Посматрај природу

molba i molitva nije isto.
molba je ono sto rade pojedini vernici kada misle da je ulaznica za raj deklamovanje ocenas pred pocinak.
molitva je ono sto se cini mislima nad recima.

ovo prvo je prazna forma....ovo drugo je sustina.....neko vecito ostaje na nivou forme ...neke ide duboko u sustinu....svako nosi onoliko koliko moze i zeli...mada sad ovo mislima nad recima.......pre bi mozda moglo da se kaze umom nad mislima.....al dobro to je to:D

ovo prvo je prazna forma....ovo drugo je sustina.....neko vecito ostaje na nivou forme ...neke ide duboko u sustinu....svako nosi onoliko koliko moze i zeli...mada sad ovo mislima nad recima.......pre bi mozda moglo da se kaze umom nad mislima.....al dobro to je to:D

opet cepidlacis nad pojmovima :roll:
cudno do nije slucaj i kad su pojmovi molba i molitva u pitanju

Možda samo nisi upoznat sa Biblijskom istinom.

Večni pakao o kojem govori veliki br.denominacija ne postoji.

"Шта је истина", лепо је питао Пилат и није добио одговор. Не КО, него ШТА (мапетовац и мод на Историји је то двоје лепо разграничио)...
Ерго, смртан човек не зна истину, нити има да се позове на неке РЕЧИ као истину, апсолутну истину, јер речи су ограничене.
Него, можда нешто и не знам. Ово да нема вечног пакла од тебе нисам очекивао... Је ли то неко твоје тумачење Библије, или?
Баш сам заустио да питам (и поентирам) о тим вечним стањима, али ево настави...
Нема вечног пакла, а чега има?
Па да то спојимо са оним што сам схватио "посматрајући природу", ја ту рачунам и проучавање филозофије и природних закона (наука).

"Шта је истина", лепо је питао Пилат и није добио одговор. Не КО, него ШТА (мапетовац и мод на Историји је то двоје лепо разграничио)...
Ерго, смртан човек не зна истину, нити има да се позове на неке РЕЧИ као истину, апсолутну истину, јер речи су ограничене.
Него, можда нешто и не знам. Ово да нема вечног пакла од тебе нисам очекивао... Је ли то неко твоје тумачење Библије, или?
Па да то спојимо са оним што сам схватио "посматрајући природу", ја ту рачунам и проучавање филозофије и природних закона (наука).

meni je poncije bio
najinteresantniji lik
od svih iz te price

meni je poncije bio
najinteresantniji lik
od svih iz te price

Па јесте, то је рекао Ниче. И Мел Гибсон га је пристојно приказао...
Само, што се историјски извори не слажу, мислим на Римљане. Веле да је био мЛого корумпиран, но добро - можда је само претакао мед, а онда мораш понекад да олижеш прсте ;)

po njinom ucenju pakla nema.
nego to ide vako
umres, tj zaspis, onda dodje hrist probudi te i kaze e sada tebe vise nece da bidne, klik i nestanes i oni to zovu vecno unistenje

"Шта је истина",
Kad je otkriješ,znaćeš,ona daje odgovore na sva pitanja.
. Ово да нема вечног пакла од тебе нисам очекивао... Је ли то неко твоје тумачење Библије, или?
Čitaj Bibliju bez predrasuda pa ćeš videti šta ona o tome kaže.
Večnog života
Filozofiranje je mlaćenje prazne slame a nauka je nauka jedino ako podržava istinu.

Back