S 

sanja
Gost
zato je bolje (i zdravije) kupiti one od crnog brasna. ustvari, meni je crni hleb sa sto manje aditiva najukusniji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 , još nisam probala
 , još nisam probala  ops:
ops: Verujem da dosta vas slavi Svetog Nikolu, pa me zanima kako se snalazite za recepte, najvise mi trebaju recepti za posna predjela, a i ja imam dosta toga, ako nekom treba... I naravno, ako niste od onih (lenjih) koji naruce kolace-koji dobar recept za kolace!
 Verujem da dosta vas slavi Svetog Nikolu, pa me zanima kako se snalazite za recepte, najvise mi trebaju recepti za posna predjela, a i ja imam dosta toga, ako nekom treba... I naravno, ako niste od onih (lenjih) koji naruce kolace-koji dobar recept za kolace!NenaS:Verujem da dosta vas slavi Svetog Nikolu, pa me zanima kako se snalazite za recepte, najvise mi trebaju recepti za posna predjela, a i ja imam dosta toga, ako nekom treba... I naravno, ako niste od onih (lenjih) koji naruce kolace-koji dobar recept za kolace!
 ops: Izvinjavam se sefu ako je topik vec bio, al evo ide mi slava i hvata me panika!!!  Svake godine praktikujem da ubacim nesto novo, ali ove je neka "susa" sa receptima, nigde ideje...
ops: Izvinjavam se sefu ako je topik vec bio, al evo ide mi slava i hvata me panika!!!  Svake godine praktikujem da ubacim nesto novo, ali ove je neka "susa" sa receptima, nigde ideje...Ovih dana treba da se pojavi dobra knjiga o posnim slavskim jelima. Javljam čim saznam više detalja.NenaS:ops: Izvinjavam se sefu ako je topik vec bio, al evo ide mi slava i hvata me panika!!! Svake godine praktikujem da ubacim nesto novo, ali ove je neka "susa" sa receptima, nigde ideje...
 Vazi!! Bilo bi super, ali ostaje molba da mi date recepte koje ste isprobali i koji su dobri![/b]
 Vazi!! Bilo bi super, ali ostaje molba da mi date recepte koje ste isprobali i koji su dobri![/b]
smeh:Svaka čast! Neko je baš, baš bio vredan!
 Ma jok, neko slavi Svetog Nikolu vec 17 godina i skuplja recepte, ovo su probrani!
  Ma jok, neko slavi Svetog Nikolu vec 17 godina i skuplja recepte, ovo su probrani!
 ops:
ops:   Evo pocrveneh od tolikih pohvala... Recepti za kolace stizu naknadno, cim ih odkucam. A meni neki recept, cicije jedne!!! :wink: Stize se, stize, kad se hoce i kad se voli - dok beba spava, a ostala deca su u skolama (ukupno pet djaka).
 Evo pocrveneh od tolikih pohvala... Recepti za kolace stizu naknadno, cim ih odkucam. A meni neki recept, cicije jedne!!! :wink: Stize se, stize, kad se hoce i kad se voli - dok beba spava, a ostala deca su u skolama (ukupno pet djaka).Pohvalama mora da se pridruži i šef! Neka su živi i zdravi sa sve mamom na čelu!!!NenaS:ops:
Evo pocrveneh od tolikih pohvala... Recepti za kolace stizu naknadno, cim ih odkucam. A meni neki recept, cicije jedne!!! :wink: Stize se, stize, kad se hoce i kad se voli - dok beba spava, a ostala deca su u skolama (ukupno pet djaka).

Espanol:Pohvalama mora da se pridruži i šef! Neka su živi i zdraviNenaS:ops:
Evo pocrveneh od tolikih pohvala... Recepti za kolace stizu naknadno, cim ih odkucam. A meni neki recept, cicije jedne!!! :wink: Stize se, stize, kad se hoce i kad se voli - dok beba spava, a ostala deca su u skolama (ukupno pet djaka).
: O sefe, pa gde ste Vi?! Hvala, hvala, osim sto sam tri puta mama, a tri puta hraniteljica - ali dobre zelje se itekako rado prihvataju!!!

jagodica:mozhe vikendom...tako kazhu
a je l postite i sexualno??? to me je uvek zanimalo :I mislim, trebalo bi ? ili ne?
evo neki namaz, na vodi je..ali ne znam mere, ako ih ubodete super je
koncentrat paradajza - senf - seckane masline - seckani orasi
crne masline
pazite da ne bude suvishe senfa?

I ja jednom davno pitala isto pa mi rekli da i to mora,i.... odustala sam od strogog posta
 I ja jednom davno pitala isto pa mi rekli da i to mora,i.... odustala sam od strogog posta