Poštovanje nacionalnih manjina u Hrvatskoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auh, sine, suze mi pođoše za vašom tužnom sudbinom!
Pa što ne nađete neke snajke da vam greju te ostarele kosti i zalivaju veru sagorelu, nego samo kukate k'o ona dva mapetovca iz lože? :D

ma medo...kad imas dvoje dece...nemas vise vremena za snajku toliko
joas kad se navuces na ovako nesto...nemas vise vremena ni za decu...a snajka namerno vise nezeli da ima vremena za tebe :):):):)
pa ti vidi
salim se...ma mi to kukamo..radi uroka...

nego @tema (da kažem i ja nešto, da mi Iron ne izvuče uši)
Da nije akcenta, ne bih znala odakle je snimak (mada ni po akcentu nisam sigurna da bih pogodila). Takvih veselih retarda, koji se okomljuju na slabije od sebe (bili u pitanju Cigani ili ne) ima izgleda svuda. To je ona ista kategorija koja kad te nagazi u prevozu, a ti zakukaš, sikne: ako ti smeta, vozi se taksijem!
Ali najveći fenomen mi je oduvek bila ravnodušnost ostalih putnika u ovakvim situacijama - razumem, ali opet ne razumem...

nece ljudi da se kace...prosto i jednostavno
niko nece sa budalama da ima posla
tu su da se prevezu od tacke a do tacke b i to je to
pa koliko puta manijak krene da se pribija uz ribu...ona ga provali i pocne da se svadja i ubedjuje sa njim...a svi okolo cute...i gledaju kroz prozor prirodne lepote bgd ulica
ili neko vidi dzeparenje u toku...i ladno okrene glavu...kao nista nije video
nece da ima posla sa budalama
opet ona djoletova...krivi smo mi...sto smo im dopustili
(ovog puta primitivcima da zagospodare javnim prevozom)

To i kažem, razumem ali ne razumem....
Jednom sam ja skočila na nekog dedu koji se pribio uz klinčicu neku, nije imala više od 11 godina, ma grozno, ona se prestravila, pobledela, ne sme da se pomeri.
A oko nas dve bar 4-ica su videla o čemu se radi, odrasli, ozbiljni ljudi, garant imaju ćerke tih godina, i niko od njih ništa, okrenuli glavu...
E, mrklo mi pred očima, napsovala sam sve do n-tog kolena i dedi i njima debilima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back