gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
E ima.
(nema sutra reputacija, ti si lazov otvoreni).
Ima?

LOL...odakle ti 12993 reputacije?:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ima.
(nema sutra reputacija, ti si lazov otvoreni).
Не треба себе да сматраш добрим верником, јер је то гордост.
Смирење се огледа да видимо нашу несавршеност и грешност, али у здравој мери која се дозира уздањем у божију помоћ (уздање у милост Божију је против очајања, а свест о грешности пртов наше гордости).
У пакао се одлази после силних и многобројних пораза (последица гордости) и неприхватња Божијег позива да се поправљамо и самокритиком приближимо Њему.
Ima?pa meni to nije potrebno
picole..uzalud ti sve..ali tebi je potrebno da to sto pre procitas izvuces malo neke pouke, porazmislis...
LOL...odakle ti 12993 reputacije?:shock:
To Pikolo![]()
Ето, чим се дохвати БОГОНАДАХНУТИХ светачких књига, одмах јој се у душу запечате добри утисци, зато је почела да их показује.
Слава Богу, да неко зна које књиге треба а које не треба читати.
Pod tim najiskrenijim vernikom podrazumevam eto neke od vas na forumu...
Inace sebe smatram dobrim vernikom. Postujem Crkvu koja nas je sacuvala, ne dam u mom prisustvu da se vredja vera ili Bozje ime, odem ponekad na liturgiju, proslavim svaki hriscanski praznik...
Takva je mozda vecina Srba ali opet to nisu najiskreniji vernici u pravom smislu reci. Ali opet smatram da je ovo sto sam nabrojao dovoljno da se ne ode u pakao...
Pa zasto lazes onda da nema?
Nije dovoljno da se ne ode u pakao
Postoje ljudi koji nikada nisu otisli u crkvu, ali svojim zivotom su dali dobar primer mnogima, a postoje i oni koji su bili svaki dan u crkvi i zavrsili u paklu..znaci, nema garancija..zivot je borba...isto tako postoji i duhovna borba...Niko ne zna kakav je ko vernik - to ce Bog suditi jednog dana kada odemo na onu stranu![]()
Ne znam da li ima ili nema, nisam uopste to proveravala..ja pricam iz glave![]()
Одговори својим делима... ако их имаш.
Vi zene se izgleda prepucavate na svakoj temi na kojoj se sretnete...
Ostavite vase licne medjusobne nesuglasice i lepo diskutujte kao ljudi....![]()
Vi zene se izgleda prepucavate na svakoj temi na kojoj se sretnete...
Ostavite vase licne medjusobne nesuglasice i lepo diskutujte kao ljudi....![]()
Postoje ljudi koji nikada nisu otisli u crkvu, ali svojim zivotom su dali dobar primer mnogima, a postoje i oni koji su bili svaki dan u crkvi i zavrsili u paklu..znaci, nema garancija..zivot je borba...isto tako postoji i duhovna borba...Niko ne zna kakav je ko vernik - to ce Bog suditi jednog dana kada odemo na onu stranu![]()
Nemoj se ti picole s time zamaratiSta pricas?
Sve vreme "obecavas" citat i nikako da progovoris?
Јерес је грех ума, ратује се (по)мислима а не делима.
Јесте да добра дела помажу да се добра и ослобађајућа мисао прихвати, али знај да је највеће дело и врлина она која се НЕ ПОКАЗУЈЕ.
Nemoj se ti picole s time zamarati
Ja cu tebi neku muzikicu da posaljem![]()
Ljudi su losi, sebicni i pokvareno, a posebno Srbi, zato im se desava sve sto im se desava...
Voleo bih da izbiji gradjanski rat i da se prolije mnogo krvi, posebno bi trebalo da izgine dosta pripadnika izdajnickih stranaka jer su u njima uglavnom losi ljudi i prevaranti...
Хришћани! Упознајте Христа! Схватите да Га ви не знате, да сте Га се одрицали, сматрајући да је могуће спасење без Њега због неких добрих дела! Онај ко признаје могућност спасења без вере у Христа одриче се Христа и, можда не знајући, пада у тежак грех богохуљења.
+Св. Игњатије Брјанчнинов+
evo vam malo romantike za nocA koju knigu za tebe da nadjem nesrecho?
A koju knigu za tebe da nadjem nesrecho?
Хришћани! Упознајте Христа! Схватите да Га ви не знате, да сте Га се одрицали, сматрајући да је могуће спасење без Њега због неких добрих дела! Онај ко признаје могућност спасења без вере у Христа одриче се Христа и, можда не знајући, пада у тежак грех богохуљења.
+Св. Игњатије Брјанчнинов+
Ne znam da li ima ili nema, nisam uopste to proveravala..ja pricam iz glave![]()