evo javljam se na konkurs!

Malo sam virnula u tvoju natalnu i evo sta imam da kazem:
Kao prvo zbg Sunca u Jarcu si zasigurno ozbiljna, stalozena, odmjerena osoba. Imas visoke ciljeve, koje nastojis da dosegnes.Jarcevi od svega nas svijetu ne podnose laz, ukoliko bi te neko od tebi dragih ljudi slagao to bi dozivjela kao izdaju. Postena si, iskrena i volis da otvoreno iskazujes ono sto mislis.Jarcevi su jos kao djeca nekako ozbiljniji od svojih vrsnjaka. Oni djeluju stariji, povuceniji su i obicno pravi mislioci. Tvoj podznak je u Biku, znaci dupla zemlja, racio, naglasena potreba za stabilnoscu, redom. Bik voli da ima , da posjeduje, imanja, nekretnine, hranu, partnera, ljude, porodicu. On je pravi covjek-domacin. Kombinacija Jarac -Bik je dosta dobra. Ukazuje na jednu smirenu razumnu prirodu, koja prednost daje logici, redu, radu. Ipak, tvoja prva kuca hvata dio Blizanaca. da nije tako bilo bi nezanimljivo, zar ne, ova vazdusna priroda unosi malu dozu nemira u tvoj svijet reda i tradicije. Vjecito djecije radoznalo gledanje ispod maske ozbiljnog covjeka.... To bi bio tvoj prvi opis. Druga kuca, koju ja pored cetvrte volim da pogledam u blizancima sa saturnom lose aspektovanim ukazuje da se nekako tesko probijas kad je novac u pitanju, ti naprosto ne mozes da zaradis radeci nekakve uobicajene poslove, vec kroz nesto novo inovativno, cak okultno (Uran u sestoj kuci kuci posla uvijek ukazuje na bavljenje nekom vrstom ajde da to tako nazovemo okultizma, izucavanje drevnih ucenja, interesovanje, za tarot, astrlogiju, rune, hiromantiju...a na sve to jaka jaka intuicija oznacena kroz konjukciju Sunca i Mjeseca u osmoj kuci....Osma kuca ti je puna , ona je inace druga okulta, pa otud tvoje zanimljivo interesovanje, za neku vrstu proricanja, Jarac ukazuje na drevne vjestine, a ako gledamo tako, sta bi bilo drevnije od tarota. Pretpostavljam da veoma zanimljivo izgedas,. Ljudi sa Venerom u vodoliji su neobicno lijepi...nikad nije rijec o nekom klasicnom konvencionalnom vidu ljepote , nego o nekon neobicnoj, cudnoj ljepoti koja se zapaza. Da bi ti u kuci bilo veoma prijatno i da bi se opustila potrebna ti je bijela boja i srebrnkasti tonovi , a za akciju najvise odgovaraju boje koje odgovaraju lavu, boje sunca zlatno zuta, naranzdasta pa cak i crvena....sutra cu da nastavim , a do tad pozdrav