postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ ana bg na , na na lupas...imas uputstvo na prvoj strani.....koncentrises se na brojeve dok mislis na pitanje....imas pomirenje u naredna tri-cetiri meseca...
@ devojcurak tvoj `sudjeni` je specifican,imace novca....i najverovatnije ga vec znas/80%/ e sad malo je tesko/skoro nemoguce da ti odgovorim da li je taj pravi-pa cak i u licnom kontaktu a ne ovako../neke stvari ipak moraju da budu skrivene..pozdrav..nadam se da !!!!!!! ne znaci da si vikala...
@ sellena stanje u porodice je sa teskim aspektima do krja ove godine..sto znaci krize i smirivanja a li vise kriza../mozda da pitas konkretno sta te interesuje../..imas aspekte da jednom dodjes do posla u struci ali moraces da cekas..to ide kasnije...

Imam jedno obavestenje za sve one koji posecuju temu....Tarot daje odgovore na zivotno bitna pitanja..ono sto je zaista sudbinski vazno...sve drugo je podizanje energije uzalud...Za te tako `ne bitne` stvari sluzi okretanje soljice kafe..pa zabodete zelju i .....Tako da molila bih vas da ne postavljate pitanja sta ce biti danas...gde da izadjem veceras i sl.......I ovako previse ljudi ceka odgovor i na pp..a i nije tacno sta god da vam kazem na te sitnice...

Ja cu preskakati takva pitanja a vi se necete zato naci uvredjeni i sve je ponovo ok...pozdrav svima...

Halo Tarot,

Ovde moram nesto napisati, sto ce izgledati glupo, ali je istina.

Nocas, 25.04.2007 u 1.30 h, sam sanjala, da mi je Tarot (ona, koja odgovara na pitanja) odgovorila, da sam jako povredila nekog muskarca, da zato moram trpeti i biti sama.
To je istina, a to je bilo zadnji put 2003.godine. On je nasao uskoro drugu, a imam osecaj, da ipak misli na mene. On je stranac iz susednje drzave, sada je bolestan, samnom ne zeli da razgovara.

Toliko od mene. Malo cudno, a ipak istina!

Lep pozdrav, venus8

@ venus znas ja zaista mislim da u nekim snovima ima poruka i pouka za sve nas../ne u svim naravno../ ipak ovo je mozda bio znak da ti moras da oprostis sebi zato sto si nekoga povredila ali i da oprostis/ali iskreno/i svima onima koji su tebe povredili...Kada to budes uspela otklonices verovatno te blokade koje u zivotu imas.....proslost ostavi proslosti a ti se otvori ka buducnosti.....ima necega u tom snu....bar je to moje skromno misljenje...
I ako volis da se bavis astrologijom nemoj od toga da odustajes...nema nicega lose u tome da pocnes da naplacujes svoj rad i trud...Veliki pozdrav za tebe!!!!

@ devojcurak tvoj `sudjeni` je specifican,imace novca....i najverovatnije ga vec znas/80%/ e sad malo je tesko/skoro nemoguce da ti odgovorim da li je taj pravi-pa cak i u licnom kontaktu a ne ovako../neke stvari ipak moraju da budu skrivene..pozdrav..nadam se da !!!!!!! ne znaci da si vikala...

ne naravno nisam vikala.......daleko bilo........hvala jos jednom punooooooooooo!!!!!!!!!!

tarot:
Ne treba datum.Postavis konkretno neko pitanje na pr.da li ce se desiti to i to....da li je za mene dobra odluka ta i ta.......Lepo se koncentrises na pitanje pa mi kazes 5 brojeva koji ti padnu prvi na pamet od 1 do 64 .

Eto sada mi pade na pamet da bi tako bilo najbolje i ja cu za tebe izvuci te karte i dobijes odgovor......
ja sam rak(z),on devica(m)Da li treba da imamo vezu ili ne?1,5,17,33,64,32

Ne kapiram sta nije dobro u mom pitanju i brojevi za koje pisu da napises koji ti prvi padnu anmaet...

Ne mogu ja da cekam toliko 3-4 meseca...to je sledece godine jel tako???

Znate sta sam provalila da nijedan astrolog ne kaze konkretno nego,iduce godine,za 5meseci,nema nista kod njih a se desi skoro...Valjda misle da ce se do tad zaboravi to

I ne verujem u to...Sve to zavsii od mene a ne brojeva....

Samo sam pitala jer mi je bilo dosadno,i opet se razocarala

Hvala tarotu.
Stanje u porodici, mislim i na svoju vlastitu porodicu (otac jako bolestan), i porodicu mog muza (veliki problemi prema meni od strane muzeve sestre). Eto to bi bilo konkretno. Brojevi
7, 13, 28, 25, 60.
Jos jednom hvala

Ana bg...ovo nije astrologija!!! i niko ne moze da ti namesti da ti se nesto desi onda kada ti hoces...i prognoza u vremenu kada ce se desiti ima pravo da se pomeri dva-tri meseca pre ili posle onoga sto ti je receno...pa i lekari te detaljno pregledaju pa opet ne postave uvek tacnu dijagnozu a ne ovako...jos bez licnog kontakta!!! ako vec ne verujes zasto trosis svoje dragoceno vreme citajuci ovu temu?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back