- Poruka
- 10.464
Ovo prevazila sve granice zdravog razuma.
Pa da, to i ja kažem. Takav smo narod. Nesposoban da funkcioniše bez tutora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo prevazila sve granice zdravog razuma.
-Iz sela Ravnog pucali na kolonu JNAOpet ti kme kme 1995. nas napali iz čista mira u Bosni.
Postoji vremenski slijed koji ti ne ide u korist.
U augustu 1991. Milošević naređuje JNA generalu u BL da podijeli oružje Srbima što je snimljeno.
1.10.1991. JNA razara selo Ravno u Hercegovini na putu za Dubrovnik.
9.1.1992. Srbi u BiH proglasili Republiku Srpsku i odvajanje od BiH
1.4.1992. srpske paravojne jedinice napadaju Bijeljinu i događa se prvi masakar nesrba nakon čega se spirala zločina diljem BiH ubrzava.
Sada se mjere drugih da se brane od toga izvrću kao njihov napad na Srbe i da su oni time započeli sukob.
Neće biti!
Nije tacno i ne siri neistine.Pa da, to i ja kažem. Takav smo narod. Nesposoban da funkcioniše bez tutora.
Iznenadio si me onom porukom.Ja sam svestan da si vatreni navijač nato alijanse ali da onako pišeš...Pih.Pa da, to i ja kažem. Takav smo narod. Nesposoban da funkcioniše bez tutora.
Da da, Srbi brali ljubičice izmedju pauzi pucanja na Slavonski Brod i onda Hrvati neprovocirani iznenada uzvratili.-Iz sela Ravnog pucali na kolonu JNA
-18.11.1991.u Grudama Hrvati proglasili Hrvatsku Republiku Herceg Bosnu
-U martu 92 regularne jedinice HV 3 GB prelaze rijeku Savu iz Slavonskog u B.Brod.
-U martu 92 u selu Sijekovac kod B.Broda paravojska HOS masakrirala srpske civile.
Prvi ratni zločin na teritoriji BiH.Dakle prije događaja u Bijeljini.
Eto,tako je i JNA imala pravo da interveniše u svojoj državi na teritoriju Hrvatske.Da da, Srbi brali ljubičice izmedju pauzi pucanja na Slavonski Brod i onda Hrvati neprovocirani iznenada uzvratili.
Po UN napadnuta država ima pravo uči do 50km u područje od kuda je napadnuta da se zaštiti.
Apsolutno, kad su krenule naoružane srpske barikade, pucnjava, otkazivanje poslušnosti vlasti, mogli su asistirati policiji ako je bilo potrebno.Eto,tako je i JNA imala pravo da interveniše u svojoj državi na teritoriju Hrvatske.
E,al Srbi nisu pucali po JNA, i blokirali kasarne,nego Hrvati.Apsolutno, kad su krenule naoružane srpske barikade, pucnjava, otkazivanje poslušnosti vlasti, mogli su asistirati policiji ako je bilo potrebno.
Umjesto toga ona se pridružila pobunjenicima protiv legalne vlasti.
Koje blokade kasarni 1990. ?E,al Srbi nisu pucali po JNA, i blokirali kasarne,nego Hrvati.
Barikade su odbrambeno sredstvo,a ne napadno.Srbi su se morali branit od povampirenog ustaštva.Koje blokade kasarni 1990. ?
Srbi su se oružano pobunili, zabarikadirali se barikadama po cestama, javno objavili da više ne slušaju vlasti. Počeli se kostimirati kako nekadašnji neprijatelji naroda i kvislinzi četnici.
Imali su mali milijun razloga da se uključe u zaštitu ustavnopravnog poretka SFRJ, ali oni su svoju silu iskoristili da napadnu taj poredak u stave se na stanu četnika.
Ma koje ustaštvo 1990.Barikade su odbrambeno sredstvo,a ne napadno.Srbi su se morali branit od povampirenog ustaštva.
91 vas više nismo čekali nenaoružani ko 41.
To su bili izlijevi ljubavi prema Srbima na sve strane.Ma koje ustaštvo 1990.
Kako koje?Ono isto ko i 1941,a i 2025-e na Tompsonovom koncertu.Ma koje ustaštvo 1990.
A što je to bilo 1990.?To su bili izlijevi ljubavi prema Srbima na sve strane.
Manje marice da te ne puca takva paranoja.Kako koje?Ono isto ko i 1941,a i 2025-e na Tompsonovom koncertu.
Aha.Pazi da me ne ubijedis.Manje marice da te ne puca takva paranoja.
To si stvarno vjeruješ da su se Srbi barikadama u ljeto 1990. branili od ustaša. Ludilo!Aha.Pazi da me ne ubijedis.![]()
Ne vjerujem.Znam.To si stvarno vjeruješ da su se Srbi barikadama u ljeto 1990. branili od ustaša. Ludilo!
U Slavonskom Brodu beše ubijeno oko 200 dece u bombardovanju?Da da, Srbi brali ljubičice izmedju pauzi pucanja na Slavonski Brod i onda Hrvati neprovocirani iznenada uzvratili.
Po UN napadnuta država ima pravo uči do 50km u područje od kuda je napadnuta da se zaštiti.
Oho, znaš. Pa daj mi primjer od čega su se Srbi to branili 1990.Ne vjerujem.Znam.
Ajd cao!![]()
27U Slavonskom Brodu beše ubijeno oko 200 dece u bombardovanju?
https://www.braniteljski-portal.hr/...vibnja-1992-gadali-su-ih-raketama-i-krmacama/