Sergian
Poznat
- Poruka
- 9.430
Варсе, не губи време овде о верским питањима, узалуд..Ово је пдф Политика.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Варсе, не губи време овде о верским питањима, узалуд..Ово је пдф Политика.
Ма не..Него, не губи време безвезе, штеди енергију. Нојкић није лош, али му је мало досадно..Jok nego sta da odem na pdf religiju i da me Ziske odma banuje .......neja hvala/
Треба да напустите то неверство и политеизамpropovedamo povratak Hrisu kroz hodjenje staza ma Svetih apostola,Svetih otaca
Ма не..Него, не губи време безвезе, штеди енергију. Нојкић није лош, али му је мало досадно..
Ма не..Него, не губи време безвезе, штеди енергију. Нојкић није лош, али му је мало досадно..
Ајде лепо, иди исповраћај се на неком другом месту...
Треба да напустите то неверство и политеизам
На Судњем дану, Алах ће рећи Исусу:
"Исусе, да ли си ти рекао овим људима да обожавају тебе или твоју маму као богове?"
Исус Христ ће одговорити: "Наравно да нисам."
Треба да напустите то неверство и политеизам
На Судњем дану, Алах ће рећи Исусу:
"Исусе, да ли си ти рекао овим људима да обожавају тебе или твоју маму као богове?"
Исус Христ ће одговорити: "Наравно да нисам."
OK Nojkic neka lepo kupi CD sa nekom igricom ,ako mu je dosadno.![]()
Ма оставиш ти Нојкића мало на миру, знаш ... Мислим, дођете овде и само нам огадите форумашење са изношењем тих глупости о религији... Ово није пдф Религија
Jel sti nesto
ljut?
Neka,neka ima i drugih tema za tvoju dushu.
![]()
Нојкић је мало нервозан..Изнервирали га напредњаци, размишља о њима.....
Пази, немој их потцењивати. Опасни су то демагози и популисти.Ноћима их сањам, у сну им се клањам![]()
Пази, немој их потцењивати. Опасни су то демагози и популисти.
Немају неки кадар, то је тачно, али су зато спин-мајстори.Ма дај бре ... Чим им је Ђукановић један од јачих чланова, све ми је јасно
Немају неки кадар, то је тачно, али су зато спин-мајстори.
А још их и тајкуни финансирају.
Аха..Тај аватар представља будућу власт у Србији, последњу окупациону власт!..Финансирају их исти они који финансирају ДС ... Видиш мој аватар? Свиђа ти се?
Аха..Тај аватар представља будућу власт у Србији, последњу окупациону власт!..
Jok nego sta da odem na pdf religiju i da me Ziske odma banuje .......neja hvala/
to sto ti pricas su floskule i zamene teza. kakva anarhija? mada ako pogledas SVA 3 dela zajtgajsta, videces u stvari za sta se bore anarhisti. mnogo si mi ti neobavesten.
anarhisticno sudstvo je opis kao, religiozni ateista.
ima mnogo naroda koji su se "samounistili", i koji se samounistavaju. mnogo si neobavesten.
tako je. necemo crkvu! ko ne priznaje svoju nacionalnost? uvek ima i takvih, ali su manjina. ali to je i onako najmanji problem.
to sto gledamo u tudje dvoriste je ok, a sto se trudimo kako da napakostimo drugima, to je nasa osobina koju treba da menjamo. ali tako je bilo kroz celu istoriju. ako citas malo stariju literaturu, mozes to lepo da vidis, nije to nista novo.
anarhija je drzavno uredjenje gde ne postoji policija i sudovi. sad ti meni reci kako oni sprovode anarhiju.Na kojoj ti planeti zivis? Solis pamet svima sa nebulozama. Ocigledno nemas pojma sta je reala u Srbiji, a i tamo gde zivis pogotovo.
Aj' mi pricaj malo o anrahiji.
Anarhiju ovde sprovode nad vecim delom Naroda, a ne protiv sebe vlastodrzsci.
Ja ti kazem da je sad apsolutna anarhija u Srbiji, vlasti prema Narodu, a ti tupis bez veze, i ti sad meni objasnjavas kako ja zivim?
Ajde pricaj mi malo o tome, i malo o meni![]()
У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами.![]()
![]()