POSLEDNJI DOGAĐAJI - IZ BIBLIJSKOG UGLA.

Znači da imamo 2000 godina koji čekaju i zbrajaju mrtve po svjetu a od dolaska ništa..

Sve ide po ispravnom redsledu i sve ce biti u svoje vreme.

2.Pet 3:3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
2.Pet 3:4 I govoriti: Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja.
2.Pet 3:5 Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila od pre i zemlja iz vode i usred vode Božijom reči.
2.Pet 3:6 Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe.
2.Pet 3:7 A sadašnja nebesa i zemlja tom istom reči zadržana su te se čuvaju za dan strašnog suda i pogibli bezakonih ljudi.

Sve ide po ispravnom redsledu i sve ce biti u svoje vreme.

2.Pet 3:3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
2.Pet 3:4 I govoriti: Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja.
2.Pet 3:5 Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila od pre i zemlja iz vode i usred vode Božijom reči.
2.Pet 3:6 Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe.
2.Pet 3:7 A sadašnja nebesa i zemlja tom istom reči zadržana su te se čuvaju za dan strašnog suda i pogibli bezakonih ljudi.

Ja samo kažem istinu da takvih kao ti što zbrajaju mrtve po svjetu 2000 godina mnogo koji su čekali evo samo što nije i pogriješili..Pogriješili.

To može biti za 20000 godina i dalje će se citati koristiti jer nema datuma to nitko ne zna doli sam bog a eto ti si bog izgleda ..

Mlatiš praznu slamu...

Sada takve stvari i katastrofe imamo sve cesce i cesce.
I katastrofe su sve razornije.

I bice sve cesce i razornije kako se blizimo kraju a zlo napreduje.

Oduvek je bilo katastrofa, ali sa dugim ili duzum razmacima.

Sada imamo samo na Filipinima ove godine takvih 24.

O tome je rec.

Lepo da si ovo zagovorio da razjasnimo nejasno!!!

Poslednja izmena:
http://en.wikipedia.org/wiki/1202_Syria_earthquake

Zemljotres u Siriji, 1 100 000 mrtvih. Pre 800 godina.

1202 Syria earthquake
From Wikipedia, the free encyclopedia

Casualties

The figure of 1,100,000 deaths often quoted for this earthquake includes all deaths for the year in question, including those from the famine and subsequent epidemics caused by the failure of the Nile flood that year.[SUP][6][/SUP] A more realistic estimate has been made from the analysis of contemporary records of 30,000 deaths.[SUP][1]

[/SUP]http://en.wikipedia.org/wiki/1202_Syria_earthquake

Pogledajte i listu najsmrtonosnijih zemljotresa:

Deadliest earthquakes on record
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes#Deadliest_earthquakes_on_record

[SUP]
[/SUP]

Poslednja izmena:
I sta to znaci sto je bilo i sto ce biti, kakve veze ima s bogom i sta mi tu mozemo da uradimo - NISTA.

Možete da se pokajete!

Zato se opusti druze

Samo se Vi opuštajte...

Pro 1:32 Jer će lude ubiti mir njihov, i bezumne će pogubiti sreća njihova.

KONTEKST

Pro 1:20 Premudrost viče na polju, na ulicama pušta glas svoj;
Pro 1:21 U najvećoj vrevi viče, na vratima, u gradu govori svoje besede;
Pro 1:22 Ludi, dokle ćete ljubiti ludost? I podsmevačima dokle će biti mio podsmeh? I bezumni, dokle će mrzeti na znanje?
Pro 1:23 Obratite se na k@ranje moje; evo, izasuću vam duh svoj, kazaću vam reči svoje.
Pro 1:24 Što zvah, ali ne hteste, pružah ruku svoju, ali niko ne mari,
Pro 1:25 Nego odbaciste svaki savet moj, i k@ranje moje ne hteste primiti;
Pro 1:26 Zato ću se i ja smejati vašoj nevolji, rugaću se kad dođe čega se bojite;
Pro 1:27 Kad kao pustoš dođe čega se bojite, i pogibao vaša kao oluja kad dođe, kad navali na vas nevolja i muka.
Pro 1:28 Tada će me zvati, ali se neću odazvati; rano će tražiti, ali me neće naći.
Pro 1:29 Jer mrziše na znanje, i strah Gospodnji ne izabraše;
Pro 1:30 Ne pristaše na moj savet, i preziraše sva karanja moja.
Pro 1:31 Zato će jesti plod od puteva svojih, i nasitiće se saveta svojih.
Pro 1:32 Jer će lude ubiti mir njihov, i bezumne će pogubiti sreća njihova.
Pro 1:33 Ali ko me sluša boraviće bezbrižno, i biće na miru ne bojeći se zla.

