Posle drugog, nista

нема те школе која јој је преча од куррца

Ne lupaj gluposti, zenska koja ima obaveze na faksu a stalo joj je do tebe ce zvati. Javila bi mu se bar tri cetiri puta u toku dana. I nikako ne bi izsla bez njega van. Kad je njoj stalo ona izbegava sve prijateljice, cak i najbolju da se nadje sa tim muskarcem, a kad joj vise nije stalo sve bude kontra.

Stvarno talibanerija je i dalje na nivou.
Sta znam,ima nas svakakvih. ***** dodje i ode,ali neke sanse se samo ukazuju jednom. Ja bih prvi zrtvovao svoj qratz zarad bolje pozicije,ali to je moj stav.

Mozda ima stvarno obaveza sa faksom. Sve je to lepo,ali skola je preca.
Mogao si joj poslati poruko onako ,da vidis sta radi i tako. U zavisnosti od toga kako ti odgovori i sta ti kaze ti sam zakljuci sta dalje.
Posle je i ne moras ni zvati,ako te cimne ili posalje poruku ok. Polako ispipaj teren.
Jedna stvar je samo nelogicna u toj celoj prici. Sada je oktobar,nema jos ispitnih rokova.
apsolutno ne. ako joj se neko svidja, zena nadje bar sat vremena da ga vidi.

pa i ja imam taj trip zbog nekog loseg iskustva, osim toga totalno nisam telefon tip, uvek mi je iskljucen zvuk i proveravam ga uglavnom na nekoliko sati i bas ne volim kad me zovu ljudi, pa i iz te tacke gledista opet kad god mi se svideo neki tip, dala bih mu telefon, a ostali kontakti bi dosli kasnije...bilo kako bilo, to sa nedavanjem broja je uglavnom los znak, bar kod vecine zena (doduse za ove tek punoletne ne znam kako im funkcionise mozak)...npr kad god bi neko insistirao da mu dam telefon, a jednostavno mi se nije svideo i nije prihvatao ne za odgovor, ja bih davala mejl (fb ne, jer ko sto rece neko gore, jeste privatnije to nego dati broj, al opet neko dodaje sve redom pa mu valjda i ne smeta).

ја ценим да ти имаш два броја,један званични и један тајни за љубавне састанке,на том тајном ти је искључено звоно и провераваш га на пар сати :)

Pre jedno 2 nedelje sam upoznao fantasticnu devojku. Upoznali smo se normalno u klubu, ostavila mi je fb jer broj nije htela, u tom pogledu sam bio malo zbunjen i nisam imao nekakva ocekivanja. Posle kada sam joj napisao da se vidimo, dala mi je br. i posle nekih dan dva smo se dogovorili da se nadjemo na kafi. Sve je bilo izvan mojih ocekivanja, znaci pricali smo neprestano nekih 6 sati (iako sam izlazio sa devojkama i pre ovako dugo ne znam da li sam ikad sedeo sa nepoznatom osobom). Posle prvog naravno dogovorili smo se i na drugi sastanak, tada sam vec bio malo skeptican da li cemo imati o cemu da pricamo posle prvog, ali i tada je proslo sve super i opet smo bili zajedno celo vece i uvek je bilo tema za razgovor, sto je dovelo do toga da se kvalitetno izljubimo pre nego sto je otisla kuci. Sad dolazi ono sto me je zbunilo. Posle toga mi je napisala da se verovatno necemo videti jer ima previse posla i da je zaokupirana studijama. Posle nekih dan-dva sam joj napisao da vidimo na sta je ona odgovorila da ne moze i da ima previse ucenja, jedino sto me je najvise zbunilo je to sto je sada za vikend bila napolju sa prijateljima a da mi je pre toga rekla da nema vremena. Nisam joj posle nista pisao, i sasvim normalno sam joj napisao da mi se javi kad bude resila sve probleme oko skole, na sta je ona odgovorila da cemo se jos videti i to je to. Evo vec 3. dan se nismo culi, a i ne zelim da je smaram preko fb, jer to nikad nisam radio. Da li po vama treba jos da cekam, da joj napisem, ili jednostavno da je zaboravim? Mislim da bi pre svega neka devojka mogla da mi priblizi ovu problematiku. :D
nista sinak
ako si lud ti je cekaj

ја ценим да ти имаш два броја,један званични и један тајни за љубавне састанке,на том тајном ти је искључено звоно и провераваш га на пар сати :)
nemam. jednostavno ne volim telefone i cinjenicu da si preko njih dostupan 24/7. nocu mi je uvek iskljucen, sem ako ne ocekujem neki jako bitan poziv, pa bolje da neko ne umre u to vreme.

боље позиције? :)

Sve ti treba crtati covece. :)
Ajde ovako. Sa srednjom moras da radis slabije placene poslice ili posteno da se namucis,ako vec studiras,logicno je da dajes godinu za godinom, jer ako spadnes sa budzeta mozes samo da pokupis kofere i da ides kuci.
Sad to visoko obrazovanje ti ne garantuje nista,ali imas vece sanse za bolji i placeniji posao koji radis do kraja zivota,a sa ribom ti mozes sutra da raskines. Ja ne bih mogao da ucim nista kad bih imao neku lujku koja bi me nervirala ili pravila probleme,zato bih odmah eliminisao potencijalan rizik i totalno se posvetio studijama.
To je neki moj rezon,sto ne znaci da vi niste u pravu. :) Mozda sam ja suvise naivan,ali sam krenuo od sebe. Ja bih to zamrzao malo,izgurao to sto hocu na poslovnom planu i ponovo uspostavio kontakt.
Naravno,ta riba ako joj je stvarno i malo stalo,trebala bi da mu makar posalje poruku da je jos uvek zainteresovana.

