POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

A u vezi sa JS. i osnivačem Čarls Tejz Raselom dodao bih par ''sitnica''.Ovo je

disk.jpg

simbol koji je bio naznačen na svakoj knjizi i svakom zapisu Raselovom.

Ovo mu je bio omiljen krst...
krst.jpg

a koji je bio štampan u gornjem levom uglu ''Glasnika Hristove pristutnosti'' Kule stražare u početku štampanja.
Inače kao mason 33 reda sahranjen je tako što mu je na grobu sagradjena...piramida.
I to piramida koja na svakoj svojoj strani ima po jedan...krst.

A ovde ima nešto malo o JS...
http://pavlescg.bc-cetinje.com/files_2008/Jehovini_svjedoci.pdf

:bye:
felix.gif

znaci da je prema Danilovom prorocanstvu od 1914 god pa nadalje je vreme poslednjih dana i koje ce trajati do Armagedona...

s tim sto neki (BOKY) ovde vidim brkaju 1914 sa Armagedonom sto je netacno...

vreme Armagedona je u buducnosti i nezna se niti pise u Bibliji ...

moze se samo pretpostaviti po dogadjajima kada ce uslediti...

zna se da poslednji dani vode ka kraju ovog sistema stvari i da je vrhunac toga svega u Armagedonu :)

dobro , mozda mi brkamo jer smo glupi, , jedno pitanje , koliko jednom vasem clanu treba da postane jehovin svedok ? vremenski

vi ste jedna institucija ,koja evoluira, prvo proricete , a kada se dese promasaji ,onda , kazete nije , to niko nemoze znati, pa kada niko nemoze znati zasto pricate o datumima,
iznosite neke nebuloze, jer jasno je napisano ,da kada hristos dodje , bice sveopsti sud, a vi imate , hrista koji ce carovati 1000,godina , iz razloga da vas proveri , i onda samo, malo odabranih nasledice carstvo , znas li da danas ima preko 6. miliona vasih pristalica , a tvrditi da ce samo,144000,naslediti carstvo je ,najveca glupost ,sta je sa ostalima, zar smo mi niko i nista , samo vi i jeretik rasel ,nasledicete, raj, aman

dobro , mozda mi brkamo jer smo glupi, , jedno pitanje , koliko jednom vasem clanu treba da postane jehovin svedok ? vremenski
dosta dugo.. znaci radi se biblijski studij i mora se [prouciti CELA Biblija min god mada retko ko za manje od dve god proucavanja moze da se krsti kao JS tako je u proseku.. al neki proucavaju i godinama Bibliju pre nego postanu JS

Nego , sta da radimo sa onom greskom u godinama , ili se valjda podrazumeva da js imaju jedinu ispravnu verziju istorije . Ajde lepo neka mi neko objasni odakle ta greskica od svega 14 godinica, ili su verovatno svi istoricari sveta napravili zaveru kako bi opstruirali rad js . Dakle , cekam odgovor , mada sam siguran da ga nece biti , po obicaju js ne objasnjavaju sopstvene zaje*e .

Poslednja izmena:
vi ste jedna institucija ,koja evoluira, prvo proricete , a kada se dese promasaji ,onda , kazete nije , to niko nemoze znati, pa kada niko nemoze znati zasto pricate o datumima,
iznosite neke nebuloze, jer jasno je napisano ,da kada hristos dodje , bice sveopsti sud, a vi imate , hrista koji ce carovati 1000,godina , iz razloga da vas proveri , i onda samo, malo odabranih nasledice carstvo , znas li da danas ima preko 6. miliona vasih pristalica , a tvrditi da ce samo,144000,naslediti carstvo je ,najveca glupost ,sta je sa ostalima, zar smo mi niko i nista , samo vi i jeretik rasel ,nasledicete, raj, aman
kad bi samo jednom procitao jedan moj post kao ovaj uvodni shvatio bi da mi ne verujemo u to sto ti mislis da verujemo :roll:

al posto tebe mrzi da bilo sta procitas pa demantuejs to sto nisi citao evo da opet ponovim
po 50 hiljaditi put..

kao sto kaze Biblija spasenje je za neogranicen broj ljudi jerda parafraziram " Bog zeli da se svi ljudi spasu i da dodju do spoznanja istine..."

znaci Bog zeli spasenje svim ljudima ... i taj broj je nogranicen... svi imaju sansu kod Boga :)

a 144 000 je poseban broj, br onih koji ce vladati u nebeskom Kraljevstvu sa Hrisotom kao suvladari Bozjeg Kraljevstva... zavreme njegove 1000 god vladavine mira..

i taj broj nema veze sa brojem onih koji ce dobiti spasenje...

....:cao:

necu te vuci , znaci vama treba ,bar otprilike, godina ipo, da bi proucili ,sveto pismo,?

Biblija se moze procitati i brze al da bi se proucila bolje je duze je proucavati, i mi idemo na to da je sto temeljnije proucavamo.. a i posle krstenja nastavljamo izucavanje ... tu ima puno finesa... trebaznati svaki stih i njegovo znacenje i povezanost sa celinom... ja sam je bar dve god proucavala pre krstenja..

bye

Back