Kako izgleda sednica Vlade pod SNSom

Ali ima tu jos jedna stvar koju zaboravljate...A to je Srbi....gomila..

Ta gomila jedva ceka da oljusti svakog ko nije na liniji...
To sprecava da osoba koja mozda proba da se suprostavi SNS ili bilo kom dominantnom rezimu , i proba da iznutra nesto promeni , da bude podrzana u tome..

Svi ti Srbi sad mogu i da podrzavaju Vucica, i da podrzavaju promenu vlasti u isto vreme, razlika 15 min..
Bez imalo blama..

Preletacko vreme kod Srba je manje od 15 min, i to je previse..
Osnova je oslanjanje na mediokritetsku logiku, tj logiku da su svi pomalo kvarni a mnogo posteni , kvarno posteni...
Logicno je lagati , logicno je namestati drugima, logicno je sakrivati svoju krivicu , sve je to logicno za postene Srbe, sto je na nivou deteta od 7 godina....zar ne.
Svest i kriterijumi postenja za Srbei jeste nivo od 7 godina...
Ako bolje pogledate....Srbi vveruju brzoj kao da izgleda iskrena , emotivnoj reakciji..
Vise veruju impulsivnosti i besmislenim apsurdnim suprostavljenim objasnjenjima , nego razumnoj , zreloj osobi..

Cak se na simpatije prema tome oslobadjaju i zlocina, da ne poverujes, ali je tako.

Kad god sam pokazao da sam osoba od integriteta, ja bih pronasao u tom mnostvu Srba 1 koji je prljav, mutan, ali postuje integritet, ali 1000 onih koji su posteni , nemaju jajca da sami mnogo muljaju ali su do guse u tim sitnim jajarskim muljanjima i ne podrzavaju integritet...makar on bio i na strani postenja, totalno nebitno .....tu je pozivanje na mediokritet da su svi pomalo kvarni...i tu ne mozes nista , prisili su ti da si sigurno pomalo kvaran, tj prvi koji je posten nek baci kamen...na tu foru ti prisiju krivicu i prljavsvstinu a da nisi ni trunku prljav..

Ali zanimljivo je da dodam i sledece, kad jesi za nesto kriv, tj prljav, , nesto deseto , sitno krupno nema veze...ako postoji kolektivni sporazum da je to interes srpske mediokritetske zajednice, ne naroda, nego tih ljudi , ima da vas operu , tj necete biti kaznjeni...
mrtvo more

Back