- Poruka
- 95.689
Danas sam citala da u jahackoj moze da se slomi rac.
Zivot na ivici prijatelju!
Je l' ti hoces da ja navucem traume ovde?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam citala da u jahackoj moze da se slomi rac.
Zivot na ivici prijatelju!

Ajde, nemoj si kmezaJe l' ti hoces da ja navucem traume ovde?![]()
Ajde, nemoj si kmeza
Ajde, nemoj si kmeza
Onda probas nesto drugo od ponudjenog, pa se opet vratis na seks. Jer ipak se okrecePa šta kad provališ da te seks dovodi samo donekle, koji je sledeći osećaj i čime se postiže
Šta drugo?Onda probas nesto drugo od ponudjenog, pa se opet vratis na seks. Jer ipak se okrece

Obicno su ti svetovi i dimenzije podzemnog karaktera.LSD sledeci osecaj zagarantovano prebacuje u druge svetove i dimenzije![]()
auu, ovo je bas bedno i nepromisljeno... uzasDroge su za slabice koji ne mogu da podnesu probleme. Zivot je patnja deal with it.
Droge su za slabice koji ne mogu da podnesu probleme. Zivot je patnja deal with it.
Ckolandne napolitanke i sweps.Vidim da je inflacija tema o svim vrstama seksova, pa da i ja pitam:
, naučni rad,
Vidim da je inflacija tema o svim vrstama seksova, pa da i ja pitam:
šta posle seksa?
Kad se dođe do krajnjih granica osećaja koje seks može da ponudi (ne mislim na gengbeng i glory holes), šta posle?
Ljubav, deca, konzumerizam, naučni rad, ajahuaska, Bog?
Nadji svog idola kao ova braca Japanci u ovom dokumentarcu i sledi svoje snove,ne postoji jedinstveniji,naperedniji,bolesniji narod od njih,ako se kaze da su neke druge drazave dugi svet u odnosu na nas onda je Japan drugi univerzum..ako imas vremena pogledaj dokumentaracVidim da je inflacija tema o svim vrstama seksova, pa da i ja pitam:
šta posle seksa?
Kad se dođe do krajnjih granica osećaja koje seks može da ponudi (ne mislim na gengbeng i glory holes), šta posle?
Ljubav, deca, konzumerizam, naučni rad, ajahuaska, Bog?
Ako zelite nesto drugacije idite u Japan.Ne postoji napredniji,bolesniji,posebniji narod od njih.Kad kazu za neku zemlju to je tamo drugi svet,e u Japanu nije svet nego drugi univerzum,od tehnologija koje ide do neslucenih visina,od njihovog kolektivnog osecaja krivice ako nesto dobro ne funkcionise,i to nekog fanatizma zivotnog gde ako uspes da vodis po njihivim merilima dobijes takav osecaj krivice da ti nista ne preostaje nego da se ubijes pritom imaju najvecu stopu samoubistva na svetu,od gubljenja osecaja neke normalne ljubavi izmedju dvoje ljudi,njihovi sekusalni odnosi su takvi fetisi ko hoce neka vidi po internetu da im ovaj standarni seksualni odnos deluje kao nesto cudno,od odnosa samih japanaca recimo kod njih je sramota da muz i zena spavaju u istoj sobi i jos
Nadji svog idola kao ova braca Japanci u ovom dokumentarcu i sledi svoje snove,ne postoji jedinstveniji,naperedniji,bolesniji narod od njih,ako se kaze da su neke druge drazave dugi svet u odnosu na nas onda je Japan drugi univerzum..ako imas vremena pogledaj dokumentarac
Nemam.ako imas vremena pogledaj dokumentarac
Šta je toknjigu
Ne, to su stripoviTo je ono sto nekad bile gole tete zvalo se Plejboj ali sad smo napredni pa su gole tete s kur.cevima.