potreba za istinom - da /ne

prica je ustvari o pokvarenosti drustva i zloupotrebi od strane istog i tako u krug
kakav narod takvi i politicari nema razlike u svim sferama drustva ako sam ja lood vreme ce pokazati da smo kao i zapad pokupili trulo ali koliko ce sve to tako trajati hmm

i naravoucenije vecito traziti,ici laksim putem ...pricati i raditi lakse stvari ..:lol: ..sitan chovek nema karakter ako si se uhvatio za ove pare to moze da iritira ali jos uvek nije objashnjeno zloupotreba polozaja ,neiskrenost ,dvolichnost,nepostenje ,laskanje,neobjektivnost u bitnim lichnim stvarima
lako je biti pametan kad si gmaz i kad ne zelis da radis nesto sto ti drugi namece a krivac se krije stalno iza drugih i ide laksim putem samoobmane

hm, ogorcen si
ne znam da li ima veze sa temom, ali i ja da dam svoje vidjenje sveta oko sebe.
Dok sam studirala(ovo ne naglasavam zbog diplome, jer mi ona nije merilo u zasnivanju bilo kakvih kontakta) buljila sam u knjigu, isla na ispite, druzila se sa sebi slicnim ljudima -
znaci zivela u nekoj vrsti vakuma. Kada je prosao taj period, i dosla u situaciju da kontaktiram
sa komsijama, kolegama na poslu, povrsnim poznanicima - znaci ljudima o kojima nisam znala
nista a koji su postali moja nova svakodnevnica - ja sam se zapanjila koliko niskosti postoji
i za koju sitnicu ljudi prodaju obraz. Nisam znala kako da se uklopim, kako da prihvatim
taj obrazac ponasanja kao normalan, dok nisam u svojoj glavi sklopila mozaik
da ljude ne mogu promeniti kao ni svoje okruzenje, mogu ih prihvatiti ili ignorisati.

Garant sam omasila temu, ali mi je lakse kad sam izbacila sve ovo iz sebe. A i znam da niko ne cita duge postove.

postoje li stalezi ovde !?!? :neutral:

da li ima razlike izmedju promiskuitetnih ljudi s diplomom i bez ?
zbog cega SVE neodluchnost i ti silni strahovi ??

ima

brate, ako odeš pa nećeš da joj daš a ona ti traži svedočasntvo ti onda trk kao ono znaš a posle joj se javiš i ona dobije strah da si se izgubio a ti je pišeš i smeješ se kako je naivna

super ti tema

hvala prethodnici(ma)
smatram da oni koji nisu odg. mogu da misle sto god hocu/e svako neka se prepozna
sta je sad kad je lepo razlikujemo se kad je nesto lose nazovimo t0 onda komuna :lol::roll: i delimo najgore prljavstine i to od najblizih prijatelja ! :eek: :rotf:

pa ko je luud da se pokrene onda kad je ceo svet postao VB ;) a srca postala chelichna ,propast brakova ..i razni segmenti drustva ..mashine..odjednom nevaspitane zene u crkvi ...deca po stolovima od osnovne skole ..tolika ubistva ..izopacenja pto je samo pocetak :lol:
ukoliko to nikom ne smeta i ne zeli se narod prevaspitati kako da se ponasa onda ni politicari ne mogu bolje "zna narod..prica vicic .." zna al dobro mu je dok mu deca ne skapavaju od gladi jer Niiiiiiiije osto duzan ili da zna NAROD i samda je POSTEN neki politicari bi GLAVOM odgovarali oci bi im povadili hunta bi radila !!!
ali narod je sam sebi dovoljan jadan iz itd. razloga postao izpocen ne znam da li tu kaskamo ali deca !
sve ce biti gori i gori porod neminovnost

Back