Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.120
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da se tvoja tvrdnja zasniva na neznanju....
luka 24.POKAJANJE POS VIM NARODIMA U ŠTO? U IME NJEGOVO? ČIJE? POKAJANJE ,U ČIJE IME?A iz kojih naroda je taj njegov narod ti PLP koji Bibliju iskrivljujes...
Lk 2:30 Jer videše oči moje spasenje Tvoje,
Lk 2:31 Koje si ugotovio pred licem svih naroda,
Lk 2:32 Videlo, da obasja neznabošce, i slavu naroda Tvog Izrailja.
Lk 2:33 I Josif i mati Njegova čudjahu se tome što se govoraše za Njega.
Mt 24:14 I propovediće se ovo jevandjelje o carstvu po svemu svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak.
Lk 24:47 I da se propoveda pokajanje u ime Njegovo i oproštenje greha po svim narodima počevši od Jerusalima.
Markus 11:17 I učaše govoreći im: Nije li pisano: Dom moj neka se zove dom molitve svim narodima? A vi načiniste od njega hajdučku pećinu.
bolje zna od mene i tebe pomazanje o kojem jovanova poslanca 1.2.gl. govori,tako d a to pomazanje je došlo na apostole i oni su se dali učiti od tog pomazanja svetog Duha. tako najbolje da odeš u dela apostola pa da tamo "pitaš" pomazanje na petru i ostalim apostolima ,koje je to ime bilo prizvano na krštenju za oprost greha! meni teško da ćeš verovati.Pa ti sve znas iako jos nista nisi rekao,, sto nam ti ne kazes?
ne ,ja se time ne služim. to nije baš u redu.Ispravka PLP. Pa jesi li ti to sa dva nika?