postanite lik price. Zajednicko pisanje knjige

ena28:
Glas razuma:
ena28:
babydoll:
E da znate i meni je sve ovo cudno, ali sto da razbijamo nase lepe glavice time.
Ili prihvatamo igru ili necemo se igrati.
Nego kakve cemo iz igre izaci, u tome je poenta.
Zadovoljne ili nezadovoljne?
Sta vas dve mislite?
Ajte na kaficu pa da caskamo.

Evo ja kuvam. A zakuvacemo je miii... nego sta.
areci ce oni posle ~Dobro ste je zakuvale~
:twisted:

Ja i nekic-likic smo se vec dogovorile...igracemo se i dalje...pa sta bude, bude.Zurku da propustimo...?!...Ma, daaaj...Pustimo neka nas Pisac vodi (malo uvlacenje...nije na odmet,hm).. :lol: .

I ti bi njemu dala da te vodi :roll:

Ajde onda da mi vodamo njega.. :lol:..
Zar nismo vec pocele?

Lilu:
Hello! Sta se desava? Ja sam tu!

HI! Sve i svasta se ispodesavalo...Nezna se ko je ko, ko bi s' kim...
(stidljivo...)...
...a ja konacno znam da ne bih sa svima, nego samo sa jednim... :oops: ...primirENA sam :!:
Cika Nesa se multiplicirao, ne mozes mu,avaj, uci u trag...
Ili ga je ona njegova zena-zenica disconect...a ako je to uradila, evo njoj jednog jebenog :evil: ...
Probaj ti da ga prizoves...ali pazi, znas kako je to sa prizivanjem,mogu da se jave :twisted:... :evil:...
...ako se javi Glas razuma, bezi od njega kao :evil:...od +...
...hm...taj mi je malo mutnjikav...i obavezno mi javi sta si uradila...radi daljih poteza..

Vidim da sam trazen. Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam...I ja sam ovih dana na sluzbenom putu(sa onim Rusima). Ali, vidim da imam zamenu. Dobro je sto ste utripovali da sam se multiplicirao: U oca na sluzbenom putu, u majku, pa u onog vaterpolistu-Glasa razuma...Tako da vam ne nedostajem previse. Ukljucim se ja, po malcice, kad stignem, i kad me ne boli glava od votke. Vracam se sa puta veceras. A do tada, tu su vam ovi moji klonovi. He, he...Vaterpolista ce da odlepi, znam ga...Sta da mu radim kad se ku.cio, pa hteo da probode zmaja. Sad je virtuelac. :twisted:

Lilu:
Ma otiso mi muz na sluzbeni put pa sam ko pustena s lanca! hehehehehehe

BOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSS

...U ovoj Prici boysi zaista samo pricaju...jos niko nista ne uradi, a zenkice se nabacuju...nabacuju.Verovatno misle, kada su ove ovakve na recima, kakve li su tek na ..... ...ADMINISTRATORE...?...OK...u pecini-pecinici, krevetu-kreveticu, bazenu-bazencicu,mmmm...motoru-motorcicu... :oops:...
...necemo se mi ovajditi ovde, draga moja...ili da im damo jos jednu sansu...pre nego sto konacno okrenemo list-listic... :lol:.

ena28:
Lilu:
Ma otiso mi muz na sluzbeni put pa sam ko pustena s lanca! hehehehehehe

BOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSS

...U ovoj Prici boysi zaista samo pricaju...jos niko nista ne uradi, a zenkice se nabacuju...nabacuju.Verovatno misle, kada su ove ovakve na recima, kakve li su tek na ..... ...ADMINISTRATORE...?...OK...u pecini-pecinici, krevetu-kreveticu, bazenu-bazencicu,mmmm...motoru-motorcicu... :oops:...
...necemo se mi ovajditi ovde, draga moja...ili da im damo jos jednu sansu...pre nego sto konacno okrenemo list-listic... :lol:.

Hej, mala, samo pricas. A kad treba nesto konkretno, ti zbrissssss. Ja ti sinoc odgovorih: Dodji k cici, a ti nastavila da flertujes sa onim vojakom. Sta ti ja mogu kad si neopredeljEna. Htela bi sve, pa ne dohvatis nista. Ili si mozda stvarno ubedjena da sam ja virtuelac, klon onog zmaja. A za ovo sto mi radi, odseci cu mu j..a.

Back