postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ molitvica...e pa sada sta je za tebe buducnost???..ovo moze duze da potraje uz padove i uspone emocija ali ne vidim vas zajedno do kraja zivota... ...
============
Hvala Tarot. Znam tacno sta hoces da mi kazes, ali ne mogu o tome...ovako...mislim da znas o cemu pricam cim si mi postavila to pitanje.
Veliko hvala jos jednom sto si odvojila vrijeme za mene i mnogo srece ti zelim.

Hvala Tarot!! Prosli put te nisam ni pozdravila , zato sada saljem dupli pozdrav... :)
Ako nije problem , mozes li mi pribliziti kakva "akcija" od oktobra krece , s obzirom da imam momka? Mozda udaja , mozda neki drugi ili...nesto sasvim trece?
Ne znam da li su ti brojevi za ovo pitanje potrebni (mozda ti vec znas kakva je "akcija" u pitanju) , ali evo:

2,17,26,54,63

Jos jednom hvala i veeeeliki pozdrav!!!

@ Truman ..uf pa to je pitanje slicno onom da li me voli...prosto ne bitno...ali ajde samo sada 50 posto...
@ Molitvica...hvala..e pa da znas i ti sama...
@ milca...bice to mesec velikih odluka...pojavljivanja nekih inter.osoba..svasta po nesto...razmisljanje o udaji ...bas `akcija`
@ juli... nista...nema od toga niceg pametnog..
Beogradjanka...pa teze ...sansa 40 posto..nek promeni simpatiju...
@ Alex...e sada je i to pitanje koliko neko dugo moze da bude iskren..pa recimo da jeste za sada mozes da racunas na njega

ZA SVE ~PRESKOCENE~ POSTAVITE PITANJA PONOVO!!!!! Nije bilo namerno ali mnogo pitanja malo vremena pa...eto....
@ Truman..e sada ako krenem da objasnjavam `ne bitno` za Tarot ne za tebe!!! odgovorila sam ti pa ne misli o tom ne bitno...
@ nepopravljiva...pa..................................i ima....ali veza 40 posto.......
@ maja...imate solidne aspekte..malo tvog truda i sansa 60 posto..
@ Sandra90...JESMO!!!!! Ali pitanje je draga moja da li si ti normalna?????????????????
@ Julli...ma ne..neko to odozgo rezira da bude tako...
@ lepotica...pa sansa 40 posto...ako bi pocela da ides na mesta na koja inace skoro nikada ne ides upoznala bi nekog interesantnog a od ovih vec vidjenih sana 30 posto...
@ Milica...daj mi godiste za kada a dece dvoje aspektovano
@ stash..pa nisu losi aspekti..neko vreme da...50 posto sansa na duze..
@ Devojcurak...za prvo ne znam...a za drugo zato sto tako negde pise da mora biti...o njegovim emocijama ne mogu ovako virtuelno...tebi ostaje da se `prepustis`...
@ Mrvica...uf u utorak....pa taj dan jeste otvoren za put,selidbu sansa 70 posto...petak je jos jaci za to...
@ masa....e bas!!...od kraja juna do kraja jula.....80 posto...pa nakon toga od septembra 90 posto...

@ Karmen...nadjoh pitanje.....tesko..njegovi aspekti za ovaj period su bas nezgodni..sansa da on to uradi je 40 posto..ali to ne znaci da TI ne treba da napravis drugi korak..tj...napravis takvu situaciju,atmosferu,pokrenes se da bi se nesto desilo!!!
@ mackic....tebi ce bas trebati volje i vremena da se toga resis zauvek..ipak imas sansu..80 posto pa kreni ka resenju..od cekanja da prodje samo nema nista...Trazi nacin da to sredis..medicina,ALTERNATIVNA MEDICINA!!! i sl...Srecno...bice bolje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back