postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ vickyd ovo bi mogla da bude interesantna veza....neko od vas dvoje bi u ovu pricu ulozio puuuno emocija...sa ovakvim kartama ja beih usla u ovo ali bez nekih velikih ocekivanja za buducnost...ipak moze i da te iznenadi oa da postane bas ozbiljno...
@ fancy Hvala.... koliko mogu da vidim vas ce sudbina na kratko opet spojiti..da li ce to biti njegov poziv,slucajan susret..ne znam...i ne samo jednom ipak nece to biti cesto..
@ ivfyniti sledeca godina ti je godina ljubavi ali ne i braka pa 2010,2011tdj...ipak nesto sa tvoje strane ima otezavajuce kada je udaja u pitanju...imaces sansi ali kao da ti neces hteti da ih iskoristis...
@ sellena so se oca tice nazalost veliku promenu na bolje ne vidim...ipak ima aspekte da bi mogao bar da malo stabilizuje stanje...tezi period je pred njim ali ima mogucnost da uz pomoc lekara-lekarske intervencije maloo krene bolje..A muzevljeva sestra uf...samo to da ti kazem..imaces sa njom problema s vremena na vreme,zena je izuzetno negativna...ovde je jedini nacin da zastiitis sebe da ne obracas paznju na nju...ipak kako godine idu imace ona sve manje uticaja...budi pametna pa se ne nerviraj zbog toga...

Halo AnaBg,

Mislim, da je vecina ljudi ovde zadovoljna. Sama znas citati, i vidis same pohvale Tarotu. Nije ona Bog, da ti namesti nesto onda, kada ti zelis. Sve ima svoje vreme. A nekoga kritizirati, tko to jos radi zabadava, nije bas moralno.

Ja se bavim Astrologijom zbog sebe.
Vise njih pre par godina, dva su iz Beograda, su mi uzeli novac, napisali nesto sto nije imalo veze sa onim sta se dogodilo. I sta da im radim? Nista! To je isto jedna skola.

Ako hoces tacan odgovor, obrati se Horarnom Astrologu. Mora biti jako dobar, da bi ti rekao tacno vreme, kada ce se sta dogoditi. Ili se nece dogoditi?
Ako ih ne nadjes u Forumu, onda mi veruj, oni drugi su jako skupi.

Lep pozdrav,
venus8

Pa dobro znam na sta ste spremni da dokazete ljudima da ste u pravu...

Samo jedan primer da je sve oko novca i lazi...Ima neka zena na spectrum televiziji mislim...numerologija...Moja keva je rekla da zove za nju,dala lazni datum i piala za ljubav,a oni su rekli da su ASPEKTI pocetkom 2009

Ja se drugima izvinjavam ali moram jos jednom samo Ani i vise se na tu temu ne vracam...prvo ja ovo ne radim zarad novca..kao sto vidis nigde nema mog tel..agencije niti slicnog...ovo radim da bih nekome bar malo olaksala/ako mogu/ drugo ako slazes da te boli stomak a ne zub lekar ce te slati gastroenerologu a ne stomatologu pa tako i za lazna pitanja,datume dajes lazne odgovore..a izgleda da vi generalno nemate gde da potrosuite pare nego tako kao dokazujete nesto sto ni mnogo mudriji od vas nisu mogli da dokazu..A to sto ces ti na silu da se pomiris sa nekim..e od toga nema nista....I ne znam na sta su to drugi spremni ali ja nisam ni nasta i ne zelim nikome da dokazujem da sam u pravu..bice onako kako mora pa....
Uzasno je ruzno sto vredjas intelegenciju mase ljudi koji su bili na ovoj temi...Kako ti mozes da dokazesda je sve laz???!! ko ti je dao diplomu i dokaz da si ti jedna najpametnija a milioni glupi..Draga moja ne valja ti nacin komunikacije bas nikako..Samo se nadam zbog tebe same da ne budes u nekim zivotno teskim situacijama pa da ti svaka rec nade znaci....Pozdravljam te i zelim ti sve najbolje/i vise ti ne odgovaram mogle bi ovako jedna drugoj jos 100 god../

@ truman hoce ...i to na bolje...ali nije to jos nista konacno..vise neka lepa romansa..
@tatjana tebi jeste inostranstvo dobro aspektovano...to bi moglo ove ili iduce godine da krene..ipak vracas se....a muskarac ima problem..nije nesto preozbiljno..ima kartu koja govori o mogucnosti izlecenja ali ima nesto tu specificno...
@ miramaja posao ti je aspektovan ali tek od 2008 bices potpuno zadovoljna poslom
@ butter postoji aspekt promene ali pred kraj godine...po ovome tebi su finansije bolje aspektovane...

AnaBg:):
postoji zarada na netu tj reklamiranje...Samo akzem da se jos nikom nije desio aspekt za vreme od mesec dva,nego sve nesto an duze vreme....

