ПОСТОЈИ ИЗЛАЗ

Чујем да Тадић и Николић праве своју полицију. Јел то истина? Каже, после објављивања коалиције СНС - ДС требаће да их штите. Од кога? Од Срба?

значи ти нешто *чујеш*,онда направиш конструкцију приче и онда захтеваш
*одговор* на ту конструкцију?...добро бре нојкићу,докле мислиш да трујеш народ по овом форуму...? :lol:

Нека шала?..

(Ма не могу да отворим скоро ништа, одмах ми блокира комп, неки квар у питању..Можда се прегрејао, стално га ресетујем, или због прашине..)

па јеси ли гледао филм *лепа села лепо горе*?..кад клинац у јединици док блеје у некој кафани ван ратне зоне каже *јој што се мени пуца*!...па добије одговор од чика Веље....у вези са бонама...:D

значи ти нешто *чујеш*,онда направиш конструкцију приче и онда захтеваш
*одговор* на ту конструкцију?...добро бре нојкићу,докле мислиш да трујеш народ по овом форуму...? :lol:

Трујете га ви из СНС. Сад пази ово... Ако кажем да чујем, то не значи да није проверена информација

Трујете га ви из СНС. Сад пази ово... Ако кажем да чујем, то не значи да није проверена информација

ма супер...значи проверена информација...Бог ће ти платити за сваку *проверену информацију* којом овде трујеш народ...

Poslednja izmena od moderatora:
ма супер...значи проверена информација...Бог ће ти платити за сваку *проверену информацију* којом овде трујеш народ...

Ало кумови, мојне се свађате, није лепо да вас виде жутаћи, смејаће се свима нама, поштеним Србима. :)

Брате, мени и даље није јасно како ти (који си Акакијевац) да будеш толико заражен неком демократском партијом, па била она и СНС?..

Ма коме он може бити јасан, објасни ми то... Како то да дојучерашњи радикали одједном пљују по СРС?

Брате, мени и даље није јасно како ти (који си Акакијевац) да будеш толико заражен неком демократском партијом, па била она и СНС?..

па пази,то је твоја перцепција...погрешна морам додати...пошто нити сам члан нити имам намеру да се учлањујем у било које партије(осим Христове ;))...ето,погрешио си и са тим *Акакијевац*...човека и не знам...:D

Јеремија је Акакијевац? Опа бато, знаш кад ћу да гласам за СНС, никад. :) Скупља Тома свакојаку олош код себе. И онда ће опет да буде зајеб за Србе, као 5.10.2000.

Ало кумови, мојне се свађате, није лепо да вас виде жутаћи, смејаће се свима нама, поштеним Србима. :)

па најлуће је што нојкић,по сопственом признању,није чак ни радикал...већ само обичан жути највероватније...

Јеремија је Акакијевац? Опа бато, знаш кад ћу да гласам за СНС, никад. :) Скупља Тома свакојаку олош код себе. И онда ће опет да буде зајеб за Србе, као 5.10.2000.

То им и јесте циљ... Да трују народ причама да су против ДС, а онда да направе пакт са ђаволом... Као што је и СПС урадио

па пази,то је твоја перцепција...погрешна морам додати...пошто нити сам члан нити имам намеру да се учлањујем у било које партије(осим Христове ;))...ето,погрешио си и са тим *Акакијевац*...човека и не знам...:D
Како не знаш Акакија кад си у његовој Цркви?..:think:

Друго, то за СНС: па, ти човече овде наступаш као њихов страначки војник!!

''Акакијевци'' су већином против СВИХ СТРАНАКА и безбожних лидера... али шта да се ради, свако има свој лични став по политичким питањима.

И брат Лаки ти речи да оца никада није упознао, стога не трчи пред руду.

''Акакијевци'' су већином против СВИХ СТРАНАКА и безбожних лидера... али шта да се ради, свако има свој лични став по политичким питањима.

И брат Лаки ти речи да оца никада није упознао, стога не трчи пред руду.

-???-

Аха, па чекај сад, јеси или ниси Акаки? За Нојкета само речи "хвале". :)

Јеси ли ти папин екумениста, чија је црква органски члан Сатанског Савета Цркава?

Кад ми одговориш на ово питање, мислим да ћеш схватити колико инсинуације и оцрњивање отежавају проналажење заједничког и ИСПРАВНОГ гледишта на ову тему.

Како не знаш Акакија кад си у његовој Цркви?..:think:

Друго, то за СНС: па, ти човече овде наступаш као њихов страначки војник!!

ма овде само разоткривам разна тровања и троваче против њих...некако су ми много прогоњени а не видим никакву кривицу на њима осим оптужби многобројних спинера и букача.....а сам не видим ниједан проблем у томе што (за сада) раде и капирам због чега(и кога) форсирају ову причу...е сад,ако не желиш да видиш даље од приче....нисам ја у *Акакијевој цркви* већ у Христовој цркви(парохији ГОХа)...као што рекох,Акакија нисам никад ни упознао...

Јеремијабг не зна Акакија лично, мада се само најцрњег о њему наслушао.

И то ће се променити ако Бог да, као што ће се променити и твоје заједничарење у ССЦ-у под плаштом ''опстанак и очувања Цркве'' (коју гле чуда финансира и едукује Ватикан).

ма овде само разоткривам разна тровања и троваче против њих...некако су ми много прогоњени а не видим никакву кривицу на њима осим оптужби многобројних спинера и букача.....а сам не видим ниједан проблем у томе што (за сада) раде и капирам због чега(и кога) форсирају ову причу...е сад,ако не желиш да видиш даље од приче....нисам ја у *Акакијевој цркви* већ у Христовој цркви(парохији ГОХа)...као што рекох,Акакија нисам никад ни упознао...
Добро, али ту је Акакије главни, не врдај сада...

Угледај се на Владана, Мркају, Ћућу, Самсона, итд.

Људи бре знају шта је ционизам и демократија а ти још то ниси научио?

У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами. :per: :per: :per:

Macak, treba mi jedna reputacija:lol:
ja dosla od tebe da trazim:lol:
pa ako ti nije tesko..kao stari drugari..da mi ucinis...:lol:

Добро, али ту је Акакије главни, не врдај сада...

Угледај се на Владана, Мркају, Ћућу, Самсона, итд.

Људи бре знају шта је ционизам и демократија а ти још то ниси научио?

Дај човеку мало времена, борба против страсти (пристрашћа) се води по правилу и постепено!

Back