Ne budi malodušna, ma kako ja nedodirljivo izgledao.
Oćeš Enigmatičnog Simu, on nije Bosanac?![]()
moze, ali ces morati prostirkicu, pa da kleknes prema meki i naguzis se. u nasoj kuci slavice se i bajram i ramazan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne budi malodušna, ma kako ja nedodirljivo izgledao.
Oćeš Enigmatičnog Simu, on nije Bosanac?![]()
Citam temu i ne verujem
Ostrascenost sa kojom se brani Dodik je.., pa ponekad tesko spojiva sa mozgom.
Zamislite Nemacku, srbija napr zapadna, srpska istocna. Mi imamo feudalca koji se kune u zapad stranka kao ndsap sa kancelarom koji se pita za sve, srpska ima honekera koji suruje sa rusima i zavrsi na sudjenju sto je zanimljiva koincidencija.
Sad istocni nemac prebegne gde ce no u zapadnu nemacku i tamo vidi sve blagodeti razvijene drzave, prica svojoj braci kako je grozno kad ti kgb i štazi odredjuju sve, domacini sa osecanjem slusaju razumeju ali kada taj gost pocne, ako samo sme kao dodjos da im serenda kako da vode drzavu sta mislite koliko dugo ce biti da ga domacini zafrljace opet preko zida nazad?
A braca nemci.
A mi pustamo da nam seru i jos nas mazu gownima i govori nam robijas buduci koji ce vam q vladavina prava. A ovde horski svi dodjosi vicu, tako jeee koji ce vam kad ste vi srbi drugog reda.
Šta reći, Dodik će po 59. put dokazati da BiH ne postoji kao država u praksi.@Pumpaj Dinstanović @Brđanin @Bosonosorg
Jeste li komentarisali nesto na ovu temu? Mrzi me da listam sve stranice da vidim da li jesteSta kazete?
Ja bas mislim da je ispusio, i to dobro.Šta reći, Dodik će po 59. put dokazati da BiH ne postoji kao država u praksi.
Da znas pravnu definiciju genocida, ne bi pisao tako smijesne stvari.Kao prvo,a što bi morao i sam da znaš kada već pišeš o ovoj temi,u Srebrenici nije bilo ništa jer niko nije ubijen ni u Srebrenici ni u Potočarima.Streljanje zarobljenika se desilo na više mesta,ali ni jedno u Srebrenici ili Potočarima.Drugo,samim prebacivanjem muslimanskog življa na teritoriju pod kontrolom muslimanskih snaga se jasno dokazuje da nije bilo ni namere da se počini genocid,jer da jeste ne bi ih prebacivali nego pobili.Treće,to je bila politika zapada da se Srbi okrive za sve,i to se sada vidi,prošlo je dosta vremena,sve je ispričano,sve se zna.
Nisi mi jasan ni ti,ni slični tebi,koji olako potežu priču o genocidu.Muslimani su izgubili i pokušali to da ispeglaju pred EU sudovima koji su im bili naklonjeni i koji apsolutno nisu uzimali u obzir pravne norme nego su nešto karikirali i smešno je bilo i gledati ih.Uspeli su da osude neke naše srpske oficire,ali sada vidimo da je sve to bila farsa.EU i pravo kao ja i klavir.
Nisi u pravu,pročitaj definiciju pojma GENOCID.Da znas pravnu definiciju genocida, ne bi pisao tako smijesne stvari.
Pod genocidom se pravno smatra svako prislino preseljenje bilo koje etnicke, religijske, rasne, plemenske, nacionalne itd grupe sa bilo kojeg prostora, cak da nije bilo ni jednog ubistva,a u Srebrenici i okolini je ubijeno preko 8300 onih koji su ranije 3 i po godine bioli u srebrenickoj zasticenoj enklavi od strane Ujedinjenih nacija,a tamo nisu bili samo Srebrenicani, nego i izbjeglice koje su tokom rata izbjegle iz drugih dijelova istocne Bosne, Bratunac, Rogatica, Visegrad itd, jer se i u tim garovima desavalo identicno etnicko ciscenje i ratni zlocini kao kasnije u samoj Srebrenici.
Koja politika zapada, medjunarodni sud u Hagu cine sudije iz citavog svijeta, " Zapad" da je zelio da za nesto optuzi Srbiju ne bi oborli tuzbe protiv Srbije za agresiju, to sto pises je poznati iracionalni izgovor nacionalista u Srbiji, koji podrzavajuci ratne zlocine i genocid u Bosni daju podlogu Seselju i njegovom uceniku Vucicu da vladaju danasnjom Srbijom.
Zapad da ima nesto protiv Srbije, ne bi Merkelova svojevremeno dolazola Vucicu na noge, i ne bi mu se davale pare iz evropskih fondova.
