Potresen sam !!

Ljudi ja sebi ne mogu da dodjem !!!!!

Danas odem do prodavnice da kupim namirnice ,cekam u redu da platim kad jedna Zena trazi od prodavacice da joj izmeri 3 mandarine,2 banane i nekih 300 grama oslica,prodavacica joj izmeri Voce ali nije mogla ribu jel se zadesilo da nema male komade (zamrznute ),zena kaze Ok moze i taj od pola kilograma ,vadi novcanik da plati kad ustanovi da nema dovoljno.Zena ima dvoje dece pa je htela da rasporedi obrok i voce. Znaci da ti pripadne muka koliko mi bilo zao !

Dodjem kuci kad mi na zid Fejsa okacen ovaj klip
kao SLAG NA TORTU!!

ukljucim TV naletim na vesti a ono svugde strajkovi ,bolestine ,ubistva ,poskupljenja i sl.
Jer se ja to tripujem ili se mi nalazimo u jednoj velikoj ''bolestini''!!!??
Ovo ovako nece da ide .

da je taj slučaj usamljen i ne bi bilo tako crno......surova realnost je da je takvih ljudi na milione......retki su danas oni koji lagodno žive.....osim onaj mali broj prosrba koji se prišljamčio uz vladajuću kliku svi ostali kubure i jedva krpe kraj sa krajem......za vreme vladavine onog crnog miloševića samo su cigani prosili.....pogledajte danas koliko Srba prosi,pretura po kantama,koliko je njih izgubilo ljudsko dostojanstvo.........u Srbiji danas pod vladom okupatora je nikad veća nezaposlenost........nikad veći broj Srba nije bio na ivici siromaštva.......sve veći broj korisnika narodnih kuhinja je iz dana u dan........to su uspesi prosrba......ovako teško vreme za živeti u Srbiji ne pamte ni najstariji građani......ni onaj krkobabić....a kažu da će ova godina biti još gora od predhodne......imam utisak kao da služimo kaznu bez zločina......sve su to uspesi drugova koji naprasno postadoše gospoda.....

Ljudi ja sebi ne mogu da dodjem !!!!!

Danas odem do prodavnice da kupim namirnice ,cekam u redu da platim kad jedna Zena trazi od prodavacice da joj izmeri 3 mandarine,2 banane i nekih 300 grama oslica,prodavacica joj izmeri Voce ali nije mogla ribu jel se zadesilo da nema male komade (zamrznute ),zena kaze Ok moze i taj od pola kilograma ,vadi novcanik da plati kad ustanovi da nema dovoljno.Zena ima dvoje dece pa je htela da rasporedi obrok i voce. Znaci da ti pripadne muka koliko mi bilo zao !

Dodjem kuci kad mi na zid Fejsa okacen ovaj klip
kao SLAG NA TORTU!!

ukljucim TV naletim na vesti a ono svugde strajkovi ,bolestine ,ubistva ,poskupljenja i sl.
Jer se ja to tripujem ili se mi nalazimo u jednoj velikoj ''bolestini''!!!??
Ovo ovako nece da ide .

Budimo iskreni, narod je stoka. Glasati za Tadiča, Đelića, Dinkića, Čedu i nadati se dobru, može samo idiot. Srpski narod je zaslužio da bude istrebljen, nema mu pomoći više

1993,odem ja u prodavnicu da nesto kupim od kevine plate od 5dm u to vreme,sipam litru benzina na ulici i odem u prodavnicu a u rafu stoji 3 paste za zube vekna hleba i 4 jaja u celoj prodavnici,pre toga sam zamenio 5 dm za 10000000000000 necega kupio pola hleba i 2 jaja i otisao kuci da veceramo
pa ti sad vidi i to od mesecne plate

И преживео си ....

Мама изгледа добијала 4-5 плата дневно ....

