- Poruka
- 51.779
Како ти није јасно да, без обзира на Ванземаљце, ОВДЕ ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИЗБОРА.......![]()
Kako ti nije jasno da si pobrkao temu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како ти није јасно да, без обзира на Ванземаљце, ОВДЕ ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИЗБОРА.......![]()
Istina je da ga i ja cenim, ali ti bas imas PARTIJSKI ZADATAK< to se vidi.
Па онда, као не разумеш шта ја сво време говорим?
..Можда те нисам разумео добро, извини.
Istina je da ga i ja cenim, ali ti bas imas PARTIJSKI ZADATAK< to se vidi.
vidi se iz aviona..heh..kad ne znam da glumim
pa 'de si mi ti pikolice![]()
Не, ја не желим нову СПЦ већ управо ону стару СПЦ (у догматском смислу) која је била све до 1924.године!..Да, једино што ти мислиш да треба правити нову СПЦ, а ја имам став да ова, каква год да је, треба да остане стуб српског народа.
Да, једино што ти мислиш да треба правити нову СПЦ, а ја имам став да ова, каква год да је, треба да остане стуб српског народа.
Не, ја не желим нову СПЦ већ управо ону стару СПЦ (у догматском смислу) која је била све до 1924.године!..
А у моралном смислу, желим СПЦ онакву каква је била до 1903.године.
Јеремија, ако желиш да те поведем, онда одбаци демократорску заблуду, за почетак...
Не знам. Теоретски су солидни али практично нису баш.Да, на то сам мислио. Добро, а шта мислиш о Дверима? Ако смем да питам.![]()
Па, малопре си се сам понудио да те поведем.ти да ме поведеш..?па кад је слепац могао слепца негде да води?нека,уздам се у Христа да ме он води... ту сам где треба да будем...
Не знам. Теоретски су солидни али практично нису баш.
И даље су уз СПЦ, снисходе екуменистима...то није љубав ка Христу у коју се заклињу...
Ма не то..све сам им то рекао отворено у очи, онај дан кад је био протест против хапшења Младића..Одговор у твом стилу.Мени нису лоши, мада сам чуо и неке приче, као гура их владика Амфилохије, салонски Срби... Знам пар њих из моје парохије, они су добри момци.
Па, малопре си се сам понудио да те поведем.
Шта се сад фемкаш као циганска млада?..![]()
Не знам. Теоретски су солидни али практично нису баш.
И даље су уз СПЦ, снисходе екуменистима...то није љубав ка Христу у коју се заклињу...
па ништа,ти поведи а ми ћемо за тобом...
е најзад да се сложим са тобом...![]()
Неволиш конкуренцију, а?Оће да вам отму гласаче, сунце ли им жарко.
Нека шала?..ти баш ниси погледао онај клип из тог поста,јел да?...![]()