Genocid je pravni termin koji označava djela počinjena s namjerom potpunog ili djelomičnog uništenja nacionalne, etničke, rasne ili vjerske skupine kao takve,Nisi u pravu,pročitaj definiciju pojma GENOCID.
Meni je dao Drinsku.![]()
Titov " grijeh" je sto je srednjevojekovnim feudalnim juznoslovenskim drzavicama ciju razjedinjenost su koristile jace i vece sile, da lako okupiraju ovaj prostor vrati elemente drzavnosti kroz socijalisticko uredjenje, kojim je stao u kraj nacionalnim previranjima, mrznji, predrasudama, dok je bio ziv, da bi se kasnije sve vratilo u 1878, iz cega dan danas nismo izasli, jedino tih 45 godina " Bratstva i Jedinstva". socijalisticko gradjanskog uredjenje je predstavljalo pravni, , kulturoloski, privredni, sigurnosni procvat ovog prostora.Eto, on je spojio obale Drine i stavio Čačak i Zenicu u istu banovinu
Bio vizionar čovek
Nikada u istoriju ovih prostora nije bilo luđe tvorevine od Drinske banovine
Ostaće večito pitanje za monarhiste kako je to stvorena Hrvatska banovina ujedinjenjem svih prostora gde ima Hrvata (na mnogo delova uopšte nisu bili većinski narod) a Srpska banovina nikada nije bila formirana iako je bilo zahteva i pritisaka.
Verujem da je i za neformiranje Srpske banovine kriv Tito
Titov " grijeh" je sto je srednjevojekovnim feudalnim juznoslovenskim drzavicama ciju razjedinjenost su koristile jace i vece sile, da lako okupiraju ovaj prostor vrati elemente drzavnosti kroz socijalisticko uredjenje, kojim je stao u kraj nacionalnim previranjima, mrznji, predrasudama, dok je bio ziv, da bi se kasnije sve vratilo u 1878, iz cega dan danas nismo izasli, jedino tih 45 godina " Bratstva i Jedinstva". socijalisticko gradjanskog uredjenje je predstavljalo pravni, , kulturoloski, privredni, sigurnosni procvat ovog prostora.
teško, nije tzv BiH Crna GoraJa bas mislim da je ispusio, i to dobro.
Znam za slucaj upada Ustasa, na prostor SFRJ , preciznije Bosne, TKZ " Bugojanske grupe", gdje su valjda ocekivali da ce im se pridruziti nacionaloisticki opredjeljeni Hrvati u Bosni, jer sjecise Ustastva i jeste Bih ( posebno zapadna Hercegovina), ali ocito su imali pogresne dojave, nikakvog " doceka naroda" nije bilo, i jesu donekle napatili i teritorijalce i miliciju, 15 ubijenih nije malo, iakao su eliminisani do zadnjeg i taj jedan otisao u zatvor.Potpisujem sve.
Setih se jednog interesantnog primera kako je funkcionisala SFRJ.
Godina 1972. upad ustaške grupe - Bugojanska grupa i operacija Raduša 72 kako bi se oni pohvatali, na kraju je ispalo da su ih uglavnom pobili.
Serija Brisani prostor je snimljena po ovim događajima
Ako se dobro sećam ustaša je bilo 19 a jurila ih je milicija i što je jako interesantno teritorijalci, ništa regularna vojska, ništa specijalne jedinice, bilo vojske bilo milicije (a nije da ih nismo imali).
Epilog, 14 ustaša ubijeno, 4 uhvaćeno pa osuđeno na smrt, jedan se izvukao sa zatvorom bio je maloletan.
Na našoj strani 15 poginulih, lokalna milicija i teritorijalci.
Pitao sam se zašto su pustili nespremne teritorijalce da se jure sa dobro obučenim teroristima, zašto nisu poslali specijalce da ih potamane (kako bi se danas svakako uradilo).
Neki izvori kažu da je lično Tito tražio da ih reše lokalno, jer je opravdano smatrao da ustaše nisu slučajno odabrale baš taj prostor za upad, sigurno su računali na lokalnu podršku, jatake, širenje grupe. Kada je već tako onda ih treba rešiti lokalno bez obzira na žrtve.
Да ли је по овој формулацији "Олуја" чин геноцида?Genocid je pravni termin koji označava djela počinjena s namjerom potpunog ili djelomičnog uništenja nacionalne, etničke, rasne ili vjerske skupine kao takve,
Definicija genocida:
Eto citava planeta ne zna sta je to genocid, samo sljebenici osudejnih pocinitelja genocida znaju.
- Genocid podrazumijeva niz radnji koje se poduzimaju s namjerom da se uništi dio ili cijela nacionalna, etnička, rasna ili vjerska grupa.
