Bokisha011
Aktivan član
- Poruka
- 1.471
Nego mi da napišemo peticiju da @Тихи smanje protok interneta,Смањују напон снаге? Јбт, смање ли и фреквенцију снаге, угасили су га начисто!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego mi da napišemo peticiju da @Тихи smanje protok interneta,Смањују напон снаге? Јбт, смање ли и фреквенцију снаге, угасили су га начисто!![]()
Baš o tome pričam već neko vreme na forumu. Tihomir svaki dan bukvalno otvara po 5 novih tema o propasti Nemačke i zapada.
Zaista mislim da ima neku normu koju mora da ispuni kako bi zaradio koju rublju tako što širi dezinformacije.
Koliko puta sam se zapitao, pa ovaj čovek @Тихи do sada ima desetine hiljada poruka na forumu...od čega živi kada je 24/7 prisutan na forumu, čime se bavi, šta radi?
Na žalosti nije jedini, ima tu još ruskih botova poput njega i zaista bi bilo lepo da se moderatori malo i pozabave članovima koji spamuju na forumu i šire laži, propagandu i mržnju.

Nego mi da napišemo peticiju da @Тихи smanje protok interneta,

Usraću se od ovih tema o propasti svega i svačega.
Videćeš ti kad još više opadne napon snage.Pocele restrikcije!
Propast!
Evo, moram da online sastanke vodim u mraku
E, i gorivo poskupelo, vidim dizel 1.5 evra. Koliko ono, bese, u Srbiji?![]()
A šta bi sa hrišćanskom ljubavlju, "volite neprijatelje svoje", na primer? Ko tebe kamenom ti njega hlebom, okreni drugi obraz i to?Crkavate![]()
![]()
![]()
Sad si nagrabusio.Pocele restrikcije!
Propast!
Evo, moram da online sastanke vodim u mraku
E, i gorivo poskupelo, vidim dizel 1.5 evra. Koliko ono, bese, u Srbiji?![]()
Sad si nagrabusio.
Još kad uvedu Nemci rublju, biće čupavo jer rublja propada iz dana u dan.
Biče još više restrikcija.
Tebe nimalo nije blam činjenice da 100% čitalaca tvojih baljezgarija misli da si klovn?

ali ti nemaš mišljenje, imaš samo. Informer...Potpuno me zabole . Misljenje je kao dupe - svako ga ima.
Ali nema svako ARGUMENTE.
A ja ih imam. Zato me satanisti , sorosevci i placenici neprijatelja i okupatora srpskih mrze iz dna duse
Ja sam na ovoj temi naveo PUNO ARGUMENATA
A ti daj jedan u pokusaju da oboris moje teze. SAMO JEDAN COBANE!

Ne bi se reklo da te zabole gledajući koliko se upireš da ga nametneš. Čoban te pravio.Potpuno me zabole . Misljenje je kao dupe - svako ga ima.
Ali nema svako ARGUMENTE.
A ja ih imam. Zato me satanisti , sorosevci i placenici neprijatelja i okupatora srpskih mrze iz dna duse
Ja sam na ovoj temi naveo PUNO ARGUMENATA
A ti daj jedan u pokusaju da oboris moje teze. SAMO JEDAN COBANE!
ali ti nemaš mišljenje, imaš samo Informer...![]()
Ne bi se reklo da te zabole gledajući koliko se upireš da ga nametneš. Čoban te pravio.
Čekam da prođe 2025. i demantuje tvoje debilne "argumente". Kao što se i do sada dešavalo sa svakim tvojim ozbiljnim "argumentom".I dalje cekam tvoje kontra argumente. Dao sam kao izvor i ozbiljnu studiju koja dokazuje da ce od 2025 Nemacka imati ogromne deficite elektricne energije.
Sta cekas ?
Lupač intelektualnih šamara![]()

jbt ti sunce, svime ga demonstriraš!Jeftino seljacko trolovanje.
Ja nisam hrišćanin, ti tvrdiš da jesi, dakle ti bi morao da slušaš Hristovu zapovest. Zašto ne slušaš Hristovu zapovest?Crkavate
Jesi li svestan da već 11 godina, 11 GODINA, lupetaš na forumu da Zapad propada, i svake godine se pokaže da lupetaš gluposti bez veze?TOTALNI KOLAPS BAJO KAZE SNIMAK
Sta kazes na ove argumente ?>