Ovaj post sam nasao na prirodnim naukama - 
Ja se ne slazem... Manite se apokalipse... Verujem ono sto je napisano u bibliji ali vi preterujete... A i ako se desi tako nesto, da li mozete da zaustavite? Dakle bolje je da se ne misli o tome
Ima mnogo vaznijih pitanja u politici od apokalipse...
Za kralja i otadzbinu  
A ima i ovo - 
ok a da ja malo dodam ezoterije, ako su nashi experti u fizici, medu njima i vrlo uspeshni doktori fizike usaglasili da smo progutani od rupe ili da ce nas ona progutati....
Ele, poenta, je da se smak sveta razlicito tumaci u veri, kulturi i nauci. Po nauci ona nastaje posle dzinovske explozije sunca u kojoj ce se ono izgasiti. Po veri to je sudnji dan, po kulturi to je doslao sa pankom....
Ali ako se secate mozda zashto Jevreji duvaju u rog? Neki istorijski nalazi nam govore da je to u vreme bila godina bika, a da je danas godina Jevreja, tj. 2016 ulazimo u doba Vodolije, doba socijalnog i kulturnog napretka, odstranjivanja svih stereotipa i univerzalne jednakosti medu svima...
A sada neka nasha skolovana elita doktora u fizici, matematmaici i hemiji, inace srednjoskolaca i verskih zaludenika nastavi sa temom. 
Pa ovo -
Glavno je da Srbija nije ugrozena. 
I na kraju ovo -
mada nek padne(asteroid) pa sta mi nismo ugrozeni ali ako bih mogo da biram gde ce pasti....hmmm bez ikakvog razmisljanja bih gadjao kinezze.....oni ubijaju zivotinje... pi*ka im materina..izvinite sto psujem!! 
Imma jos -
Mora da si bio na Tompsonovom koncertu cim te ovo pitanje pogadja. Pa kak je bilo? 
Pa jos -
I bre sto si neki. Apokalipsa je najveci trenutak u istoriji sveta, cak i vise nego sto je nastanak sveta, i ti bi da ga propustis?!?!
No way I say. Ako ce da bude uskoro smak sveta zahtevam da bude u moje vreme da ga vidim. Bas me zanima kako ce izgledati? 
BTW Ako vec hoces da se paranoises od necega mislim da ti je mnogo bolji izbor apokalipsa od strane neke bolesti. Za razliku od udara meteora koji ce biti manje vise trenutan pandemija bi isla mnogo sporije i bolnije.  
na kraju ovo -
Iz ovoga da mnogo gledam filmove mogao si zakljuciti da tripujem neku avanturu kao npr. iz Rata svetova...  
Uostalom otkud znas da apokalipsa vec nije pocela i da smo njeni akteri a da toga nismo svesni. Vidis li koliko nemira u svetu...Ratova, forsiranja ratne industrije, raspirivanje nacionalne mrznje, zloupotrebe, bolesti, zatim vremenske nepogode, menjanje klimata, globalno zagrevanje, manjak vode, ozonske rupe, zagadjivanje vazduha...
Mozda nas ona samo polako, neprimetno sklanja sa lica ovog materijalnog sveta dok mi o njoj razglabamo...
Samo kazem "mozda" sto je moguce koliko i nemoguce... 
I zakljucak je ovo - 
JERUZALEM - Jedan od najutjecajnijih znanstvenika svih vremena, Isaac Newton, predvidio je da će se kraj svijeta dogoditi 2060. godine, a podatak se temelji na rukopisima slavnoga fizičara koji su u nedjelju predstavljeni na Hebrejskom sveučilištu u Jeruzalemu. 
Newtonove zabilješke prvi su put prikazane u javnosti od 1969. u sklopu izložbe organizirane pod nazivom Newtonove tajne. 
U pismu iz 1704. Isaac Newton, engleski fizičar i astronom, zaljubljenik u teologiju i alkemiju, jedan je dio posvetio izračunu kraja svijeta na temelju biblijskog fragmenta iz knjige Danijelove. 
Veliki znanstvenik je naime zapisao je da bi između utemeljenja Svetog Rimskog Carstva Karla Velikog godine 800. i kraja svijeta trebalo proći 1.260 godina. 
U posjedu knjižnice Hebrejskog sveučilišta nalazi se još rukopisa slavnog znanstvenika, puno poznatijeg po racionalnim otkrićima poput teorije zemljine gravitacije.