Pa smesno je ovo...Mislim kazem 5broja i meni kao neko e udaces se za 2godine

pa ti se onda makni s teme! sta te boli briga sto smo mi svi glupi i tu smo! idi si fino kod Marka na Dorcol! Ajde, pali!

Hvala tarotu na odgovorima.
Imas li mozda mail (i vremena) kako bih mogla da ti posaljem podatke, pa da malo podrobnije ispitam ovo sve. Inace sam u jako teskom periodu.
I sama sam pokusala da se bavim tarotom, jos uvek imam karte, ali nekako mi ne ide, ne mogu da nadjem odgovarajucu literaturu.
Jos jednom hvala

@ crocodile to je malo cudan odnos..ipak koliko ovako mogu da otvorim cini mi se da je on bez obzira na sve resen da sa njom ostane...ume ona da bude malo `teska` ipak mislim da ostaju duze zajedno..
@ Jelena bg tebi je 2009 godina ljubavi...tako da bi tada moglo da pocne da se desava nesto interesantno...imaces izuzetno dobar brak..znaci od 2009 do 2012
@ Lidia jeste ti ova godina otvorena za udaju...ipak moze da se dogodi necije dvoumljenj..tvoje pre nego muskarca.... to bi moglo biti sada a ako ne 2008 je isto dobro aspektovana za ljubav.
@ Selena posalji mi na pr.poruku
@ naca Ja sam zensko!!!!!!!!!!! Ne ljuti se sto to naglasih ovoliko ali svi mi se obracaju u muskom rodu.....a ja govorim i govorim ali...Malo mi je nezgodno da ti dam tacan odgovor ovako bez licnog kontakta a ima tu i jos necega sto bih morala da znam pa da ti kazem..ipak ovako prvo dete je aspektovano musko a drugo zensko..ipak..
@ Mozda to nije konacno znaci da se nece zavrsiti brakom ali ce trajti i biti lepo...
@ Duran posao tek od septembra neke promene na bolje stoje...a sto se zdravlja tice cini mi se da je nervni sistem sada malo losije aspektovan...postoji mogucnost problema sa stomakom kasnije....nista se mnooogo lose nece desavati po pitanju zdravlja..
@ devojcurak aspektovan ti je put tj putovanje a gde..? to je previse detalja
Da sestri stoji ponovna udaja...tj zivot sa nekim covekom....

@ Venus hvala na podrsci..Pa zasto dajes novac nekom bezveznjakoviicma kada i ti sve to fenomenalno radis...malo vise veruj u svoje znanje...
Hvala i svima drugima..ipak ljudi ja radim ovo za vas ne za mene....

@ maja...sto se tice posla ti ces definitivno biti bas zadovoljna i uspesna u nekom poslu ali to jos nece biti ostvarivo...kasnije...A zdravlje nista ti lose ne vidim...samo neke s vremena na vreme tegobe koje ces moci da prevazidjes...
@ mica nije ovo lose aspektovana veza...ali... ipak postoji karta koja ukazuje na raskid..pa ...pomirenje..pa raskid...nije ti on `pravi`...ali moze ovo da traje....

Od sutra par dana necu biti tu pa eto da ne mislite da sam `zauvek otisla`

tarot:
@ crocodile to je malo cudan odnos..ipak koliko ovako mogu da otvorim cini mi se da je on bez obzira na sve resen da sa njom ostane...ume ona da bude malo `teska` ipak mislim da ostaju duze zajedno..
@ Jelena bg tebi je 2009 godina ljubavi...tako da bi tada moglo da pocne da se desava nesto interesantno...imaces izuzetno dobar brak..znaci od 2009 do 2012
@ Lidia jeste ti ova godina otvorena za udaju...ipak moze da se dogodi necije dvoumljenj..tvoje pre nego muskarca.... to bi moglo biti sada a ako ne 2008 je isto dobro aspektovana za ljubav.
@ Selena posalji mi na pr.poruku
@ naca Ja sam zensko!!!!!!!!!!! Ne ljuti se sto to naglasih ovoliko ali svi mi se obracaju u muskom rodu.....a ja govorim i govorim ali...Malo mi je nezgodno da ti dam tacan odgovor ovako bez licnog kontakta a ima tu i jos necega sto bih morala da znam pa da ti kazem..ipak ovako prvo dete je aspektovano musko a drugo zensko..ipak..
@ Mozda to nije konacno znaci da se nece zavrsiti brakom ali ce trajti i biti lepo...
@ Duran posao tek od septembra neke promene na bolje stoje...a sto se zdravlja tice cini mi se da je nervni sistem sada malo losije aspektovan...postoji mogucnost problema sa stomakom kasnije....nista se mnooogo lose nece desavati po pitanju zdravlja..
@ devojcurak aspektovan ti je put tj putovanje a gde..? to je previse detalja
Da sestri stoji ponovna udaja...tj zivot sa nekim covekom....

hvala ti tarot!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back