CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.118
Hrist je opisao poslednja vremena...prema njegovim rečima, Da, jesu poslednja vremena.Da li su ovo poslednja vremena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrist je opisao poslednja vremena...prema njegovim rečima, Da, jesu poslednja vremena.Da li su ovo poslednja vremena?
a zasto pitas mene kome branis razglasavanje? yzmi pa citaj sam npr:шта је Отац а шта је отац у Библији?
Ја пишем двапут, ти избегаваш да одговориш па ме још питаш шта ?ti mene vredjas da se ja trujem, i samo zamenis teze, a zapravop ti trujes i skreces temu, ucitavas
Hristos kaze za sebe da je Istina , a za tebe je to uvreda, vredjas kada kaze, a sto kazem strazite, SVIMA KAZEM! za tebe straze kojekavi ljudi, i onda vredjas kada ti se ukaze na to.
da necu slucajno na bazi tvojih uvreda da sam otrovan da stignem donekle? ti bezis od Hristovih reci otvoreno, Glasnik ne.
na pitanje sola scriptura vs ne zovite nikoga Ocem na zemlji, ti si odabrao da se suprotstavljas Hristu, da kojekakve nazivas ocima koji straze za tebe - znaci izopacio si jevandjelje 100%, a ja sam ti odgovorio, badava lazes da nisam
ucitavas i lazes jer sta im ja to verujem? navedi
ja pruzim prst, ti bi ruku da mi otkines, navedi lepo da cujem sta to im ja verujem, i kojim protestantima
Pavle mučenik nije bio na času kad je Isus rekao da nikoga na zemlji ne zovemo ocema zasto pitas mene kome branis razglasavanje? yzmi pa citaj sam npr:
Питање: Помаже Бог, Волео бих да ми објасните на кога је Господ мислио када је рекао да никога не зовемо оцем на земљи осим Бога Оца на небесима.
https://svetosavlje.org/nikoga-da-ne-zovemo-ocem-na-zemlji/
На овом месту овај Апостол нама недвосмислено открива тај духовни систем пастирског старатељства, који чак, ево овде, надвишује и то суво „учитељство“ (протестантско) речима: „Јер имате хиљаде учитеља у Христу, али немато много отаца, јер вас у Христу Исусу ја родих…“. Свако свештенолице и носиоц те Павлове благоати јесте носиоц и тог његовог очинства...
e, i tako smo od Hristove reci NIKOGA ne nazivajte ocem,. dosli do reci SVAKOGA, kao da su svakoga od nas kojekvi svestenici porodili y Hristu, a znamo da nisu...
isto i za pastirsko starateljstvo, jer ako ono iskljucuje Hristovu rec
Jevandjelje po Marku
Citaj Bibliju Online
https://citajbibliju.com › biblija › j...
13:37 A šta vam kažem, svima kažem: stražite.
pa jel sam ti odgovorio da sam citao jevandjelje, tamo sve pise, i ja vam citiram; a kako drugacije, da me nisi slucajno ti priveo k Hristu? niko ne dolazi do mene ako mu nije dato od Oca mog nebeskog!~ a sta sam ja rekao? da sam dobio i vecu potvrdu od njih kojima rece: ovo je sin moj ljuibljeni njega poslusajte.Ја питам тебе, како си стигао сад од свог мишљења до Христа ?
glumis tosu, prvi put si pitao za protestante i sola scriptura, a ovo drugi put i to sam ti odgovorio, samo nisam shvatao da tebi treba da zahvalim na novom zavetu, i caru konstantinu prideЈа пишем двапут, ти избегаваш да одговориш па ме још питаш шта ?
Јел ти читаш поруке које цитираш ?
znaci da analiziramo pitanje:Ја питам тебе, како си стигао сад од свог мишљења до Христа ?