Post-seks

Vidim da je inflacija tema o svim vrstama seksova, pa da i ja pitam:

šta posle seksa?

Kad se dođe do krajnjih granica osećaja koje seks može da ponudi (ne mislim na gengbeng i glory holes), šta posle?

Ljubav, deca, konzumerizam, naučni rad, ajahuaska, Bog?
nejasna je postavka.
Insinuiraš da interesovanje za seks može da opadne ili prestane u relativnom mladim godinama čim pominješ stvaranje porodice kao alternativu. A to opet govori da nisi udata i da si mlada jer brak (zajednicu) nekako asociraš sa nemaštinom seksa, ili u najmanju ruku nezanimljivu obavezu ili rekreaciju?

šta posle seksa?

Kad se dođe do krajnjih granica osećaja koje seks može da ponudi (ne mislim na gengbeng i glory holes), šta posle?

Shvatis da si promasila partnera, a ako je to sa svakim onda shvatis da negde gresis i da to nije ono sto trazis, pa predjes u lezbejke, a ako je i tu isto onda se bacis na nauku...

Ko Bilanovic uradis 50+ ceremonija ajauske, steknes toleranciju i predjes na Vipasanu
Pusio bi DMT, ali mislim da ayahuascu ne bi pio.
Siklja proljev na guzicu, iz usta strcaju mlazovi povracotine, a u glavi putujes kroz druge dimenzije.

Namjerno sam napisao "mislim" zato sto postoji mogucnost da bi cak u najdubljoj peruanskoj dzungli, okruzen cudnim ljudima druge boje koze, tamnih ociju, odlucio pridruziti se u ispijanju ayahuasce.
Mislim da bi me duh narkomanije jednostavno obuzeo, pa bi se ipak prikljucio gologuzim crvenokoscima iz prasume.

šta posle seksa?

posle seksa
iznurivanje svađama.

i svađa je neka vrsta seksa, samo mentalnog!
nekad radi bolje od orgazma

bolesno znam ali za sve postoji surogat pitanje je samo gde će nedostatak stvoriti naprslinu.

šta posle seksa?

Odličan ti uvod, a najbolje ono boldovano. :mrgreen:

Posle seksa mora da se sretnem s vodom. Ako nema tuš, daj bar lavabo. :lol:

Back