Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.131
I sta ovo znaci ?
Sta mislis ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta ovo znaci ?
Znači da imamo 2000 godina koji čekaju i zbrajaju mrtve po svjetu a od dolaska ništa..
Ne lipsi magarce do zelene trave.........Sve ide po ispravnom reodlsedu i sve ce biti u svoje vreme.
Sve ide po ispravnom redsledu i sve ce biti u svoje vreme.
2.Pet 3:3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
2.Pet 3:4 I govoriti: Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja.
2.Pet 3:5 Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila od pre i zemlja iz vode i usred vode Božijom reči.
2.Pet 3:6 Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe.
2.Pet 3:7 A sadašnja nebesa i zemlja tom istom reči zadržana su te se čuvaju za dan strašnog suda i pogibli bezakonih ljudi.
I sta to znaci sto je bilo i sto ce biti, kakve veze ima s bogom i sta mi tu mozemo da uradimo - NISTA.Sada takve stvari i katastrofe imamo sve cesce i cesce.
I katastrofe su sve razornije.
I bice sve cesce i razornije kako se blizimo kraju a zlo napreduje.
Oduvek je bilo katastrofa, ali sa dugim ili duzum razmacima.
http://en.wikipedia.org/wiki/1202_Syria_earthquake
Zemljotres u Siriji, 1 100 000 mrtvih. Pre 800 godina.
I sta to znaci sto je bilo i sto ce biti, kakve veze ima s bogom i sta mi tu mozemo da uradimo - NISTA.
Zato se opusti druze
Možete da se pokajete!
Kad je to vreme ?
Za vecni zivot su ti rekli ovi iz mesne zajedniceVEČNI ŽIVOT
Malo li je?

Zasto, koji nam je interes ?
Neko ti se javio da je otisao u vecni zivot pa znas da postoji ?VEČNI ŽIVOT
Malo li je?
Za vecni zivot su ti rekli ovi iz mesne zajednice
Daj reci mi dali znas nekoga ko je otisao u vecni zivot pa da verujem i ja, da se pokajem
Enoh i Ilija (nisu okusili smrt)
Ali ih ja nisam video, nisi ni ti prijatelju, samo su ti tako rekli a ti verujesPOSTOJALI SU SVEDOCI
Neko ti se javio da je otisao u vecni zivot pa znas da postoji ?
Ali ih ja nisam video, nisi ni ti prijatelju, samo su ti tako rekli a ti verujes
Ja bih toduhovni problem preimenovao u psihicki problemVecni zivot je Duhovni problem, a ne Fizicki problem
Pazi brate, to ti je isto ono kad vidis na TV-u reklamu za neki proizvod i kad cujes svedocenja nekih koji su taj proizvod koristili i ozdravili a nemas pojma koji su ti ljudi.Postoje ljudske informacije da su bili na nekom mestu i vraceni su nazad, jer im nije bilo vreme za umiranje. Imas dosta tih izjava na internetu
Kao i slobodnu volju da NE verujemo u ono sto pise.Imamo slobodnu volju da verujemo u ono sto vidimi ili da verujemo sta u bibliji pise.
Ja bih toduhovni problem preimenovao u psihicki problem
Pazi brate, to ti je isto ono kad vidis na TV-u reklamu za neki proizvod i kad cujes svedocenja nekih koji su taj proizvod koristili i ozdravili a nemas pojma koji su ti ljudi.
Kao i slobodnu volju da NE verujemo u ono sto pise.
Kako vreme prolazi sve manje verujemo. Pogledaj drugu temu i anketu upravo o tome
Onda odes i KUPIS taj proizvod i uveris da li je dobar ili los.
 kao da sam papuanac
 kao da sam papuanac