Ljudi ja sebi ne mogu da dodjem !!!!!
Danas odem do prodavnice da kupim namirnice ,cekam u redu da platim kad jedna Zena trazi od prodavacice da joj izmeri 3 mandarine,2 banane i nekih 300 grama oslica,prodavacica joj izmeri Voce ali nije mogla ribu jel se zadesilo da nema male komade (zamrznute ),zena kaze Ok moze i taj od pola kilograma ,vadi novcanik da plati kad ustanovi da nema dovoljno.Zena ima dvoje dece pa je htela da rasporedi obrok i voce. Znaci da ti pripadne muka koliko mi bilo zao !
Dodjem kuci kad mi na zid Fejsa okacen ovaj klipkao SLAG NA TORTU!!
ukljucim TV naletim na vesti a ono svugde strajkovi ,bolestine ,ubistva ,poskupljenja i sl.
Jer se ja to tripujem ili se mi nalazimo u jednoj velikoj ''bolestini''!!!??
Ovo ovako nece da ide .
da je taj slučaj usamljen i ne bi bilo tako crno......surova realnost je da je takvih ljudi na milione......retki su danas oni koji lagodno žive.....osim onaj mali broj prosrba koji se prišljamčio uz vladajuću kliku svi ostali kubure i jedva krpe kraj sa krajem......za vreme vladavine onog crnog miloševića samo su cigani prosili.....pogledajte danas koliko Srba prosi,pretura po kantama,koliko je njih izgubilo ljudsko dostojanstvo.........u Srbiji danas pod vladom okupatora je nikad veća nezaposlenost........nikad veći broj Srba nije bio na ivici siromaštva.......sve veći broj korisnika narodnih kuhinja je iz dana u dan........to su uspesi prosrba......ovako teško vreme za živeti u Srbiji ne pamte ni najstariji građani......ni onaj krkobabić....a kažu da će ova godina biti još gora od predhodne......imam utisak kao da služimo kaznu bez zločina......sve su to uspesi drugova koji naprasno postadoše gospoda.....