ПОСТОЈИ ИЗЛАЗ

vidi se iz aviona..heh..kad ne znam da glumim:lol:
pa 'de si mi ti pikolice:)

Pa tu sam.
2235smajlibeli.jpg

P.S. :hahaha: :zag:

Poslednja izmena:
Да, једино што ти мислиш да треба правити нову СПЦ, а ја имам став да ова, каква год да је, треба да остане стуб српског народа.
Не, ја не желим нову СПЦ већ управо ону стару СПЦ (у догматском смислу) која је била све до 1924.године!..:D

А у моралном смислу, желим СПЦ онакву каква је била до 1903.године.

Да, једино што ти мислиш да треба правити нову СПЦ, а ја имам став да ова, каква год да је, треба да остане стуб српског народа.

па то је ок став ако имаш план како да склониш вукове у јагњећим кожама који су је запосели...

Не, ја не желим нову СПЦ већ управо ону стару СПЦ (у догматском смислу) која је била све до 1924.године!..:D

А у моралном смислу, желим СПЦ онакву каква је била до 1903.године.

Да, на то сам мислио. Добро, а шта мислиш о Дверима? Ако смем да питам. :)

Јеремија, ако желиш да те поведем, онда одбаци демократорску заблуду, за почетак...

ти да ме поведеш..?па кад је слепац могао слепца негде да води?нека,уздам се у Христа да ме он води... ту сам где треба да будем...

ти да ме поведеш..?па кад је слепац могао слепца негде да води?нека,уздам се у Христа да ме он води... ту сам где треба да будем...
Па, малопре си се сам понудио да те поведем.
Шта се сад фемкаш као циганска млада?..:lol:

Не знам. Теоретски су солидни али практично нису баш.
И даље су уз СПЦ, снисходе екуменистима...то није љубав ка Христу у коју се заклињу...

Одговор у твом стилу. :) Мени нису лоши, мада сам чуо и неке приче, као гура их владика Амфилохије, салонски Срби... Знам пар њих из моје парохије, они су добри момци.

Одговор у твом стилу. :) Мени нису лоши, мада сам чуо и неке приче, као гура их владика Амфилохије, салонски Срби... Знам пар њих из моје парохије, они су добри момци.
Ма не то..све сам им то рекао отворено у очи, онај дан кад је био протест против хапшења Младића..

Back