postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:shock: tarot je neverovatan! isto mi je za decu rekao i astrolog koji mi je radio natalnu kartu, a ja baš nisam bila oduševljena da mu poverujem jer sam već u tridesetim...

tarot :p ,
čime će se baviti otac tog deteta=moj budući suprug? gde ću ga sresti? bilo kakav detalj o njemu...
5, 17, 29, 55, 57

puno hvala za sve odgovore! ;)

@ andjelica tebi je od kraja septembra aspektovana lepa ljubavna veza....strplivo....
@ nature....`tek` od 2009 ide mnoooogo bolje.....
@ sandrina...to su tri.... on `pravi` pojavljuje se 2008 ili 2009 i koliko ja vidim ti imas aspekte da ces ziveti negde van Bg ali to je negde u okruzenju Srbije/nije baaaas daaaaleko../

@Psihologue....tarot je zensko,zensko,zensko!!!!! ....ma nije vazno...zar ja nisam redovna?????...a bas se trudim!!!!!!

@ il treno.....uf tesko pitanje ovako virtuelno..pa koliko vidim bice uspesan u svom poslu...stariji od tebe...postoji mogucnost da iza sebe ima jedan tezak i komplikovan zivot...eto. ...
@ lazna princeza....nesto su ti losiji aspekti...recimo 40 posto...
@ cao dvoje ti je aspektovano...
@ mrs jedan od tih meseci....
@ julli...hoces....e sada ne otvara mi kada ipak 2009,2010.....

@ marinela pa pre bih rekla da nije nego da jeste......moze biti nesto trenutno ali koliko vidim to ne moze da traje ceo zivot..ipak ima sanse 30 posto....
@ devojcurak...ako sredinom jula zaradjujes novac za to onda su dobri aspekti...da...
@ jozefa bice ljubavi,ljubavi,ljubavi u tvom zivotu... od 2008 krece prava veza...tek..
@ il treno...pa kraj ove godine moze da donese promenu...

@ leoskorp...ova godina je malo teze aspektovana za to...ipak od 2008 mislim da imate odlicne aspekte za stalan posao...do kraja 2008 90 posto...pozdrav...
@lepotica ima sanse...veeelike da budete zajedno...ipak nemoj samo na njega da mislis...pogledaj malo oko sebe...nije on bas onaj koga ti cekas....
@ devojcurak....zato sto nisam i nemogu da vidiiiiiim!!!!!!! malo je to i za mene pravise da znam koje je profesije....moglo bi biti nesto zatvorenijeg tipa ali ne znam sta!! Dobri su ti aspekti za putovanja poa tako viza 60 posto...Pozdrav....

@ juli ne mogu da idem baaas tako daleko da toliko vidim ...ipak ova godina jeste dobro aspektovana za novi posao i to bas leto...pa eto mozda to bude bas jedan od ova dva...
@ katja ova godina i 2008 su dobro aspektovane za posao od maja 2008 ce to biti onaj pravi posao za tebe...e sada zauvek je bas mnooooogo imate lepe aspekte..ovo bi moglo da potraje duuuuuuugo.
@ mala a zasto vices???!!/mislim kada su ovako velika slova imam utisak da vices??ljubav od oktobra ove godine..veoma interesantna osoba...i inostranstvo ti je dobro aspektovano....ima sanse 80 posto....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back