Post express "mrzi me da radim"

E, kod mene prvi put posle 20-ak godina, postar je odlican.

Tj nije postar, nego postarka :per:

Ali ozbiljno, bolje radi od svih njenih kolega, muskih postara, barem kod mene.

Prijatno sam iznenadjen.

Eto, ona sigurno zasluzuje 4 puta vecu platu, dok znam tipove koji rade kao postari, koji ne zasluzuju ni 20 dinara platu.

Ako znam da je neko skroz ok u svom poslu, siguran sam spreman i da izadjem u susret i nadjemo se na pola puta.

Sa majmuncinama i neradnicima, to je skroz druga prica. Nazalost, takvih je danas puno.

Ovi što donose pakete, odavno su prestali da idu do stana nego te samo pozovu da izađeš na ulicu. Glupo čovek da se cima.

Sad su smislili novu foru, pozovu da te zamole da im učiniš, navodno previše posla imaju pa će paket da ostave u pošti i onda ti treba da ideš da ga preuzmeš! Malo patetike, ovo ono, kako ne izaći u susret.

E pa reko ne može, nemam želju bilo kome da pomažem, neka rade svoj posao, mnogo me zabole. 🤬

Dal se i još nekome dešavao ovakav bezobrazluk i da li smo na putu da to postane nova norma u njihovom radu? 🤔

Нигде не пише да достављају до врата .....

Pa jel ja ličim na socijalnu službu? ;)

Što radi posao ako mu je teško? Ko mene pita da li je meni teško na mom poslu? Čutim i radim. Inače ja tu uslugu plaćam, hoću da bude kvalitetno urađena. Plus, da ne pričam što ovo otvara mogućnost za zloupotrebu, sutra svaki kurir može da kaže kako mu je teško pa ako možemo mi da radimo njegov posao, a ustvari mrzi ga da radi. More, šic ;)

Личиш на слину

Ovi što donose pakete, odavno su prestali da idu do stana nego te samo pozovu da izađeš na ulicu. Glupo čovek da se cima.

Sad su smislili novu foru, pozovu da te zamole da im učiniš, navodno previše posla imaju pa će paket da ostave u pošti i onda ti treba da ideš da ga preuzmeš! Malo patetike, ovo ono, kako ne izaći u susret.

E pa reko ne može, nemam želju bilo kome da pomažem, neka rade svoj posao, mnogo me zabole. 🤬

Dal se i još nekome dešavao ovakav bezobrazluk i da li smo na putu da to postane nova norma u njihovom radu? 🤔

to ne radi od svoje pameti niti bi smeo tako nešto
već im je naredjeno da koga mogu tako smaraju
da se ljudi navuku na PAKETOMATE jer ih niko ne koristi
a ne vidi pametnica da je krajnji cilj da on ostane bez posla!

to ne radi od svoje pameti niti bi smeo tako nešto
već im je naredjeno da koga mogu tako smaraju
da se ljudi navuku na PAKETOMATE jer ih niko ne koristi
a ne vidi pametnica da je krajnji cilj da on ostane bez posla!

.... остаћете ви без пакета ..а можете онда да се жалите аутомату за жалбе ...

Нигде не пише да достављају до врата .....
Јок него ће пакет оставити на тротоару. :lol:
Иначе, пише да достављају на адресу, па кад као адресу ставиш нпр. Булевар Пере Перића 7, може ти је донијети до улаза у зграду, али ако ставиш Булевар Пере Перића 7, стан 23, онда јбг... ;)
(Зато некад и постоје изричите напомене да достављају само до улаза у зграду.)
Ако могу бирати, бирам постекспрес, они увијек дођу на врата, назову претходно да провјере има ли неко кући и да, частим тако што заокружим износ, отприлике као у кафани.

Јок него ће пакет оставити на тротоару. :lol:
Иначе, пише да достављају на адресу, па кад као адресу ставиш нпр. Булевар Пере Перића 7, може ти је донијети до улаза у зграду, али ако ставиш Булевар Пере Перића 7, стан 23, онда јбг... ;)
(Зато некад и постоје изричите напомене да достављају само до улаза у зграду.)
Ако могу бирати, бирам постекспрес, они увијек дођу на врата, назову претходно да провјере има ли неко кући и да, частим тако што заокружим износ, отприлике као у кафани.

...ако ће стање у заједници достава пакета да среди е онда јбг..... Као да сте у Белгији ....

Једна милијарда стете у цугу ... колико је то пакета ? Стварно сте сви изгубили компас

0108foto-BETAPHOTO-EMIL-VAS.jpg

По мом искуству од брзих пошта једино Пост Експрес не доставља на кућну адресу. Увек цимање до поште. И онда то зову "брза" пошта. :lol:

Raznose ali neće da donesu, navodno nemaju gde da parkiraju, taj izgovor kod mene uvek, ali imam i ja izgovor, kažem da sam bolestan i ne smem da izlazim pa mi donesu😁

По мом искуству од брзих пошта једино Пост Експрес не доставља на кућну адресу. Увек цимање до поште. И онда то зову "брза" пошта. :lol:

Meni su do sada dostavljali i uvek izađem ispred zgrade, nije mi teško. Ali ovo sad "dođi do pošte" nekako postaje bezobrazluk.

Ti njegov posao uopšte ne bi radio ‼️

to nije samo tvoj paket već jedan od više stotina paketa

Imajte dusu i razumjevanje sidjite po paket , ako vam donese zahvalite se i pružite mu flašu sa vodom ili neki sok

Ja svoje paket nosače uvjek pocastim u frižideru uvjek ima 0,5 voda, sok i ljeti čak bezalkoholno pivo sa limunom po zelji odaberu ‼️
Не силазимо по пакет већ идемо до поште. Саја је у праву.

Ето ти га сад! Научивао сам доста и једино ми постекспрес никад није заказао у смислу да увијек донесу до врата. Или мене прати невиђена срећа или тебе баш оће малер.

Ето ти га сад! Научивао сам доста и једино ми постекспрес никад није заказао у смислу да увијек донесу до врата. Или мене прати невиђена срећа или тебе баш оће малер.
Биће њима малер ако ме још једанпут обавесте да ме пакет чека у пошти. Губим драгоцено време путујући, гориво, чекање у пошти.

Plaćam po njihovom cenovnik. Kako to može da bude loše ili slabo? 🤔

Svakako igranje na patetiku i "težak život" nije nešto što prolazi kod mene. Ako ti je teško, što to onda radiš? Ja svoj posao odrađujem profesionalno i bilo bi mi glupo da nekome kukam da ga radi umesto mene.
Ne krivi mene.
Samo ti pojašnjavam.
Poštaru je najlakše da kaže da je pokušao isporuku i da na adresi nije bilo nikoga.
Samo ti pošalju SMS da paket čeka u najbližoj zgradi Pošte, pa ti ako hoćeš idi po njega.

Ne krivi mene.
Samo ti pojašnjavam.
Poštaru je najlakše da kaže da je pokušao isporuku i da na adresi nije bilo nikoga.
Samo ti pošalju SMS da paket čeka u najbližoj zgradi Pošte, pa ti ako hoćeš idi po njega.
Код нас ни не покушава да достави на адресу. Уложићу жалбу. Све је само не брза пошта. Државна фирма, сигурно све преко партијске линије.

Back