Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
@ Beograd...dete je aspektovano ili 2009 ili 2010...ali na to moze da utice mnoooogo drugih faktora pa..
@ leoskorp...malo mi je ne prijatno i degutantno da vam bas otvaram do kada ce vam roditelji ziveti..ipak..aspekti majke su jaki tako da za nju verujem da hoce a otac..??......
@ lepotica....solidni..mislim da su sanse 70 posto..neki predmet otezano...
@ julli....e drago mi je..ipak za to ne mogu da odgovorim/to je kao ljubav promenljivo../budi vredna i bice ok..
@ Ana...pa uspeh se vidi od 2009-2010/onaj `pravi`...A ovo drugo pitanje je poprilicno tesko za energ.tarota ovako virtuelno...Neka odgovor bude da hoce/zdravlje mozda malo pomereno u pocetku../.
Izvinjavam se ako vam je bilo neprijatno i degutantno, ali vam se zahvaljujem na odgovoru zato što je
to velika želja oba moja roditelja.
HVALA I VELIKI POZDRAV ZA VAS.
@ nepopravljiva....ugledah te!!!..2010 ce liciti na tako nesto...
@ Truman...tesko...nesto na kratko aspekti inostranstva ali do kraja zivota ili duuugo ne...
@ peco... imas aspekte da ce taj brak potrajati duuuze ...ali krize su moguce i razmisljanja o razvodu/sansa za razvod 40 posto../
Tarot, hvala ti. To te pitam posto kog god astrologa da pitam kazu ziveces u inostranstvu. Nije mi to cilj, nemam nista protiv ovde da zivim, samo me je zanimalo sta kaze jedno, a sta drugo.
@ il treno....imas aspekte za zivot van srbije..sansa 70 posto..ali malo kasnije..
@ Crocodile...ovo u pocetku moze da izgleda kao da nema nikakvog pomaka...ipak kako ovde vidim moglo bi kasnije da malo ublazi-olaksa probleme/odlozi i sl../
@ nature....dete jedno je aspektovano a zenidba..pa...??...daj mi tvoje godiste
@ SUN...ja sam ti odgovorila zar ne>>???
@ skrib...ima...nisu vam bas sjajni aspekti ali ima nade...sansa da ostanete i opstanete je 60 posto...
joj tek tada?? pa, dobro shta sad strpljen-spashen...a dotichni koji bi mogao biti izvesno vreme uz mene je ovaj ili neki novi, drugi...bar neko decu da napravi samnom 5,16,44,28,29
@ apsi...ima sanse...60 posto..samo ti ces na kraju biti razocarana njime...
@ beogradjanka...na strani 1 na samom pocetku imas objasnjenje ...
@ nepopravljiva...ima velike sanse da to bude taj koji je sada uz tebe...60 posto../ma neces ti 2010 bas upoznati muza i sl...tada ti je generalno najbolji period a mozda se udas i sutra.../
@ nature....2009 i 2010 su odlicno aspektovane za zenidbu..a dece imas gore odgovor....
@ vesej..uz neke poteskoce i odlozeno zavrsices fax..A veza ozbiljna tek od kraja 2007...