Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.666
To sto si napisao je potpuno netacno.
Jehovini Svedoci nemaju nikakva pogresna predskazanja niti se time bave.
I kako kaze legenda Srecko Sojic "Ma lazu, hoce da nas zavade"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto si napisao je potpuno netacno.
Jehovini Svedoci nemaju nikakva pogresna predskazanja niti se time bave.
Nema nikakve sumnje da će jednoga dana ova planeta nestati. Samo se nikaka neće destiti onako kako piše u Bibliji jer je Biblija laž i prevara.Bog neće uništiti zemlju...mislim da će se zemlja pročistiti ognjem, i u Otkrivenju piše da Bog stvara Novu zemlju.
Opet je poenta uništenje zlih u Armagedonu.ARMAGEDON - Bozji RAT u kome ce Bog unistiti sve ZLO kao i ZLE LJUDE.
Takođe, imamo i temu o 1914. kao početku poslednjih dana.Poslednji dani su period od pocetka 20 veka tacnije od 1914 god.
( do koje dolazimo na temelju Biblijskih prorocanstava )
Ovo ucenje o 1914 god vodeceg tela JS razboritig roba o nije biblijski.Evo moj tekst, postavljao sam ti ga vec.
Ti si posle postavljala blef tekst, koji ne govori nista.
Vec ima za cilj samo da izgleda kao postavila si nesto.
Pa nije tada ustolicen.
Ustolicen je odma poske odlaska na nebo.
Imas li neki bibllijsku tekst koji kaze da ce tada biti ustolicen?
Ako nemas, onda nije.
Ja imam, u davao sam ti ga par puta.
Ali ti i dalje teras tu Kulinu pricu nasuprot biblijske.
Evo ha cu ti opet dati tekst, daj ti meni.
| Otkrivenje 13,15 | I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj. |
| Otkrivenje 21,12 | I imaše zid veliki i visok, i imaše dvanaestora vrata, i na vratima dvanaest anđela, i imena napisana, koja su imena dvanaest koljena Izrailjevijeh. |
| Otkrivenje 21,13 | Od istoka vrata troja, i od sjevera vrata troja, od juga vrata troja, i od zapada vrata troja. |
| Otkrivenje 21,14 | I zid gradski imaše dvanaest temelja, i na njima imena dvanaest apostola jagnjetovijeh. |
| Zasto hiljadu? |
I lupetanje
Kada će biti Armagedon?
Govoreći o ’velikoj nevolji‘, čiji će vrhunac biti Armagedon, Isus je rekao:
„A o tom danu i času niko ne zna, ni nebeski anđeli ni Sin, nego samo Otac“ (Matej 24:21, 36).
Ipak, Biblija otkriva da će Armagedon biti tokom Hristove nevidljive prisutnosti, koja je počela 1914. (Matej 24:37-39).
Bog nece nikada dozvoliti da Planeta Zemlja bude unistena
i više nego zanimljivoSta je to zlo?