Potpredsednica Vlade pozvala na BOJKOT

dr hirurg:
Па то је супер колега ако буде тако. И нека траје тако 10 до 15 година, док сви разочарани шиптари не оду у Албанију. Ионако је 70 посто Косова озрачено уранијумом од прошлог рата. Да се мало разбистри и прочисти ваздух. Ми нигде не журимо. Ко жури.... зна се наставак.

Mene jedino brine taj uranijum. Valja za biljke jer one mogu da dele ćelije ali mi nismo biljke... Podseća na praistoriju kada su biljke bile velike ali i domaće životinje...

Hoću da pitam: ko će normalan tamo da živi?

Rade l' ovi moderatori išta? :lol:

IDM je neviđen lik, drago mi je samo zbog toga što je nanela nemerljivu štetu svojoj partiji. Eto, da i ja budem malo zloća :evil: :lol:

Inače je situacija krajnje glupa. Projektovala se iz potpredsednice u građanku, ili što bi rekli "izdvojila je mišljenje"...Ma, daaaajjjj !

Igrala se dečica politike.

Iron Lord:
Mene jedino brine taj uranijum. Valja za biljke jer one mogu da dele ćelije ali mi nismo biljke... Podseća na praistoriju kada su biljke bile velike ali i domaće životinje...

Hoću da pitam: ko će normalan tamo da živi?

Нико нормалан колега по мени ако се објаве подаци о томе. Али изветри то таман колико дуго буде условна независност и ето нам опет живота тамо.

Back