@ sto se teme razgovora tice,pa moze tu da se zasere na dosta nacina. Cak i gestovima moze da se zasere. Primer je placanja pica,neke devojke hoce same da plate,ako ti insistiras da ti platis one se mogu uvrediti.
Mozes ih nesvesno uvrediti, tipa da krenes da pljujes privatne fakultete,a nemas pojma da je ona zavrsila jedan ili da joj uvredis nekog. Ili sta znam,mozda da joj delujes kao "mracan" lik...
Neke zenske garant ne bi volele to sto slusas neonacisticki bend Landser i navijas za rad. :) Ima nacina da useres stvar.

Poslednja izmena:
Pre jedno 2 nedelje sam upoznao fantasticnu devojku. Upoznali smo se normalno u klubu, ostavila mi je fb jer broj nije htela, u tom pogledu sam bio malo zbunjen i nisam imao nekakva ocekivanja. Posle kada sam joj napisao da se vidimo, dala mi je br. i posle nekih dan dva smo se dogovorili da se nadjemo na kafi. Sve je bilo izvan mojih ocekivanja, znaci pricali smo neprestano nekih 6 sati (iako sam izlazio sa devojkama i pre ovako dugo ne znam da li sam ikad sedeo sa nepoznatom osobom). Posle prvog naravno dogovorili smo se i na drugi sastanak, tada sam vec bio malo skeptican da li cemo imati o cemu da pricamo posle prvog, ali i tada je proslo sve super i opet smo bili zajedno celo vece i uvek je bilo tema za razgovor, sto je dovelo do toga da se kvalitetno izljubimo pre nego sto je otisla kuci. Sad dolazi ono sto me je zbunilo. Posle toga mi je napisala da se verovatno necemo videti jer ima previse posla i da je zaokupirana studijama. Posle nekih dan-dva sam joj napisao da vidimo na sta je ona odgovorila da ne moze i da ima previse ucenja, jedino sto me je najvise zbunilo je to sto je sada za vikend bila napolju sa prijateljima a da mi je pre toga rekla da nema vremena. Nisam joj posle nista pisao, i sasvim normalno sam joj napisao da mi se javi kad bude resila sve probleme oko skole, na sta je ona odgovorila da cemo se jos videti i to je to. Evo vec 3. dan se nismo culi, a i ne zelim da je smaram preko fb, jer to nikad nisam radio. Da li po vama treba jos da cekam, da joj napisem, ili jednostavno da je zaboravim? Mislim da bi pre svega neka devojka mogla da mi priblizi ovu problematiku. :D

Ohladila se :mrgreen:

Ocekivala je da je tucas a ne 6 sati da pricas i udjes u zonu prijateljstva :lol:

Drugi put obori :per: zatim pricaj :rotf:

Samo je lepo vaspitana.
Ili hoćeš klasičnu šut-kartu?

Jedno je sigurno: ovo za fax je samo izgovor da te skine sa vrata. Najgluplji moguci.

Slazem se sa teorijom da si bio rezerva dok se muvala sa nekim zanimljivijim ili bila u svadji sa deckom. I vrlo je moguce da joj se ne svidja kako se ljubis. A sto bi onda isla na treci dejt, ja ne bih.

U svakom slucaju joj se ne javljaj.

hahahah, malo mi dodje glupo sto ispada kao da se jadam, ali jednostavno sam bio u sah mat poziciji, pa sto da ne vidim mozda neko ima iskustva, a internet je prepun :D ma pricali smo bas svasta, i puno toga smo imali zajednickom, u toku razgovora nisam primetio da je smorena, cak sta vise isla je poslednjim busem kuci na njen predlog da ostanemo zajedno, i ono nije bilo neprijatnih situacija puno je i ona sama pricali, sprdnja sve ok. sledeci put me pozvala da sa njom idem na busku da sa njom sacekam bus, naravno da smo se ljubili i sve ok. posle ne znam...ali moze biti logicno da se ohladila, riba ipak extra izgleda, nacitana je, cale keva profesori na faxu iz dobre porodice i inteligentna, iako nikako ne spodcenjujem sebe ipak je moguce da je nasla neku zamenu. jednostavno me je iznenadilo to sto smo imali puno toga zajednickog i sve je izgledalo super, a onda me ohladila :D mislim pisao sam ja njoj par puta i rekla je da cemo se videti ali da ne moze da mi obeca kada. pominjala je sada cetvrtak-petak, pa cu sacekati do tad, poslacu poruku i ako nista, taman pred vikend mi odgovara da pokusam sa nekom drugom, sa manje price jer sada kad kontam, nikada do sad nisam pricao toliko sa nekom ribom pre nego sto smo se pomazili ili bili zajedno vec nekih mesec dana...mozda je pristup trebao da bude drugaciji, ipak kako kazu ljubav je posledica dobrog ka*anja :D

Poslednja izmena:

Back