Jacob
Buduća legenda
- Poruka
 - 49.565

cenim,ovo razmisljanje jer u onome sto sam izneo bilo je stvari koje sami jehovini ,koji su na vlasti kriju od svojih vernika
Gde su bre na vlasti?
Jel pricas o vodjstvu sekte ili o "vlasti" vlasti kao drzavi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cenim,ovo razmisljanje jer u onome sto sam izneo bilo je stvari koje sami jehovini ,koji su na vlasti kriju od svojih vernika

Immortal_girl, ako si zaista Jehovin svedok, kako to da koristiš Internet? www = 666. Ili ste svi vi licemeri? Da li znaš da je Charles Taze Russell bio manijak, pedofil i illuminat i da je sahranjen u masonskoj piramidi?
http://www.freeminds.org/history/cemetary.htm
MOLIM DA SE ZAKLJUCA TEMA PRIVREMENO
hvala

1914 god je dobijena prema Danilovom proroconstvu i to je Biblijsko prorocanstvo
![]()
procitaj uvidni post :rool: tu ti je sve objasnjeno...
PS vidim niko ni ne cita sta napisem al zato svi napadaju i demantuju to sto nisu ni citalimislim stvarno
![]()

Aj se drzi teme BOKY da ne bi ponovo zakljucavala![]()
Ne postoji omasena 1914 godina ...
1914 god je dobijena prema Danilovom proroconstvu i to je Biblijsko prorocanstvo a ne izmisljotina JS
a ko ne poznaje Bibliju trebao bi je malo bolje izuciti
toliko![]()

procitaj uvidni post :rool: tu ti je sve objasnjeno...
PS vidim niko ni ne cita sta napisem al zato svi napadaju i demantuju to sto nisu ni citalimislim stvarno
![]()

sale jadan si sa tim svojim pokusajima izliva mrznje prema JS i nisi dostojan nerviranja![]()