POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod mene definitvno ne postoje...
Mada znam primere, gde postoje, i cak sta vise super funkcionisu...

Ja ne mogu da shvatim da se neko druzi posle veze, to po meni nije normalno, ne praktikujem to.

Smatram da ljudi ne mogu da budu prijatelji posle veze jer su ipak bili intimni, itd, voleli se i sada ce kao da pricaju jedno drugom sve, poveravaju se? Meni to nije jasno kako funcionise.

Ok je da cestitaju jedno drugom rodjendan, da se povremeno (par puta godisnje) cuju, ali da se druze? ne, nikako

Kada druga pocnes da poistovecujes sa svojim bratom, a on tebe pocne da gleda kao sestru, tu sve osim prijateljstva pada u vodu. Znam mnoge parova koji su od drugova postali nesto vise i nemam nista protiv toga, ali u mom slucaju to je jos uvek nemoguce, a nadam se da ce tako i ostati. Meni je prijatelj prijatelj i cak kad bi osecala nesto vise ili bi pobegla od njega dok se ne urazumim ili bi to sebi vec nekeko izbila iz glave. Sledi, da zu ZENSKO-MUSKA prijateljstva moguca...

mogucnost da bude nesto vise izmedju druga i drugarice je ista kao i da dve drugarice postanu lezbejke sto nije iskljuceno,e sad ,ovo prvo se cesce desava....xexexex kako imam divan pogled na svet.....tako da to da NE moze postojati prijateljstvo izmadju suprotnih polova je ,po meni, ama toooooooooootalna glupost:!:

Back