postanite lik price. Zajednicko pisanje knjige

Otac na sluzbenom putu:
I breeeeee tatooo, pa zar mislis da posle tako dugackog sluzbenog putovanja mozes da pitas Pa sta ima cero? Kako zivis? cccc

Misli, misli...Kuca mu je bila kao svratiste. Misli da mu sve to pripada samim tim sto je otac na papiru, to jest, na sluzbenom putu.[/quote]

Znao sam da ces odmah da se umesas. Nista novo. Dezurni krivac je isao tamo, na te puteve, da se provodi, a ne da radi, da vas hrani. Necu da kvarim deci, i ovim ljudima ovde, raspolozenje. Cero, rekoh ti da sam trapav. Ja bih bolje, kad bih znao.[/quote]

Pa vrlo je jednostavno, pridjes, zagrlis ko pravi otac i vise nikad ne ides na sluzbeni put, tj. pocnes da budes pravi otac. Probaj isplati se.

[Pa vrlo je jednostavno, pridjes, zagrlis ko pravi otac i vise nikad ne ides na sluzbeni put, tj. pocnes da budes pravi otac. Probaj isplati se.[/quote]

Meni nikada nije ni bilo do sluzbenih puteva. To je majka tako volela da predstavlja. Uvek je htela da predstavi da je u pitanju neka moja ambicija, ili potreba za slobodom. Iz njenog ugla(4 zida) to je izgledalo tako. Iz mog, sluzbeni put je veca robija od 4 zida.
To sa zagrljajem, tebi i meni nikada nije bio problem. Nikada vise na sluzbeni put-to sada nije problem, ali ranije...kao da sam mogao da biram. Da li stvarno mislis da sam mogao da biram?

Majka:
Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Covek uvek moze da bira.

Ah, ko mi kaze. Zar se nisi ti uvek zalila da ti ja suzavam mogucnosti izbora? Oduzimam tvoje izbore? Zasto ti nisi napravila izbor koji bi te ucinio manje ogorcenom?

Mislis da sam imala takvu mogucnost izbora?

Ti rece: Covek uvek moze da bira.

Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Covek uvek moze da bira.

Ah, ko mi kaze. Zar se nisi ti uvek zalila da ti ja suzavam mogucnosti izbora? Oduzimam tvoje izbore? Zasto ti nisi napravila izbor koji bi te ucinio manje ogorcenom?

Mozda i moze, ali ne snosi samo on posledice sopstvenih izbora.

Majka:
Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Covek uvek moze da bira.

Naravno, tu mislis na decu. Kad vec rece Covek, da li i ja spadam u tu kategoriju, i da li to sto govoris vazi i za mene? Da li si primetila da opet ti i ja razglabamo nase vecite nedovrsene poslove, i da smo zaboravili da su tu i deca, i da sam ja dosao ovde da vidim cerku, a ne da se raspravljam sa tobom. Necu to sada vise ovde ciniti. Nisam ovde zbog tebe.

Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Otac na sluzbenom putu:
Majka:
Covek uvek moze da bira.

Naravno, tu mislis na decu. Kad vec rece Covek, da li i ja spadam u tu kategoriju, i da li to sto govoris vazi i za mene? Da li si primetila da opet ti i ja razglabamo nase vecite nedovrsene poslove, i da smo zaboravili da su tu i deca, i da sam ja dosao ovde da vidim cerku, a ne da se raspravljam sa tobom. Necu to sada vise ovde ciniti. Nisam ovde zbog tebe.
Sad mama i tata cekaju koje ce dijete da se upeca u njihovu mrezu?

[Mozda i moze, ali ne snosi samo on posledice sopstvenih izbora.[/quote]

Naravno, tu mislis na decu. Kad vec rece Covek, da li i ja spadam u tu kategoriju, i da li to sto govoris vazi i za mene? Da li si primetila da opet ti i ja razglabamo nase vecite nedovrsene poslove, i da smo zaboravili da su tu i deca, i da sam ja dosao ovde da vidim cerku, a ne da se raspravljam sa tobom. Necu to sada vise ovde ciniti. Nisam ovde zbog tebe.[/quote]

Ma nisi ti ovda ni zbog koga drugog osim zbog sebe. I opet ces izabrati laksi nacin: Pobeci od neprijatnosti. Nista novo. A ja ispadam uvek vestica, juri ih da uce, da jedu, da se vrate kuci na vreme...Ma, necu ni ja da kvarim ovde raspolozenje. Iaonako moram da spremim veceru.

babydoll:
ena28:
babydoll:
Evo i mene, jesam li vam nedostajala?

Nego Ena, drugarice moja, sta se ovde zbiva? Nista mi nije jasno?

JooJ... pa gde si ti...ovde je bilo shizofreno.Vrlo.Neke su me napale da sam ja nesa...i...i...ja uopste nisam mogla da se odbranim...ma, madness...i...i...onda se pojavio jedan vaterpolista :oops: da me brani...a...a...joj, a ja opet mahnula repicem...i opet mi zuji u glavi, i nista mi nije jasno...meni se, babyce-dollyce, svidjaju SVI muski likovi...
...ja sam popaljENA.. :oops: ...i kazi ti meni, zenkice, sta ja da radim.. :?
(...hm...a da me onaj Vodeni malo pokv...ne,ne, mislila sam malo pogasi.. :?:..

CCC kakve muke i problemi Ena, slataka, najbolje bi bilo kad bi svi bili jedno, al`ne moze bre sto ti e to uvek tako u zivotu
Da poludissssssss
Nego... sta mislis da ih sve zadrzis??? He, he, he (nemoj nikom da kazes, nasa tajna, OK?) :wink:

...ma i ta sumnja se i meni javila...vidis da Doce nema...sad'
on negde zapisuckuje, kao, a sta kaze rudy, a sta kaze onaj Vodeni...pa se onda priseti da je on i mr-p...cekaj, cekaj, i to da zapisem...i tako sve u O(O->means krug)...sta ti mislis...da nije on ipak Doca sa hiljadu nickova.. :?..

E da znate i meni je sve ovo cudno, ali sto da razbijamo nase lepe glavice time.
Ili prihvatamo igru ili necemo se igrati.
Nego kakve cemo iz igre izaci, u tome je poenta.
Zadovoljne ili nezadovoljne?
Sta vas dve mislite?
Ajte na kaficu pa da caskamo.

Evo ja kuvam. A zakuvacemo je miii... nego sta.
areci ce oni posle ~Dobro ste je zakuvale~
:twisted:

ena28:
neki lik:
Odao se jednom recenicom,kad pregledam reci cu ti :wink: .

'Ocemo na PP ili javno... :?...
Stvarno niste fer...u drustvu se ne sapuce :? :(
Joj, sto sam ovoliko radoznao???? Hocu i ja da znam! Recimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimirecimi :!: :!: :!:

...ma i ta sumnja se i meni javila...vidis da Doce nema...sad'
on negde zapisuckuje, kao, a sta kaze rudy, a sta kaze onaj Vodeni...pa se onda priseti da je on i mr-p...cekaj, cekaj, i to da zapisem...i tako sve u O(O->means krug)...sta ti mislis...da nije on ipak Doca sa hiljadu nickova.. :?..[/quote]

Hej,devojke, sto lupate glavu umesto da pozovete Glas razuma?! Znate kako se to radi. Ja sam ga vec provalio, i da znate, veca je fukara nego sto mislite. Sad cu da vam pokazem kako je, kobajagi, bacao tragove. On je navuko ljude da misle da je Ena on, a posle i da sam ja on. I to veoma perfidno. Sad se vracam gore da kopiram te delove.

Back