Gruban
Legenda
- Poruka
- 50.730
Šta da ti kažem ? Nikad Bosna ništa bolje od gospodina Dodika nije imala.Glupo je više i da se pravdate. Zaista glupo. Nasilna seljadija mu je naštelila izbore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da ti kažem ? Nikad Bosna ništa bolje od gospodina Dodika nije imala.Glupo je više i da se pravdate. Zaista glupo. Nasilna seljadija mu je naštelila izbore.
Ako je to dibro, šta li je tek zlo?Šta da ti kažem ? Nikad Bosna ništa bolje od gospodina Dodika nije imala.
Ne mogu da se setim ni jednog drugog imena.Ako je to dibro, šta li je tek zlo?
Jel i ti škiljiš na jedno oko dok pričaš?
Lažeš.Ne lažem. Gledala sam krađu. Još pamtim izraze lica i pogled u stranu onih hijena sa posla.
Ne lažem. I nisu to samo posljednji izbori, kralo se to već duže vremena, čak i na lokalnim.Lažeš.
Netačno.Ne lažem. I nisu to samo posljednji izbori, kralo se to već duže vremena, čak i na lokalnim.
I te kako tačno. Pitaj svoje, ne moraš moje.Netačno.
Bio sam posmatrač na izborima nemam šta da pitam. Znam da lažeš.I te kako tačno. Pitaj svoje, ne moraš moje.![]()
Bila i ja!Bio sam posmatrač na izborima nemam šta da pitam. Znam da lažeš.
Onda samo u svoje ime da pišeš.Bila i ja!
Ne laži. Znaš. A znaju i svi.Onda samo u svoje ime da pišeš.
Lažeš i da si bila, možda u FBiH. Ovde sigurno nisi.Ne laži. Znaš. A znaju i svi.
Jesam, jesam. Opkoljena bandom.Lažeš i da si bila, možda u FBiH. Ovde sigurno nisi.
Ne pitam te za tvoje ukućane. Takvi su kakvi su šta ti mi možemo pomoći tu?Jesam, jesam. Opkoljena bandom.
Nisko, kao i sve u SNSD-u.Ne pitam te za tvoje ukućane. Takvi su kakvi su šta ti mi možemo pomoći tu?
Bosna i Hercegovina je ovim dokazala da je pravna država. Čestitke za Sarajevo
Potvrđena presuda Dodiku - Godinu dana zatvora i šest godina zabrane bavljenja politikom
https://rtvbn.com/4079689/potvrdjen...ora-i-sest-godina-zabrane-bavljenja-politikom
znaci priznajes da je sada u stanju crne rupe?Šta da ti kažem ? Nikad Bosna ništa bolje od gospodina Dodika nije imala.