- Poruka
- 103
Па најбоље би било да нађеш себи девојку за жену и да прионете на посао.
Ja sam s Bozijom pomoci vec ozenjen. Vise zena mi ne treba. Imam i dece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па најбоље би било да нађеш себи девојку за жену и да прионете на посао.
TRECI SRPSKI USTANAK!!
Ne preostaje nista drugo.
Pa ti si Mitke Crni Djordje.
Ako i "omanes" tu je Tihi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ево мене,
ето вас,
рат жутима !.....................![]()
![]()
СПЦ је постала папска прћија, све архи-кадрове је школовала УДБА и Ватикан.Samo ce okretanje nasoj crkvi dati rezultate. Bez vere Srbima nema izlaska iz krize.
У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами.![]()
![]()
СПЦ је постала папска прћија, све архи-кадрове је школовала УДБА и Ватикан.
Ма не верујеш ти у Бога, немој себе заваравати. Јер, да верујеш - не би овако писао.Mislim, verujem i ja u Boga, odem s vremena na vreme u crkvu da se pricestim i zapalim svecu ali mi dojadise vise ovi smorovi klerikalisti sa svojom pricom o borbi za srpstvo molitvom i postom! To bi isto bilo da si na brodu koji tone a ti se molis Bogu da to stane! Pa srpski narod i onda kad je bio sto posto religijski osvescen je uzimao oruzje u ruke i borio se za slobodu, znao je da sa turcima nema nikakve price, a neko sad sanja da ce sve samo od sebe da se sredi....kakva budalastina!!!!
Ајде, иди исповраћај се на другом месту!....Плеасе..
Узрок свих тих несрећа је постављање крстова по храмовима.
Сваких пар километара постоји огромна црква с крстовима на крову, и не знам да ли сте приметили да је баш од тада почео малер !
Анђели не улазе у просторију где има слика живих створења, или где има паса.
А код нас је доста популарно држање паса и икона
Зато што зилоти знају ту тајну - како изаћи из ове беде и јада..Cime li je ova tema "zasluzila" da se na njoj okupe sve sami ziloti...?:lol;
*** друже,кад смо вас звали(радикале,дсс и осталу *опозицију*) да подржите захтев СНСа за расписивање ванредних избора ви сте се утркивали ко ће то више да исмеје....зато ћемо сад добити изборе кад(и ако) се жутима свиди..
Прерано судиш, може да погрешиш.![]()
Зато што зилоти знају ту тајну - како изаћи из ове беде и јада..![]()
Зато што зилоти знају ту тајну - како изаћи из ове беде и јада..![]()
Ово болдовано је сасвим тачно, много пута доказано у историји..Бог не оставља свој народ на цедилу, ма колико била тешка искушења. И раније смо пролазили кроз тешке, можда још теже, периоде па смо преживели. Тако ће и сада бити, само да не трошимо властиту снагу на неке споредне ствари, стрпљења нам треба више од свега. Ко је лак на осуди, лако бива и сам осуђен.
Duhovne - mozda, ali materijalne, pojma nemate, kao ni mi.
Између политике СНС-а проданих и ДС-а -нема никакве разлике... осим што се ови из СНС још увек нису накрали па су појачано "гладни власти"...![]()
Шта?..Материјално израста тек на добром духовном темељу. Сталежи, теократија, органско друштво. Нема партија, то су паразити.Duhovne - mozda, ali materijalne, pojma nemate, kao ni mi.