Potpis
STVORITELJ

Poslednja izmena:
Kad je to vreme ?

Mat 24:42 Stražite dakle, jer ne znate u koji će čas doći Gospod vaš.
Mat 24:43 Ali ovo znajte: kad bi znao domaćin u koje će vreme doći lupež, čuvao bi i ne bi dao potkopati kuću svoju.
Mat 24:44 Zato i vi budite gotovi; jer u koji čas ne mislite doći će Sin čovečiji.

Isus Hrist

1Th 5:1 A za čase i vremena, braćo, nije vam potrebno pisati;
1Th 5:2 Jer sami znate jamačno da će dan Gospodnji doći kao lupež po noći.
1Th 5:3 Jer kad kažu: Mir je, i nema se šta bojati, onda će iznenada napasti na njih pogibao kao bol na trudnu ženu, i neće uteći.
1Th 5:4 Ali vi, braćo, niste u tami da vas dan kao lupež zastane.
1Th 5:5 Jer ste vi svi sinovi videla i sinovi dana: nismo noći niti tame.
1Th 5:6 Tako dakle da ne spavamo kao i ostali, nego da pazimo i da budemo trezni.
1Th 5:7 Jer koji spavaju, u noći spavaju, i koji se opijaju, u noći se opijaju.
1Th 5:8 Ali mi koji smo sinovi dana da budemo trezni i obučeni u oklop vere i ljubavi, i s kacigom nade spasenja;

Za vecni zivot su ti rekli ovi iz mesne zajednice :D

REPETITIO...

Pro 1:22 Ludi, dokle ćete ljubiti ludost? I podsmevačima dokle će biti mio podsmeh? I bezumni, dokle će mrzeti na znanje?

Daj reci mi dali znas nekoga ko je otisao u vecni zivot pa da verujem i ja, da se pokajem

Enoh i Ilija (nisu okusili smrt)

&

Mojsije i vaskrsli pravedni (dobili su večni život)

Mat 27:50 A Isus opet povika glasno i ispusti dušu.
Mat 27:51 I gle, zavesa crkvena razdre se nadvoje od gornjeg kraja do donjeg; i zemlja se potrese, i kamenje se raspade;
Mat 27:52 I grobovi se otvoriše, i ustaše mnoga tela svetih koji su pomrli;
Mat 27:53 I izašavši iz grobova, po vaskrsenju Njegovom, uđoše u sveti grad i pokazaše se mnogima.

POSTOJALI SU SVEDOCI

Dragi prijatelji,

Vreme je kratko i treba ga razumno upotrebiti...

2Pe 3:11 Kad će se dakle ovo sve raskopati, kakvim treba vama biti u svetom življenju i pobožnosti,

