ПОСТОЈИ ИЗЛАЗ

Јеси ли ти папин екумениста, чија је црква органски члан Сатанског Савета Цркава?

Кад ми одговориш на ово питање, мислим да ћеш схватити колико инсинуације и оцрњивање отежавају проналажење заједничког и ИСПРАВНОГ гледишта на ову тему.

Колико само тешких речи напишеш за кратко време.

А шта си ти, модерна верзија папске инквизиције, па одређујеш ко је православан, а ко није?

Мисли шта хоћеш, али ја сам крштен Духом Светим, по православном обичају, верујем у Бога и Његову Цркву.

Не вреди овако...Морају сви зилоти, свих "фракција", што пре заједнички састанак да направе!..Морају се јасно профилисати и политички циљеви (осим верских).
Последњи тренутак је за Србију дошао.

А шта си ти, модерна верзија папске инквизиције, па одређујеш ко је православан, а ко није?

Мисли шта хоћеш, али ја сам крштен Духом Светим, по православном обичају, верујем у Бога и Његову Цркву.
Брате, СПЦ није Црква Христова већ неколико деценија.

Ја већ написах да нам је стрпљење најпотребније. Са којим народом мислиш да ратујеш против зла? Са овим што га гатаре шаљу код свештеника? Или са свештеницима који за добре паре продају своје услуге гладном народу? Кад је болест тешка, лек је још тежи, горчији, али имајмо трпљења. Ионако све воденице мељу у Божију корист, имајмо вере и стрпљења и небојмо се.

У борби са духовном кугом ЈЕРЕСИ ЕКУМЕНИЗМА, стрпљење је сигуран пораз. Наложено је УКЛАЊАЊЕ а не стрпљење.

Против хуле на Бога се вади мач анатеме и наказања виновника апостасије, а не чекање да се они, сасуди демонски покају за општи грех и СИГУРАН ПАКАО ЗА МИЛИЈАРДЕ ЉУДИ.

Не вреди овако...Морају сви зилоти, свих "фракција", што пре заједнички састанак да направе!..Морају се јасно профилисати и политички циљеви (осим верских).
Последњи тренутак је за Србију дошао.

Морају Србски зилоти, али у Србској зилотској Цркви, а не по Грчким цркавама, које су се насисале западњачког духа централизације и елитизма.

Ево како белоруски еуропејци раде против свог народа и државе: "Белоруска опозиција: Не купујте домаће, уништите привреду"

Ово је , наравно, за стрељање што предлажу ти квази опозиционари који се залажу за окуапцију своје државе. Али...Можда ово није лош начин да и ми радимо против ОДНАРОЂЕНОГ СИСТЕМА и власти који није наш, него у рукама страног капитала.

И тако ... Јеремија каже да разоткрива троваче... па како онда зове СНС лидере? Лекарима?

Јеремија греши за СНС, али за тебе не греши. Волиш да усијаваш атмосферу и лепиш етикете, ко и сваки умишљенко.

Јел’, ти ћеш да ми кажеш? :) Мани се своје празне приче.

Брате, СПЦ док је била Христова увек је дизала глас против безакоња и пљачке, а данас у поменутима активно учествује. То сви виде, дела говоре.

Не адвокатиши непознато, трчиш пред руду бранећи мафију која се крије под часним именом СПЦ.

Јел’, ти ћеш да ми кажеш? :) Мани се своје празне приче.
Не мораш мени да верујеш, довољно је шта каже ваш Светац (Јустин Поповић), сами себе разобличавате.
А и 1998. године је СПЦ јавно признала да је јеретичка, читај онај документ о наводном иступању из ССЦ-а.

Добро, али ту је Акакије главни, не врдај сада...

Угледај се на Владана, Мркају, Ћућу, Самсона, итд.

Људи бре знају шта је ционизам и демократија а ти још то ниси научио?

компликована је прича о томе шта се дешава у Цркви и свакако то нећу с тобом овде јавно расправљати о томе...одлично знам шта је ционизам и демократија као што сам и свестан како функционише политички систем у Србији(који је у шапама баш тих истих циониста са устима пуним *демократије*)...па кад будеш променио систем нодлучивања о томе ко ће водити земљу, онда можемо и заборавити на странке...дотле не знам којом организацијом и идејом можеш покушати да преузмеш власт и доношење одлука у земљи?препород Србије је САМО могућ у случају повратка народа Богу али ми смо,поготово са оваквом СПЦ,далеко од тога....а дотле можемо покушати да успоримо и можда чак променимо судбину коју нам је гарави са овом жутом издајничком кликом неминовно спремио...

Ево како белоруски еуропејци раде против свог народа и државе: "Белоруска опозиција: Не купујте домаће, уништите привреду"

Ово је , наравно, за стрељање што предлажу ти квази опозиционари који се залажу за окуапцију своје државе. Али...Можда ово није лош начин да и ми радимо против ОДНАРОЂЕНОГ СИСТЕМА и власти који није наш, него у рукама страног капитала.

Ima resenja treba da postoji parelelni ekonomski sistem koji bi postojao uporedo sa ovim drzavnim.

У борби са духовном кугом ЈЕРЕСИ ЕКУМЕНИЗМА, стрпљење је сигуран пораз. Наложено је УКЛАЊАЊЕ а не стрпљење.

Против хуле на Бога се вади мач анатеме и наказања виновника апостасије, а не чекање да се они, сасуди демонски покају за општи грех и СИГУРАН ПАКАО ЗА МИЛИЈАРДЕ ЉУДИ.

Мислим да грешиш. Овој напаћеној земљи, у овом тренутку, једино треба молитва, пост, уздржање и стрпљење. Верски елитизам не води никуда, треба да своје душе очистимо од греха, свако понаособ. То је једини начин на који ћеш поразити Ватикан.

Са друге стране, уопште не видим, које су то акције које ви изводите, сем што чукетате по компу. Био сам на једној презентацији књиге у Студеничком кругу, тамо седи нека баба, која млати празну сламу како ће да иде на улицу да се бије... И? све остане на томе. А да је човек погледа, изгледа као страшило.

Не мораш мени да верујеш, довољно је шта каже ваш Светац (Јусин Поповић), сами себе разобличавате.
А и 1998. године је СПЦ јавно признала да је јеретичка, читај онај документ о наводном иступању из ССЦ-а.

Milsim da je veoma opasno, zbog neke nove dece na ovom forumu koja to sve cita, kada pisete ovakve stvari...

...koje ti ne propovedas...

Нажалост не проповедамо га како би требало, али стално погађамо заблуделе у болну рану колективно самооправдања и тражња узрока порпасти Србије ван њих самих.

КО СЕБЕ НЕ ВИДИ КАО ДЕО ПРОБЛЕМА, НЕ МОЖЕ СЕБЕ ВИДЕТИ НИ КАО ДЕО РЕШЕЊА!

Нажалост не проповедамо га како би требало, али стално погађамо заблуделе у болну рану колективно самооправдања и тражња узрока порпасти Србије ван њих самих.

Ti si definitivno deo problema...

А ти мислиш да си изузет од тих узрока који чине да сад овако тешко живимо? Да нема твога удела у тим узроцима?

овако?
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Bogoslovlje/Lat_1756.htm

Back