- Poruka
- 77.687
Pa kad ćete vi u hrišćanstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo Hriscani.Pa kad ćete vi u hrišćanstvo?
po toj logici nije morao da se muci i da dolazi, mogao je samo da posalje nekog glasnika ili jovana da nam uvali lazno otkrivenjeJel ti uopste znas sta je Hriscanstvo?
To je Bozja rec koju je Isus Hrist preneo nama
a sto je zapisano u Bibliji.
Bog je dao Svog Sina za nas.po toj logici nije morao da se muci i da dolazi, mogao je samo da posalje nekog glasnika ili jovana da nam uvali lazno otkrivenje
Ne, vi ucite lazno, Hristos je i delima pokazao sta i kako treba, a ne samo recju. i rekao jos da cemo mi hriscani i veca da cinimo, ali vi ste ljubomorni jer kod vas nema nikakvih dela, pa se zato, ali samo navodno, fokusirate na bibliju, na reci, pa i njih krivotvorite
zato ste vi skakavci kao skropije velikiDakle ne mozes ti odredjivati Bogu kako ce on i sta ce on...
Ti si manji od zrna prasine pred Njim tako i tvoje shvatanje
Sem vas judeo-islamista niko ne spominje 1914JW se drze celog Bozjeg zakona
Iz Biblije
tako da ne izmisljaj
jel imas nesto da pises na temu ili spamujes
Da osim onih koju poznaju Bibliju Bozju rec.Sem vas judeo-islamista niko ne spominje 1914
Hrišćanstvo za tu godinu ne vezuje religijski ama baš nikako
Jel to spam, nije. To ste izmislili i namećete na silu hrišćanima koji vas uopšte ne fermaju

I đavo je zna i proučavaDa osim onih koju poznaju Bibliju Bozju rec.
KO proucava Bibliju to zna![]()
i vodi ljude u unistenje tako sto ih zavodi da cine zloI đavo je zna i proučava![]()
Da sve te američke proizvode je zaveoi vodi ljude u unistenje tako sto ih zavodi da cine zlo
i da se suprotstavljaju Bogu
sad si otkrio Ameriku bivsi andjeli znaju Bozju nameru
Ti drhtis

ostace samo JS kao prava religija nakon sto Bog unisti laznu

Probaj 666 puta ipak im je zver centralno učenjeVec sam pet puta pitala Ariannu da mi odgovori i nije mi do sada odgovorila, pa cu i šesti:
Koja je to religija lazna koju ce Bog da uništi?

sta mislis jel djavo znao da kusa hristosa?i vodi ljude u unistenje tako sto ih zavodi da cine zlo
i da se suprotstavljaju Bogu
sad si otkrio Ameriku bivsi andjeli znaju Bozju nameru
skakavicija...ostace samo JS kao prava religija nakon sto Bog unisti laznu
Odakle ti da spamuje, svako ima pravo da iznese svoje misljenje a ti mu dokazi da nije u pravuJW se drze celog Bozjeg zakona
Iz Biblije
tako da ne izmisljaj
jel imas nesto da pises na temu ili spamujes