Potresen sam !!

Pa sto ne izvadi to sto fali i dodade zeni da ima deci za rucak, kad si se tolko potreso?

Pazi kad sam znao da ce me ovo cekati !!!!!!!!!!!!!! etoooooooooooo!!! DAO SAM NARAVNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nego nisam hteo da napomenem u temi da nebi u tom slucaju ispalo da se toboze naglas hvalim kako sam zeni dao 155 din!!!!!! ali eto kad si vec pitao morao sam !!!!

Mozda sam dobio ali da izvines, jos nisam. Krkobabici idu na dobrotvorne. Mi penzioneri nismo ni glasali za te spodobe. Neko ih vesto "uturio" pa jos potpredsednik vlade, da nam CAST BUDE! A nama ni kupus. Vec tri godine nema povecanja, susimo se na vetru, stizu opomene,, prete nam drzavni organi za to sto nemamo od cega da placamo, Jos siroti Zoran Zivkovic, dobio milion dolara od drzave, a porucio pre sedam godina penzionerima: NEKA SE STRPE BAKE I DEKE dok nama malo ne bude bolje....
E pa strpili smo se, nema nas pola od tada. A ovo sto na s je ostalo oni pricaju da nas ima duplo vise i da smo teret drzavi... Jaooj Boze! Iscrpli su nas do te mere da ne moze vise da dizemo motke, znaju oni sta rade...

Нема проблема господине. Има ко ће. Ви само пренесите искуство на унучад.

a kad je bilo bolje z:hm:

Ja ti rekoh, pre četiri jeste bilo bolje nego sada. Nemoj da utrpavaš devedesete.
Na primer, kada sam ja stigla u Italiju sve je bilo dosta skuplje nego ovde. Kada sam se vratila šokirala sam se. Ovde skoro sve ima cene blizu ili preko italijanskih, a i u Italiji postoji inflacija i cene su rasle. Da li je to za tebe znak boljitka u Srbiji?

Ма немојте да се потресате јер НАЈГОРЕ ТЕК ДОЛАЗИ.

Србија је постала један велики КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОР...а на власти су КАПОИ........

A jel vam bolje bilo pod Milosevicem.
Pa ta u Milosevicevo vreme ne bi imala ni za tu ribu.
O cemu vi pricate? Da l je moguce da su ovi pijani i nadrogirani ultradesnicari koji nam iz svake godine uredno ruse Beograd uspeli da vam isperu mozak i vrate ga u Seseljevo vreme.
A krize nema. Jer da je ima ne bi nam i najskuplji kafici u Beogradu bili prepuni. Ne bi se ovoliko trosio benzin a roditelji deci kupovali androin mobilne i touch screenove.
Okupirali smo Crnu Goru, mesta gde su nekad mogli letovati samo najbogatiji kriminalci, a u Grcku odlazimo na ostrva na koja vise ne mogu ni Englezi zbog kojih su i sredjivana.
Uostalom, zar voce i riba mora da znaci sirotinju?
Zar ne more da znaci da se ta porodica recimo UMERENO I ZDRAVO HRANI?

Ja ti rekoh, pre četiri jeste bilo bolje nego sada. Nemoj da utrpavaš devedesete.
Na primer, kada sam ja stigla u Italiju sve je bilo dosta skuplje nego ovde. Kada sam se vratila šokirala sam se. Ovde skoro sve ima cene blizu ili preko italijanskih, a i u Italiji postoji inflacija i cene su rasle. Da li je to za tebe znak boljitka u Srbiji?

Ovaj put ima logike to sto pricas;

posto su pojedini slovenci koji su bili ovde za docek Nove Godine,

iznenadjeni visokim cenama.

pa ja nisam ni pricao o nekakvom boljitku, samo kazem da je ovde s.ranje zadnjih 20 god.....
a ne slazem se da je pre 4 god. bilo bolje...bar meni je isto

Ljudi ja sebi ne mogu da dodjem !!!!!

Danas odem do prodavnice da kupim namirnice ,cekam u redu da platim kad jedna Zena trazi od prodavacice da joj izmeri 3 mandarine,2 banane i nekih 300 grama oslica,prodavacica joj izmeri Voce ali nije mogla ribu jel se zadesilo da nema male komade (zamrznute ),zena kaze Ok moze i taj od pola kilograma ,vadi novcanik da plati kad ustanovi da nema dovoljno.Zena ima dvoje dece pa je htela da rasporedi obrok i voce. Znaci da ti pripadne muka koliko mi bilo zao !

Dodjem kuci kad mi na zid Fejsa okacen ovaj klip
kao SLAG NA TORTU!!

ukljucim TV naletim na vesti a ono svugde strajkovi ,bolestine ,ubistva ,poskupljenja i sl.
Jer se ja to tripujem ili se mi nalazimo u jednoj velikoj ''bolestini''!!!??
Ovo ovako nece da ide .

то ти се све причињава, ми смо у спејс шатлу на путу у обећани рај еу и једемо кобаје шунке ананас и остале пиздарије
акције су 1000 евра, плате 500 - 950 евра, шиптара и осталих кромањонских трговаца људским органима нема, а управо треба да се оснују прве српске колоније на марсу и јупитеру

Ovaj put ima logike to sto pricas;

posto su pojedini slovenci koji su bili ovde za docek Nove Godine,

iznenadjeni visokim cenama.

Naravno da su bili šokirani, jer svi se čude kako je moguće sa prosečnom srpskom platom istrpeti ove cene.
Do duše imaš i pada i to bitnog. Recimo, kod nekretnina, ali to je zato što ljudi nemaju više keša, niti mogu da se zadužuju previše kod banaka.

I onda nije stvar samo u cenama. U NS-u, na primer sada (a to nije bio slučaj pre četiri godine) ima more lokala koje niko neće da iznajmi, šta god da neko počne da radi, na sitno, mora da zatvori. Opšte mišljenje je da samo veliki još mogu da opstanu mada ni oni ne ubiraju one bezobrazne profite kao ranije, jer ljudi jednostavno nemaju novca. Svako ko se malo odmakao od Srbije to vidi.

pa ja nisam ni pricao o nekakvom boljitku, samo kazem da je ovde s.ranje zadnjih 20 god.....
a ne slazem se da je pre 4 god. bilo bolje...bar meni je isto

Dobro, to je tvoje lično iskustvo, ali većini ne cvetaju ruže. Koliko ih je samo ostalo bez posla, a sećam se koliko je novih radnih mesta obećavano. Ja sam iz Italije, u vreme prošlih izbora, navijala za DS, ali više ni slučajno ne bih. Svi su apsolutno očajni i nikome nije stalo da se bavi ekonomijom, sem vlastitom, naravno.

Back