- Te radnje uključuju ubijanje članova grupe, nanošenje teških tjelesnih ili duševnih povreda, namjerno podvrgavanje grupe životnim uslovima koji vode do njenog potpunog ili djelomičnog uništenja, nametanje mjera koje sprečavaju rađanje u grupi, i prisilno premještanje djece iz jedne grupe u drugu, prislino premjestanje jedne nacionalne, etničke, rasne ili vjerske skupine sa jednog prostora na drugi.
- Termin "genocid" je skovao Raphael Lemkin 1942. godine, a definiran je u Konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida koju je Ujedinjeni narodi usvojili 1948. godine.
Drinska banaovina je genijalna stvar. Visoko koncentrisane muslimane u Istočnoj Bosni, strpao u banovinu sa srpskom većinom. Vidi kako je ubava!Eto, on je spojio obale Drine i stavio Čačak i Zenicu u istu banovinu
Bio vizionar čovek
Nikada u istoriju ovih prostora nije bilo luđe tvorevine od Drinske banovine
Ostaće večito pitanje za monarhiste kako je to stvorena Hrvatska banovina ujedinjenjem svih prostora gde ima Hrvata (na mnogo delova uopšte nisu bili većinski narod) a Srpska banovina nikada nije bila formirana iako je bilo zahteva i pritisaka.
Verujem da je i za neformiranje Srpske banovine kriv Tito
Zar Hrvat nekome da pametuje šta je genocid?!Genocid je pravni termin koji označava djela počinjena s namjerom potpunog ili djelomičnog uništenja nacionalne, etničke, rasne ili vjerske skupine kao takve,
Definicija genocida:
Eto citava planeta ne zna sta je to genocid, samo sljebenici osudejnih pocinitelja genocida znaju.
- Genocid podrazumijeva niz radnji koje se poduzimaju s namjerom da se uništi dio ili cijela nacionalna, etnička, rasna ili vjerska grupa.
- Te radnje uključuju ubijanje članova grupe, nanošenje teških tjelesnih ili duševnih povreda, namjerno podvrgavanje grupe životnim uslovima koji vode do njenog potpunog ili djelomičnog uništenja, nametanje mjera koje sprečavaju rađanje u grupi, i prisilno premještanje djece iz jedne grupe u drugu, prislino premjestanje jedne nacionalne, etničke, rasne ili vjerske skupine sa jednog prostora na drugi.
- Termin "genocid" je skovao Raphael Lemkin 1942. godine, a definiran je u Konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida koju je Ujedinjeni narodi usvojili 1948. godine.
Ko ce znati ako ne oni?Imaju iskustvo u cinjenju.Zar Hrvat nekome da pametuje šta je genocid?!
Sto vrijedjas na nacionalnoj osnovi? Nema moderatora da te kazni, ili nece?Zar Hrvat nekome da pametuje šta je genocid?!
Ниси одговорио на питање, да ли је по оној дефиницији геноцида коју си постовао и акција Олуја која се прославља у Хрватској у ствари класичан геноцид по тој истој дефиницији?Sto vrijedjas na nacionalnoj osnovi? Nema moderatora da te kazni, ili nece?
Znaci Hrvati svi faisti, genocidni,a Srbi nisu svi ni faisti ni genocidni, nacionalno ime odredjuje da li je neko faista ili nije,a ne individualni moralni mentalni sklop?
Nemam ja sa tobom vise sta da razgovaram, takvi se skoluju u skolama specijalnog obrazovanja.
Šta je Oluja?Sto vrijedjas na nacionalnoj osnovi? Nema moderatora da te kazni, ili nece?
Znaci Hrvati svi faisti, genocidni,a Srbi nisu svi ni faisti ni genocidni, nacionalno ime odredjuje da li je neko faista ili nije,a ne individualni moralni mentalni sklop?
Nemam ja sa tobom vise sta da razgovaram, takvi se skoluju u skolama specijalnog obrazovanja.
Drinska banaovina je genijalna stvar. Visoko koncentrisane muslimane u Istočnoj Bosni, strpao u banovinu sa srpskom većinom. Vidi kako je ubava!
![]()
Srbi su imali šest, Hrvati dve, a Slovenci jednu banovinu. Nakon ujdinjenja Primorske i Dravske banovine u Banovinu Hrvatsku, šest srpskih banovina postalo je Banovina Srpske Zemlje!.Aha
možda je bilo bolje da je napravio Srpsku banovinu ali to je samo moje mišljenje, ko sam ja da korigujem kralja vizionara i ujedinitelja
Doduše, ujedinio je Hrvate u jednoj a Srbe u 6-7 banovina ali dobro, šta ima veze, nisu Srbi bili pobednici u WW1 pa da sada očekuju neko ujedinjenje