postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ stash....za tako nesto je zaista najbolje da ona dodje kod mene ipak ova virtuelna `gledanja` nisu kao licni kont.a to je zaista tesko i bitno zivotno pitanje..ipak neka ne odustaje...ako par stvari promeni uspece....
@ kacka...fax 60 posto...a ova dva pitnja su malo vise nebitna..pa ajde ovako imas solidne aspekte pomirenja...50 posto..
@ Molitvica..uf tesko...tako kako je aspektovano je duuuuzi period...neki lepi momenti povremeno ali................
@ Sandra 7 daj datume tvoje i njene na pp
@ Andjelcic....imas sanse 60 posto..ipak ovde pre nesto moze da se desi trenutno nego duuugo...
@ RCH..ma zasto bi se smejala...sansa je 50 -60 posto......moras nekako pre koncerta da kontaktiras neku `bitniju` osobu koja moze da ti ostvari kontakt..

@ IL ......

Leto 2007 bi trebalo da donese neko lepo putovanje i to u drustvu drage osobe...Jesen je aspektovan za promenu posla i to nabolje...To moze znaciti da ces i na istom poslu ici `vise` ili dobiti povisicu plate...Zima je aspektovana da donosi lose vesti u vezi ljudi koji su tebi bitni...Moze se desiti da cujes da je neko bolestan/porodica,familija../ili da se kod nekoga nesto losije desava..Ne tebi licno nego tim ljudima..Postoji sansa da oktobar bude vrlo odlucujuci kada je tvoja veza u p[itanju..Bice krize to je mesec kada ces 90 posto znati da li ostajete `ozbiljno` zajedno ili se rastajete/sansa za rastanak 50 posto../Od sredine 2008 otvara ti se sansa za promenu mesta boravka...poceces ozbiljnije da se pripremas za odlazak iz Srbije???!!..2008 je teze aspektovana kada je tvoje zdravlje u pitanju...vise virusa,pada imuniteta i sl..
Pazi da se ne povredis u nekoj brzini...Ako nemas dece od avgusta 2008 imas lepe aspekter za decu...Godine 2008 ces sigurno znati da je covek sa kojim si taj sa kojim i ostajes../pa makar to bio i ovaj sadasnji../Morala bi i ti malo da se menjas..negde imas tezak stav kada je ljubav u pitanju...Pravi uspeh materijalni te ocekuje negde van zemlje ali ako to ne uspes/a sansa da ne uspes je 30 posto../2009 materijalno je veooooma dobra..Jednog momenta bi mogla da se bavis i nekim dodatnim poslom ne samo zvanicnim..brak je malo komplikovan sa usponima i padovima ali to je do kraja zivota...

Eto ne snalazim se bas sa engleskim jez.ali za tvoj trud malo `dublju` analizu si dobila..Za sve koji bi vise od tarota ponovicu/znam ja da vi ne citate nista ispred../ dajte analizu moje natalne i dobijete duzu prognozu...24.12.1973..13 i 20 Bg

Postovana Tarot,

Molio bih odgovor na tri pitanja, trenutno sam njima jako opterecen

Hoce li moja karijera na novom poslu biti uspesna 2 11 29 33 41
Kada cu se useliti u svoj stan 4 6 11 15 27
Kakva je buducnost mog odnosa sa jednom zenskom osobom koju sam upoznao pre manje od dve godine, a koja je na mene ostavila jak utisak 1 8 14 26 37

Unapred zahvalan

@ devojcurak....veruj mi iz iskustva znam reeeeeetko ko je srecan u ljubavi.....a plakati zbog toiga je greh!!! to je taaaako normalno i nista tu nije vredno suza/ne daj Boze da ti se zaista desavaju PRAVE tragedije pa da places.../...Imaces jedan period u zivotu/koji nece biti vecan ali ce potrajati/ kada ces se osecati ispunjenom i poprilicno srecnom/u roku od dve naredne godine../

na tvoj odgovor se nadovezujem pa pitam......kada ce "naici taj pravi"? 33, 44, 22, 6, 9

i kako cu ga prepoznati (opis, posao ili bilo sto, dal je razvednen bilo sta)?

34, 11, 7, 49, 2

@ may..nece se uskoro zavrsiti a za heppy end ne garantujem 30 posto...
@ Iyon...karijera ce biti u usponu od oktobra 2007 pa nadalje...treba biti pazljiv u jan.febr.2008 moguca `frka` na poslu...Stan u 2008 i 2009 su dobri aspekti za resavanje nekretnina...a zenska osoba..pa...nesto losiji aspekti..sansa da se veza pokrene 40 posto..nije to ta...
@ YYYYY tesko mogu da ti dajem prognoze o necijim osecanjima..ponovicu sve se to menja iz dana u dan...bilo je iskrenosti u vasem odnosu ranije ali i sada on iskreno oseca hladnocu/sto ne znaci da se to nece promeniti na pr. od 15 jula bolje raspolozen ka tebi../
@ Truman iste kao i ranije...
@ devojcurak..od septembra 2008 sigurno ces biti sa tim pravim...e sad nece to biti veza bez problema ali...sta ces to je sudbina...On je stariji,verovatno ima neku ozbiljnu pricu vec iza sebe...poslovno je uspesan...ozbiljan,slabo emocije iskazuje ...eto...
@ andjelcic...e to ne znam..ali znam da na tog coveka NE MOZES da racunas da cete se ceo zivot druziti...bilo veza bilo ljubav to se kad tad prekida/kroz par god./

