rudy_kv
Aktivan član
- Poruka
- 1.206
...isto kao meni proslog meseca... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

rudy_kv:...isto kao meni proslog meseca...![]()

Glas razuma:Nema ovde od Razuma ni traga ni Glasa
ops:...licis mi na coveka-ribu, al' opet...nesto...rudy_kv:Moram da obrijem bradicu za sutrasnju smotricu...
Fuj, mrzim vojsku :x :x :x
...oko 2 750,00 ovih nasih para...ena28:rudy_kv:...isto kao meni proslog meseca...![]()
...i...koliko ce to isto da mi bude...![]()
ena28:Glas razuma:Nema ovde od Razuma ni traga ni Glasa
...(stidljivo...) a onog stasa od sinoc...?ops:...licis mi na coveka-ribu, al' opet...nesto...
Ljudi, ja flipnuh... :shock: ...
rudy_kv:...oko 2 750,00 ovih nasih para...ena28:rudy_kv:...isto kao meni proslog meseca...![]()
...i...koliko ce to isto da mi bude...![]()

Da si provela u vojsci 100 deo koliko sam ja znala bi... Rat i da ne pominjemo...ena28:rudy_kv:Moram da obrijem bradicu za sutrasnju smotricu...
...a zasto bi mrzeo Vojsku...? :?...
Glas razuma:ena28:Glas razuma:Nema ovde od Razuma ni traga ni Glasa
...(stidljivo...) a onog stasa od sinoc...?ops:...licis mi na coveka-ribu, al' opet...nesto...
Ena, Ena, neopredeljEna...Kao sto rekoh, Glas razuma ode da spava, a bez glasa, i to razuma...i sama si gore rekla :wink:
ena28:Glas razuma:ena28:Glas razuma:Nema ovde od Razuma ni traga ni Glasa
Ena, Ena, neopredeljEna...Kao sto rekoh, Glas razuma ode da spava, a bez glasa, i to razuma...i sama si gore rekla :wink:
...hm...pitajte me, slobodno, da li sam ja nesto od ovoga razumela... :?...
rudy_kv:Da si provela u vojsci 100 deo koliko sam ja znala bi... Rat i da ne pominjemo...ena28:rudy_kv:Moram da obrijem bradicu za sutrasnju smotricu...
..
.. 
Glas razuma:ena28:Glas razuma:ena28:Glas razuma:Nema ovde od Razuma ni traga ni Glasa
Oni koji razumeju shvatice. Sta ti nije jasno? Jednom nogom sam u krevetu. Gasim sokocalo. Pitaj brzo.![]()
..rudy_kv:Odoh da se spremam...
P.S. Ena sta si u horoskopu?
...ena28:Glas razuma:ena28:Glas razuma:ena28:Glas razuma:Nema ovde od Razuma ni traga ni Glasa
Oni koji razumeju shvatice. Sta ti nije jasno? Jednom nogom sam u krevetu. Gasim sokocalo. Pitaj brzo.![]()
Jel' mogu i ja u taj krevet, cika....ko razume, shvatic![]()
Ej, ljudi, ovo je OPSTE LUDILO....
Da se razumemo...vojska kao vojska je jako dobra stvar, ali ovo sto mi imamo vise nije ni V od vojske...Kad ja nemogu nista da naredim vojsci a da me oficiri ne ukopaju...u sred leta sredjivanje kruga, oficiri sklonili vojnike sa sunca, a mi podoficiri rmbacimo li rmbacimo... :xena28:rudy_kv:Da si provela u vojsci 100 deo koliko sam ja znala bi... Rat i da ne pominjemo...ena28:rudy_kv:Moram da obrijem bradicu za sutrasnju smotricu...
...pa znala sam, pa znala sam...Ej, ja sam bila dobrovoljka...
I treba da se ponosis sto si bio gde si bio, a ne da cmikis tu kao neka...hm...maca-mackica. Ej, covece.....
..
![]()
rudy_kv:Da se razumemo...vojska kao vojska je jako dobra stvar, ali ovo sto mi imamo vise nije ni V od vojske...Kad ja nemogu nista da naredim vojsci a da me oficiri ne ukopaju...u sred leta sredjivanje kruga, oficiri sklonili vojnike sa sunca, a mi podoficiri rmbacimo li rmbacimo... :xena28:rudy_kv:Da si provela u vojsci 100 deo koliko sam ja znala bi... Rat i da ne pominjemo...ena28:rudy_kv:Moram da obrijem bradicu za sutrasnju smotricu...
...pa znala sam, pa znala sam...Ej, ja sam bila dobrovoljka...
I treba da se ponosis sto si bio gde si bio, a ne da cmikis tu kao neka...hm...maca-mackica. Ej, covece.....
..
![]()
.Skorpija?ena28:
rudy_kv:Ladjevci - podoficir vazd. tehnicke sluzbe - aviomehanicar - vIk
ops:rudy_kv:Skorpija?ena28:
...