Posle jednog kuvanja rucka kosa iako mi je cista poprimi sve mirise.Sta koristiti ???

pomagajte, sta stavljati na kosu da se ti mirisi povuku jer kosa mi je uvek cista!!

Hcala puno;)

nema na čemu srećo

thumbnail.asp

Poslednja izmena:
Stvarno mi je nemoguce prati kosu svaki dan da bi mi uvek lepo mirisala, ali posle jednog rucka koji pravim uglavnom svaki dan, kosa poprimi sve mirise od sastojaka koje koristim::)))

pomagajte, sta stavljati na kosu da se ti mirisi povuku jer kosa mi je uvek cista!!

Hcala puno;)

Вежеш косу да ти не би осећала "ружан" мирис, а што се других тиче... не излази из кухиње и боле те бриге. :ok:

Stvarno mi je nemoguce prati kosu svaki dan da bi mi uvek lepo mirisala, ali posle jednog rucka koji pravim uglavnom svaki dan, kosa poprimi sve mirise od sastojaka koje koristim::)))

Hcala puno;)
Joj, i mene to nervira. Kada kuvam drzim otvoren prozor. Nisam primetila da se toliko uvuce miris u kosu, ali u garderobu da. Vezi je u rep, pa preko nje jos nesto (maramu ili sl.), mada ne znam koliko to pomaze.
I da, u poslednje vreme sve sto mogu spremam u rerni. Ringle izbegavam.

Hcala puno;)

ako se vec opterecujesh samo frizurom na pameti...obrij glavu i gotovo

smiri se džordžiša... ljubomora nabacuje bore oko očica... vele
i idi da zameniš mamu kod šporeta ponekad... tebi bar nema šta da se usmrdi

:lol::ok:

Ne znam, meni pomogne aspirator, a inače mi je kosa baš,baš duga tako da mi je svakako uvek spletena, naročito kad kuvam, i uvek nosim maramu kad se motam po kuhinji, mama mi kaže da izgledam kao mlada mlekarica :lol: ( mlada u odnosu na nju, valjda :lol: ). Iskreno, meni je veći problem kako da provetrim kuću kad je napolju jako hladno ili kad nema vetra da napravi promaju, a raširi se miris hrane, kosu mi je lakše oprati. I inače je često perem, u stvari previše često.

Hcala puno;)

Generalno ljudi ne osete miris svoje kose pa zato glasam za cesto pranje. Kruzi frizerski mit koji plasi zene da ce im kvalitet kose narusiti hemija ali imas samponcice koji su sasvim blagi i namenjeni svakodnevnoj upotrebi. Ne przim cesto jer ne volim ali oseti se kosa nakon dan - dva svejedno. Bolje da je operes nego da trpas parfem,bebi puder i sta sve ne, preko mirisa przenica. Kad se to pomesa mogu samo da zamislim rezultat.

nemam pojma
ja na to ne obracam paznju
jedino sizim kad mi je kosa prljava i masna, pa koristim sve vrste improvizacija
pre polaska na posao prsnem malo toaletne vode preko kose i iza usiju , i mirise mi kosa
a umesto na odecu, parfem stavljam na maramu tako da ne delujem nikad kao da mirisem iz rerne, niti prenapadno
drugo, dok spremas hranu ukljucis aspirator i otvoris prozor i neces mirisati ni na sta :aha:

Back