KONTEKST

2Pe 3:1 Evo vam, ljubazni, već pišem drugu poslanicu u kojima budim napominjanjem vaš čisti razum,
2Pe 3:2 Da se opominjete reči koje su napred kazali sveti proroci, i zapovesti svojih apostola od Gospoda i Spasa.
2Pe 3:3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
2Pe 3:4 I govoriti: Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja.
2Pe 3:5 Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila od pre i zemlja iz vode i usred vode Božijom reči.
2Pe 3:6 Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe.
2Pe 3:7 A sadašnja nebesa i zemlja tom istom reči zadržana su te se čuvaju za dan strašnog suda i pogibli bezakonih ljudi.
2Pe 3:8 Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, ljubazni, da je jedan dan pred Gospodom kao hiljadu godina, i hiljadu godina kao jedan dan.
2Pe 3:9 Ne docni Gospod s obećanjem, kao što neki misle da docni, nego nas trpi, jer neće da ko pogine, nego svi da dođu u pokajanje.
2Pe 3:10 Ali će doći dan Gospodnji kao lupež noću, u koji će nebesa s hukom proći, a stihije će se od vatre raspasti a zemlja i dela što su na njoj izgoreće.
2Pe 3:11 Kad će se dakle ovo sve raskopati, kakvim treba vama biti u svetom življenju i pobožnosti,
2Pe 3:12 Čekajući i želeći da bude skorije dolazak Božijeg dana, kog će se radi nebesa spaliti i raskopati, i stihije od vatre rastopiti?
2Pe 3:13 Ali čekamo po obećanju Njegovu novo nebo i novu zemlju, gde pravda živi.
2Pe 3:14 Zato, ljubazni, čekajući ovo starajte se da vas On nađe čiste i prave u miru.
2Pe 3:15 I trpljenje Gospoda našeg držite za spasenje; kao što vam i ljubazni naš brat Pavle po danoj mu premudrosti pisa.
2Pe 3:16 Kao što govori o ovome i u svima svojim poslanicama, u kojima imaju neke stvari teške razumeti, koje nenaučeni i neutvrđeni izvrću, kao i ostala pisma, na svoju pogibao.
2Pe 3:17 A vi, dakle, ljubazni, znajući napred, čuvajte se da prevarom bezakonika ne budete odvedeni s njima, i ne otpadnete od svoje tvrđe;
2Pe 3:18 Nego napredujte u blagodati i u poznanju Gospoda našeg i spasa Isusa Hrista. Njemu slava i sad i u večna vremena. Amin.

Neko ti se javio da je otisao u vecni zivot pa znas da postoji ?

Vecni zivot je Duhovni problem, a ne Fizicki problem.Postoje ljudske informacije da su bili na nekom mestu i vraceni su nazad, jer im nije bilo vreme za umiranje. Imas dosta tih izjava na internetu.Jedino sta su naucnici dokazili je da Dusa napusta telo u trenutku smrti,a u Bozijoj reci pise da se Dusa vraca Tvorcu.

Ali ih ja nisam video, nisi ni ti prijatelju, samo su ti tako rekli a ti verujes

Ljudi zele da Vide nesto da bi Verovali.Boga niko nije video, ali je cuo njegov glas.To sto se manipulacije desavaju je logicno, i tako ce biti do kraj.Mi ne znamo kada ce biti kraj, ali imamo informacije, sta prethodi tom kraju.Imamo slobodnu volju da verujemo u ono sto vidimi ili da verujemo sta u bibliji pise.

Vecni zivot je Duhovni problem, a ne Fizicki problem
Ja bih toduhovni problem preimenovao u psihicki problem
Postoje ljudske informacije da su bili na nekom mestu i vraceni su nazad, jer im nije bilo vreme za umiranje. Imas dosta tih izjava na internetu
Pazi brate, to ti je isto ono kad vidis na TV-u reklamu za neki proizvod i kad cujes svedocenja nekih koji su taj proizvod koristili i ozdravili a nemas pojma koji su ti ljudi.
Imamo slobodnu volju da verujemo u ono sto vidimi ili da verujemo sta u bibliji pise.
Kao i slobodnu volju da NE verujemo u ono sto pise.
Kako vreme prolazi sve manje verujemo. Pogledaj drugu temu i anketu upravo o tome

Ja bih toduhovni problem preimenovao u psihicki problem :rotf:

Pazi brate, to ti je isto ono kad vidis na TV-u reklamu za neki proizvod i kad cujes svedocenja nekih koji su taj proizvod koristili i ozdravili a nemas pojma koji su ti ljudi.

Kao i slobodnu volju da NE verujemo u ono sto pise.
Kako vreme prolazi sve manje verujemo. Pogledaj drugu temu i anketu upravo o tome

Onda odes i kupis taj proizvod i uveris da li je dobar ili los.

Kako vreme prolazi sve je vise Dokaza da se Bozija rec ispunjava.Znaci , covek ne mora da veruje, ali moze da posmatra i zapisuje sta se sve desava u zadnjih 100 godina, recimo za primer, i sta ce da se desava u buducnosti.Primer:u bibliji pise da ce ljudi primiti zig na celo ili ruku, a sada se vec ugradjuju "cipovi' u telo covecije.

Back