Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.666
Vidis da neceVi niste Arianna i zelim da mi ona odgovori![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis da neceVi niste Arianna i zelim da mi ona odgovori![]()
shvatila je da se izlanula, cak i da to misli da je js jedina, a sve ostale lazne - aha, kad bi smo svi imali skakaviciju pamet kao jsVidis da nece![]()
nije joj prvi puta da ne odgovori na ona pitanja koja joj ne idu u prilogVidis da nece![]()
Pa unela je novine, farba rečenicenije joj prvi puta da ne odgovori na ona pitanja koja joj ne idu u prilog
JS sigurno nisu prava religija niti religija koja moze da utice na bilo sta
bez obzira sta ona ovde na forumu ( protivu pravila JS) pise i propagira
ne znam da li ima neko ko ozbiljno shvata ono sto Arianna piše tj.kopira
citate iz biblije jehovinih svedoka i postavlja to po "100x"

Produžeci od 1914.Možda bi se tema mogla zvati
''Poslednji minuti od 1914'' ili ''Poslednji sekundi od 1914''
Bilo bi još živopisnije.

Prvo treba da znas da je Biblija jedna a da ima hiljade prevoda Biblijenije joj prvi puta da ne odgovori na ona pitanja koja joj ne idu u prilog
JS sigurno nisu prava religija niti religija koja moze da utice na bilo sta
bez obzira sta ona ovde na forumu ( protivu pravila JS) pise i propagira
ne znam da li ima neko ko ozbiljno shvata ono sto Arianna piše tj.kopira
citate iz biblije jehovinih svedoka i postavlja to po "100x"

To su vereMislim da se jedna vjerska zajednica ne može nazvati religija. Budizam, Islam, Judaizam, Hinduizam, Kršćanstvo - to su religije.
ovako cete i vi da dobijete svoj armagedon, jer trebaju da budu u veloikoj neviolji svin koji zataskavaju,a imali smo ovde navide da ste i vi zataskavaliArmegedon je zavrsnica velike nevolje
Ne postoji nas Armagedon to je Bozji Ratovako cete i vi da dobijete svoj armagedon
Koja je to velika nevolja?Ne postoji nas Armagedon to je Bozji Rat
prorecena je Velika neovlja u jevandjeljima
to je Isusova rec
Evo napisala sam sto puta pa citaj https://forum.krstarica.com/threads/poslednji-dani-od-1914-god.249230/page-95#post-39007973Koja je to velika nevolja?
O cemu je tacno rec?
I ja jos uvek cekam odgovor.
Odkud znas da su sadapislednji dani.Evo sta prorice Matej 24 za "poslednje dane" ovog sistema u kojem mi zivimo
prorecen je kraj ovog sistema i " velika nevolja "
Armegedon je zavrsnica velike nevolje
Matej 24
24 Isus je izišao iz hrama i krenuo dalje. Tada su mu pristupili učenici njegovi pokazujući mu hramsko zdanje.
+ 2 A on im je rekao: “Vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu, sve će se porušiti.”+
3 Dok je sjedio na Maslinskoj gori, učenici su mu pristupili nasamo i rekli mu:
“Kaži nam kada će to biti i što će biti znak tvoje prisutnosti*+ i svršetka ovoga poretka?”*
+ 4 Isus im je odgovorio: “Pazite da vas tko ne zavede!+
5 Jer mnogi će doći u ime moje i govoriti: ‘Ja sam Krist!’* I mnoge će zavesti.+
6 Čut ćete metež ratni i vijesti o ratovima. Pazite da se ne uplašite! Jer to se mora dogoditi, ali tada još nije kraj.+
7 Jer narod će ustati na narod+ i kraljevstvo na kraljevstvo+ i bit će gladi+ i potresa+ po raznim mjestima.
8 Sve je to početak bolnih nevolja. 9 Tada ćete od ljudi trpjeti nevolje+ i ubijat će vas+ i svi će vas narodi mrziti+ zbog imena mojega.+
10 I mnogi će tada otpasti od vjere+ i izdavat će jedni druge i mrziti jedni druge.+
11 Ustat će mnogi lažni proroci+ i zavesti mnoge.+
12 Bezakonje će porasti,+ pa će kod većine ohladnjeti ljubav.+
13 Ali tko ustraje+ do kraja, taj će biti spašen.+
14 I ova dobra vijest+ o kraljevstvu+ propovijedat će se po svemu svijetu* za svjedočanstvo svim narodima,+ i tada će doći kraj.
21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.
29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.+
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.
36 A o tom danu i času nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod
Matej 25
31 „Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.
„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“
A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.
kasnije cu ti odgovoritiOdkud znas da su sadapislednji dani.
Ovo sto pise u Mateju se oduvek dogasja.
Kako znamo da su poceli poslednji dani?
Postoji vise pokazatelja.Odkud znas da su sadapislednji dani.
Ovo sto pise u Mateju se oduvek dogasja.
Kako znamo da su poceli poslednji dani?
Evo napisala sam sto puta pa citaj https://forum.krstarica.com/threads/poslednji-dani-od-1914-god.249230/page-95#post-39007973
jel ti ne vidis moje postove?
Tu nema odgovvor.Evo napisala sam sto puta pa citaj https://forum.krstarica.com/threads/poslednji-dani-od-1914-god.249230/page-95#post-39007973
jel ti ne vidis moje postove?
Procitaj prvo ceo zivestaj u Mateju 24 i 25Tu nema odgovvor.
Evo ovde imas objasnjenoTu nema odgovvor.
Samo pisanje nevega da izgleda da je odgovor.
Blef odgovor.
velika nevolja se desila 70. godine - razrusenje jerusalima, i 135 genocid - kada se govorilo blago nerotkinjama - Hristos ih je upozorio, ko je poslusao od judeohriscana i izbegao, spasao se, a ko nije, rimska gnusoba pustosi [nazvana zbog ranijeg pustosenja/razrusenja] ga je masakrirala. Hristos je namerno vezao ta dva dogadjaja, prorokujuci, kako bi na kontu prvog izbegli drugi, i spasli se. On cak nije hteo da ljudi stradaju iako mu nisu sprva poverovali, racunajuci poverovace posle razrusenja grada i hrama, pa ubediti svoju decu da izbegnu kasniji genocid, jer znamo da su imali judejci i rimljani vise ratova, jer su ovi dizali ustanke.Ne postoji nas Armagedon to je Bozji Rat
prorecena je Velika neovlja u jevandjeljima
to je Isusova rec