ПОСТОЈИ ИЗЛАЗ

Pa ti si Mitke Crni Djordje.

Ako i "omanes" tu je Tihi. :zag:

:rotf: :hahaha: :zag: :mrgreen:

Ево мене,

ето вас,

рат жутима !
...........
icon_pvo.gif
..........
smil443643319dc3d-1.gif

Узрок свих тих несрећа је постављање крстова по храмовима.

Сваких пар километара постоји огромна црква с крстовима на крову, и не знам да ли сте приметили да је баш од тада почео малер !

Анђели не улазе у просторију где има слика живих створења, или где има паса.
А код нас је доста популарно држање паса и икона

Mislim, verujem i ja u Boga, odem s vremena na vreme u crkvu da se pricestim i zapalim svecu ali mi dojadise vise ovi smorovi klerikalisti sa svojom pricom o borbi za srpstvo molitvom i postom! To bi isto bilo da si na brodu koji tone a ti se molis Bogu da to stane! Pa srpski narod i onda kad je bio sto posto religijski osvescen je uzimao oruzje u ruke i borio se za slobodu, znao je da sa turcima nema nikakve price, a neko sad sanja da ce sve samo od sebe da se sredi....kakva budalastina!!!!

У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами. :per: :per: :per:

*** друже,кад смо вас звали(радикале,дсс и осталу *опозицију*) да подржите захтев СНСа за расписивање ванредних избора ви сте се утркивали ко ће то више да исмеје....зато ћемо сад добити изборе кад(и ако) се жутима свиди..

Mislim, verujem i ja u Boga, odem s vremena na vreme u crkvu da se pricestim i zapalim svecu ali mi dojadise vise ovi smorovi klerikalisti sa svojom pricom o borbi za srpstvo molitvom i postom! To bi isto bilo da si na brodu koji tone a ti se molis Bogu da to stane! Pa srpski narod i onda kad je bio sto posto religijski osvescen je uzimao oruzje u ruke i borio se za slobodu, znao je da sa turcima nema nikakve price, a neko sad sanja da ce sve samo od sebe da se sredi....kakva budalastina!!!!
Ма не верујеш ти у Бога, немој себе заваравати. Јер, да верујеш - не би овако писао.:)

Друго, лепо признајеш да су Срби некад били религијски освешћени, па то и ми желимо сада народу!..

Узрок свих тих несрећа је постављање крстова по храмовима.

Сваких пар километара постоји огромна црква с крстовима на крову, и не знам да ли сте приметили да је баш од тада почео малер !

Анђели не улазе у просторију где има слика живих створења, или где има паса.
А код нас је доста популарно држање паса и икона
Ајде, иди исповраћај се на другом месту!....Плеасе..:roll:

Бог не оставља свој народ на цедилу, ма колико била тешка искушења. И раније смо пролазили кроз тешке, можда још теже, периоде па смо преживели. Тако ће и сада бити, само да не трошимо властиту снагу на неке споредне ствари, стрпљења нам треба више од свега. Ко је лак на осуди, лако бива и сам осуђен.

*** друже,кад смо вас звали(радикале,дсс и осталу *опозицију*) да подржите захтев СНСа за расписивање ванредних избора ви сте се утркивали ко ће то више да исмеје....зато ћемо сад добити изборе кад(и ако) се жутима свиди..

Између политике СНС-а проданих и ДС-а -нема никакве разлике... осим што се ови из СНС још увек нису накрали па су појачано "гладни власти"... :cool:

Прерано судиш, може да погрешиш. :)

Јерес се по плоду (симоније и непротивљења злу) познаје, једини је проблем што су многима очи ума затворене хедонизмом, страхом од испитивања и површношћу (маловерјем).

Бог не оставља свој народ на цедилу, ма колико била тешка искушења. И раније смо пролазили кроз тешке, можда још теже, периоде па смо преживели. Тако ће и сада бити, само да не трошимо властиту снагу на неке споредне ствари, стрпљења нам треба више од свега. Ко је лак на осуди, лако бива и сам осуђен.
Ово болдовано је сасвим тачно, много пута доказано у историји..
Бог заиста не оставља свој народ на цедилу, никад, никад...али, да ли су данас Срби заиста Божији народ?..Да ли је екуменизам-православни став?

Између политике СНС-а проданих и ДС-а -нема никакве разлике... осим што се ови из СНС још увек нису накрали па су појачано "гладни власти"... :cool:

Нити једна странка (тј. секта) не може поправити ово стање расула, јер су га саме уз наш нерасудни потпис закувале.

Back