postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala tarot, ja stalno cekam to unapredjenje,
ali uvek mi isklizne iz ruku, uvek nesto krene naopako!
Obavestavam te ako bude u septembru. :)
Koliko je to 80%, iz tvog dosadasnjeg iskustva, da li imas neki savet
kako da to bude 100% unapredjenje!

@ may..pa 80 posto u tarotu je odlicna prognoza..mozda da malo pojacas `kolegijalnu` komunikaciju tamo gde radis...da do sept.budes prijatnija,nmasmejanija,malo vise da `radis` ...ne znam...unesi pozitivu...
@ herr...ma nisi dosadan!!...privatni posao od oktobra 2007 pa do marta 2008 a posle od avgusta 2009..imas lepe aspekte mogao bi poprilicno da uspes samo ako napravis dobar izbor kada krenes...a deca pa to ti je veoma nestalno i promenljivo iz dana u dan iz situacije u situaciju...nema odredjenog odgovora na to ne vidim neki veeeeliki problem medju vama
\@ il treno...to nece biti uobicajeno upoznavanje..nekako maaaalo neobicno mesto,neobicna situacija...mozda ces ti biti u nekoj malo neprijatnoj situaciji,momentu i tada se upoznajete/dan je aspektovan za upoznavanje ne vece../
@ crocodile...ne nisi...ali ces ga upoznati u buducnosti....../kraj 2008 bi mogao da bude to vreme
@ milica..ma samo opusteno...

Caos.To sa mojim pitanjima a u vezi sa mojim dragim i nasom vezom,nekako su mi odgovori neodredjeni .A znas li da su mi dve cure gledale u tarot i ni jedna ne moze tacno da mi kaze da li cu sa njim deliti zivot ili sa kim vec?pa me to muci.Zasto je to tako u mom slucaju?ako mozes da mi objasnis...

tarot:
@ milic...tebi je 2009 i 2010 aspekt.za decu...dvoje..koliko ja vidim...
@ Mackic...mogao bi da se dogodi neki inter.trenutak ali veza duza tesko..
@ Estrela...pa sta vise da ti kazem...ne znam svako od nas ima neki pristup kada zavodi..posalji mu lepu poruku..pozovi ga na kafu pa ga zavedi...odvedi ga na reku pa ga gurni a onda kreni da mu spasavas zivot.../salim se za ovo naravno..//..ovo moras sama bez tarota

Hvala tarot, mozda bas probam da ga pod voz bacim pa da ga spasim..Nisam se ja dobro izrazila, a skontala sam da bi se on vratio morala bi ja da ga ganjam i da ga barim..A po malo mi se neda da sama sve..Ako on nebi u tome malo da pomogne onda nema veze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back