postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Beograd...solidna...dvoje dece cini mi se muskog pola..
@ Lana kada ne vidim ali hoces i radices nesto u toj `bransi` od oktobra lepa i vazna ljubav..
@ juli...bez ljutnje ajmo nesto vaznije i ozbiljnije...pozdrav...
@ jeca...od oktobra ove godine...
@ juista dobri su aspekti 70 posto...
@ Alex uf kada bih ja to znala razbila bi sve kladionice ..ipak da pokusam/bez uvrede ne navijam ni za jedne ni za druge/..mislim da su sanse 60 posto na strani Liverpoola..nemoj da me drzis za rec..e

Tarote!
5,17,29,38,56

Iz jučerašnjeg odgovora u vezi posla nije mi jasno!

- da li ću raditi dosadašnji posao (koji radim na odredjeno vreme) dok ne nadjem stalni (za koji si rekla da postoje velike šanse u 2008 godini) ili ću ne daj bože imati prekid.

Hvala unapred na odgovoru.

@ slatka...hoces...imas veoma dobre aspekte
@ sandrina...los mu je period..inace za sve..premalo emocija previse hladnoce..prestace takoooo neprijatan period ipak nekog posebnog poboljsanja odnosa nema..
@ malisrb...tesko ide...sanse su 50 posto...mora mnoooooogo vise da se radi..ipak savetujem ti da zapnes..
@ kabum..pa.. mogao bi biti 60 posto...imate divne aspekte za sada..
@ juista a decko pa...aspekti nisu losi ali verovatno nije on bas taj do kraja zivota 60 posto..

@ emce...koliko vidim jeste...ima sanse da se desi neka lepa vezica izmedju vas..
@ il treno...da ali ne znam gde...
@ julli ne nego na zokija..
@ leoskorp..ne necete ostati bez ovog posla...sa njega `idete` na stalni...
@ cecika..uf..taaaako mnogo pitanja odmah....brak od 209,2010..zdravlje malo losiji aspekti kontrole obavezno ali nista strasno..mat.situacija skoro ne promenjena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back