POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

Jel ti uopste znas sta je Hriscanstvo?
To je Bozja rec koju je Isus Hrist preneo nama
a sto je zapisano u Bibliji.
po toj logici nije morao da se muci i da dolazi, mogao je samo da posalje nekog glasnika ili jovana da nam uvali lazno otkrivenje

Ne, vi ucite lazno, Hristos je i delima pokazao sta i kako treba, a ne samo recju. i rekao jos da cemo mi hriscani i veca da cinimo, ali vi ste ljubomorni jer kod vas nema nikakvih dela, pa se zato, ali samo navodno, fokusirate na bibliju, na reci, pa i njih krivotvorite

po toj logici nije morao da se muci i da dolazi, mogao je samo da posalje nekog glasnika ili jovana da nam uvali lazno otkrivenje

Ne, vi ucite lazno, Hristos je i delima pokazao sta i kako treba, a ne samo recju. i rekao jos da cemo mi hriscani i veca da cinimo, ali vi ste ljubomorni jer kod vas nema nikakvih dela, pa se zato, ali samo navodno, fokusirate na bibliju, na reci, pa i njih krivotvorite
Bog je dao Svog Sina za nas.
Znaci morao je.
I Bog je odredio da preko Isusa Hrista prenese nama Bozju rec
i da se sve to zapise u Bibliji.

Dakle ne mozes ti odredjivati Bogu kako ce on i sta ce on...
Ti si manji od zrna prasine pred Njim tako i tvoje shvatanje

Ja se drzim onoga sto Bog kaze - Bozje reci...

Dakle ne mozes ti odredjivati Bogu kako ce on i sta ce on...
Ti si manji od zrna prasine pred Njim tako i tvoje shvatanje
zato ste vi skakavci kao skropije veliki

ej, ti si rekla rec, pismo, a a sam rekao i dela i jos veca

bezveze sad tu dramis, bolje priznaj da si pogresila da nije samo rec, nego bre dela... znas kako se kaze obecanja ludom radovanja?

ali vi ste iluzionisti, sad ga vidis, sad ga ne vidis

Ti drhtis
cim pisem o Armagedonu napadas drhris plasise se ovih tema pa napadas

ja imam veru i ne plasim se nikoga :)
iznosim Bozju rec
a ti je se plasis pa napadas
i ne pises o svojoj veri jer je nemas
nego napadas tudju veru
napadas jer se plasis i drhtis i rugas se

2 Pertrova 3
3 znajući pre svega da će se u poslednje dane pojaviti se rugači koji će živeti po svojim strastima
4 i govoriti: "Gde je obećanje pojavljenja njegova?; jer od kad oci pomreše, sve stoji kao od početka stvorenja."
5 Oni hoće da neznaju da su nebesa još pre, rečju Božjom, postajala kao i zemlja izvučena iz vode i sastavljena s vodom,
6 i da po tome tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe;
7 dočim su sadašnja nebesa i zemlja tom istom Rečju zadržana, i čuvaju se za oganj, za dan suđenja i pogibli bezdušnih ljudi.

ostace samo JS kao prava religija nakon sto Bog unisti laznu
skakavicija...

ma, ljudi, to vam je religija antihrista, lazno otkrivenje... znato vi svi to, samo se pravite blesavi, i odatke se pojavise ovi skakavci da bi vas razdrazili

19. Nego velim: Zar ne razumje Izrailj? Prvi Mojsej govori: Ja ću vas na surevnjivost pokrenuti kroz one koji nisu narod, nerazumnim narodom rasrdiću vas.

Back