Ајде не лупетај !!!!!

da je taj slučaj usamljen i ne bi bilo tako crno......surova realnost je da je takvih ljudi na milione......retki su danas oni koji lagodno žive.....osim onaj mali broj prosrba koji se prišljamčio uz vladajuću kliku svi ostali kubure i jedva krpe kraj sa krajem......za vreme vladavine onog crnog miloševića samo su cigani prosili.....pogledajte danas koliko Srba prosi,pretura po kantama,koliko je njih izgubilo ljudsko dostojanstvo.........u Srbiji danas pod vladom okupatora je nikad veća nezaposlenost........nikad veći broj Srba nije bio na ivici siromaštva.......sve veći broj korisnika narodnih kuhinja je iz dana u dan........to su uspesi prosrba......ovako teško vreme za živeti u Srbiji ne pamte ni najstariji građani......ni onaj krkobabić....a kažu da će ova godina biti još gora od predhodne......imam utisak kao da služimo kaznu bez zločina......sve su to uspesi drugova koji naprasno postadoše gospoda.....

Коме ти то причаш ???

Успаљеним Жутаћима ????

Џабе ти је то ....

za vreme vladavine onog crnog miloševića samo su cigani prosili.....pogledajte danas koliko Srba prosi,pretura po kantama
To je glupost, a evo i zašto.

Sećam se iz '90-ih neke karikature gde jedan čovek pretura po kontejneru, a drugi ga pita: "Jel to nešto stiglo, komšija?"

Tu je u pitanju dvostruka poenta: U prodavnicama se obično govorilo da je nešto "stiglo," jer po pravilu robe nije bilo.
A ovaj za kontejner pita jel "stiglo," pošto se mnogi snabdevaju iz smeća.
To pokazuje da je pre 2000. godine vladalo rovarenje po kontejnerima, uprkos vašim pokušajima da falsifikujete istoriju.

nikad veći broj Srba nije bio na ivici siromaštva.......

Malo ko može da porekne da je 20 dolara danas manje para nego pre deset godina.

Pošto se siromaštvo meri u DOLARIMA NA DAN, to znači da je siromaštvo radikalno smanjeno posle 2000. godine.

Sećam se iz '90-ih neke karikature gde jedan čovek pretura po kontejneru, a drugi ga pita: "Jel to nešto stiglo, komšija?"

Tu je u pitanju dvostruka poenta: U prodavnicama se obično govorilo da je nešto "stiglo," jer po pravilu robe nije bilo.
To pokazuje da je pre 2000. godine vladalo rovarenje po kontejnerima, uprkos vašim pokušajima da falsifikujete istoriju.

Pošto se siromaštvo meri u DOLARIMA NA DAN, to znači da je siromaštvo radikalno smanjeno posle 2000. godine.

ma naravno......ja se samo šalim na račun onog lošeg miloševićevog režima........danas kada vladaju dobri vidimo samo procvat kvaliteta života,ekonomije i takvih pojava kao što je rovarenje po kantama ne bi li se prehranil,prosjačenje Srba,siromaštvo,beda,umiranje od gladi....itd jednostavno nema......po statistici naravno.....danas smo svedoci uspeha najboljih sinova našeg naroda.....ili to nisu naša deca......možda tuđa ali to nema veze sa evropskim putem prosrpske Srbije......zato napred u jevropu.....složno svi zajedno.......ko preživi neka priča.....

Zapoceli smo pricu na period posle 1995. god
A i mani se statistike

Ma to su gluposti. Komunizam je bio potpuno drugačija ekonomska teorija. Nisu priznavali privatnu svojinu, nego država dodeljuje stvari u skladu sa potrebama.

Stoga, ti stanovi su već bili zarađeni.

Međutim onda pošto je 1990-1992. režimu "Miloševića predsednika Kasapina" bio potreban novac za ratove, i piramidalno pljačkanje kapitala,
onda su izmislili da još treba da se dodatno doplati deviza za stanove.

Ti stanovi nisu bili zarađeni. Izračunaj koliko je onih simboličnih stanarina iz komunizma bilo potrebno da bi se otkupio jedan prosečan jugoslovenski dvosoban stan. Evo, da ne govorimo o većima, a bilo ih je. Dakle, nema šanse da su otplaćeni firmama koje su ih sagradile i ustupile stanarska prava svojim radnicima.
Inače, kako objašnjavaš da je po istoj ceni otkupljivan stan star 50, kao i onaj star 10 godina?

A, da je Milošević hteo da skupi para za ratove, kako ti kažeš, onda ljudi ne bi te stanove otkupljivali za bagatelu, nego bi morali platiti, koliko toliko, realnu cenu kvadrata.

Back