Evo i od mene nesto za Tarot kao mali znak zahvalnosti u ime svih nas kojima tako nesebicno iz dana u dan pomazes:

Tarot
24.12.1973.13:20 Beograd

Jedna od Vasih ljepsih osobina je ta sto umijete da gospodarite svojim osjecanjima, koje drugima rijetko otkrivate. Nepovjerljivi ste. Vase prijateljstvo i povjerenje teško se dobijaju. A kad se to ipak dogodi, prijatelj može biti siguran da ga necete lako iznevjeriti. Ni vrijeme ni dugi rastanci ne mogu promijeniti ili pokvariti Vase prijateljske veze.
Ne bi se moglo reći da ste veliki optimista, vesela i razdragana osoba. Takvim ljudim niste mnogo naklonjeni. Vise volite drustvo melanholičnih osoba, kakvi ste i sami.
Realista ste i umijete tačno da procijenite pojedine dogadaje. Čak i onda kad ste spremni da prezmete neki rizik, što se rijetko dogada, uvijek sve dobro proracunate. U poslu, kao i u zivotu, ne želite na sebe da privlacite paznju drugih. Radite diskretno i vrijedno kao mrav i tek se na kraju mogu ocijeniti plodovi Vaseg rada. Radom želite da dokazete da ste neophodni, za razliku od mnogih koji neprekidno isticu svoje vrijednosti i precjenjuju sami sebe.
zivot je za Vas nešto veoma ozbiljno. Od njega ne ocekujete mnogo, ne vjerujete ni u kakva cuda. Kad dobijete neku satisfakciju ne primate je kao obavezu već kao pravi poklon. Samoca je Vase utociste. Sami ste se odlucili da živite po strani. Vise volite da samujete, nego da podnosite drustvo ljudi koji Vas zamaraju. Suvise strogo se pridržavate svojih principa i drustveno ustaljenih pravila. Skloni ste da osudujete svakog onog ko je po Vasem mišljenju, prekrsio neko od njih.Za Vas je sposobnost da se kontrolisete i da upravljate svojim osjecanjima pitanje casti. Kod Vas ljubav ne može naici kao grom iz vedra neba. Kad volite, ili, bolje receno, kad se odlucite da to priznate, to se obično dogada poslije dugog poznanstva sa nekom osobom. Prethodno je dobro proucavate, stavljate na probu, da biste se uvjerili da Vam može pruziti ono sto od nje ocekujete. Ovo ispitivanje može trajati mjesecima, jer se ljubav kod Vas sporo rada. Ako Vam se neko svidi, necete mu to pokazati bez stida i ustezanja.
Kad se ipak odlucite za brak, to je odluka za cio zivot. Kao sto ste vijerni u drustvu, tako ste vijerni i u braku. Za Vas je razvod velika nevolja i potrebno je da se dogodi nešto zaista veliko i strasno da biste se na to odlucili.
Niste od onih koji su skloni bracnim nevijerstvima, niti nevijerstvo mozete oprostiti. U bracnim odnosima ste stalozeni. Ne volite velike izlive strasti i bucne scene. Ne trazite neprekidne dokaze ljubavi niti ih sami pruzate. Time Vasa ljubav i odanost nisu ništa manji.
SVE SKUPA: Brojnim predubjeđenjima napravit ćete sebi velike probleme. Nemate želju da isprobate različite mogućnosti, u startu odbijate ideju da nešto što je novo može da bude dobro. Na isti način se ponašate i prema ljudima. Ne volite ništa što je izvan Vaših standardnih okvira i poimanja. Isuviše ste oprezni, odgovorni, poslovni i krajnje praktični. Ovaj aspekt će se najviše odraziti na posao jer ćete imati problema da sebi obezbjedite adekvatne uslove i okruženje za rad. Pokazujete samo svoje hladne emocije i čvrstu volju, ali tu djelujete nedorečeno. Vi stalno ulažete u svoj uspjeh, veoma poštujete autoritete, ali bez razloga se plašite sadašnjice i nerado gledate u budućnost. Obezbjedite sebi bolji imidž, osjmehnite se ponekad, pa ćete vidjeti promjene na svima oko Vas. Ako učinite taj napor, otvoriće Vam se novi horizonti, pa ćete u svemu tome uživati.

==========
P.S. Rodjena si na isti dan kad i moj brat:)

Sto godina nisam bila na forumu, bas mi nedostajalo...

Evo i pitanja, pa ako tarot ima vremena...

Da li cu ovog leta ostvariti novu vezu? 5, 9, 18 ,45, 63

Da li da prihvatim novu poslovnu ponudu? 6, 9, 13, 25, 51

Hvala unapred i pozdrav astrologija podforumu :razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back