- Poruka
- 31.374
Čoveku treba zagrljaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ruska propaganda, kako gube rat, a narocito posle smrti putina histerija im se povecava, pre nekoliko godina su tvrdili da u britaniji nema hrane, pa su prikazivali fotomontaze da se u europi smrzvaju deca i starci po europi, prosle godine su javljali o gradjanskom ratu u americi....I dalje cekam tvoje kontra argumente. Dao sam kao izvor i ozbiljnu studiju koja dokazuje da ce od 2025 Nemacka imati ogromne deficite elektricne energije.
Sta cekas ?
Da li laze i Dojce Vele Nemacka drzavna televizija koja govori o tome kako je kolaps nemackog elektroenergetskog sistema vrlo bliska realnost?
Tvoji argumenti su "evo piše na Tviteru da je cela Nemačka bez struje, majkemi".... "A evo i propagandni video bez logoa televizije al' na nemačkom, a ko zna nemački nego Nemci, mora da je istina majkemi".Potpuno me zabole . Misljenje je kao dupe - svako ga ima.
Ali nema svako ARGUMENTE.
A ja ih imam. Zato me satanisti , sorosevci i placenici neprijatelja i okupatora srpskih mrze iz dna duse
Ja sam na ovoj temi naveo PUNO ARGUMENATA
A ti daj jedan u pokusaju da oboris moje teze. SAMO JEDAN COBANE!

Ista ta je pravila video pre par godina kako Kina propada...kad ono ćorak.TOTALNI KOLAPS BAJO KAZE SNIMAK
Sta kazes na ove argumente ?>
Može broj dilera? Za sebe pitam, ne za drugara.tebe nije blam da toliko lazes sorosevski drugosrbijanski sendvicaru? nema vecih klovnova od vas kao i onog vaseg mesije kurcosviraca zeljenskog![]()
tebi treba pomoc psihologa i to pod hitno a sad nastavi da kmecisMože broj dilera? Za sebe pitam, ne za drugara.

Jesi li svestan da već 11 godina, 11 GODINA, lupetaš na forumu da Zapad propada, i svake godine se pokaže da lupetaš gluposti bez veze?
Opasne haludže su to, nije ti lako, nimalo ti ne zavidim, čak mi te je i žao.tebi treba pomoc psihologa i to pod hitno a sad nastavi da kmecis
![]()
Tvoji argumenti su "evo piše na Tviteru da je cela Nemačka bez struje, majkemi".... "A evo i propagandni video bez logoa televizije al' na nemačkom, a ko zna nemački nego Nemci, mora da je istina majkemi".
Naši argumenti su "evo ja živim u Nemačkoj i nikad nije nestalo struje".
Kome verovati pitanje je sad... Propagandnoj industriji laži ili svojim očima...
Ali ti imaš TWITTER argumente!![]()

tebi treba pomoc psihologa i to pod hitno a sad nastavi da kmecis
![]()

Na'ranite ga povremeno kad ga već držite tu na lancu, da ne je' ono što se ne je'.Molim za pristojnu diskusiju na ovako ozbiljnoj temi. Ne dajte se isprovocirati, jer Tixi je kapetan Krstarice i samo briše poruke i deli kazne.DANKE.
![]()

Zasto bi ga bilo " blam " kad je jelte khmmmmNije poskupela 12 puta.
https://www.statista.com/statistics/1314515/bulgaria-monthly-wholesale-electricity-price/
Kako te nije blam da neprestano praviš budalu od sebe?

Khmmmm Tixi vec ima jelte khmmm "dijagnozu"Nije mu dobro...u medicini postoji stručni naziv za ovaj zdravstveni problem.
Pa dobro, kad prozapadni isto tako veruju zapadnim medijimaTvoji argumenti su "evo piše na Tviteru da je cela Nemačka bez struje, majkemi".... "A evo i propagandni video bez logoa televizije al' na nemačkom, a ko zna nemački nego Nemci, mora da je istina majkemi".
Naši argumenti su "evo ja živim u Nemačkoj i nikad nije nestalo struje".
Kome verovati pitanje je sad... Propagandnoj industriji laži ili svojim očima...
Ali ti imaš TWITTER argumente!![]()
Za misljenje je potrebno ono u lobanjiali ti nemaš mišljenje, imaš samo. Informer...![]()

Ne propada bas kako bi ti hteo ali nije ni bajno kako je biloPa propada bajo kako ne propada
Seti se gde ste bili pre 10-20 godina a gde Rusija i Kina a gde ste sada?